Bebelusi de noiembrie decembrie 2005 (40)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Mandy, cum ti se pare scaunul de la Cam? Ochisem si eu doua modele de la ei - unul cu spatar reglabil si unul fara. Toti prietenii ne-au spus ca practic au fixat spatarul intr-o pozitie si acolo a ramas, deci nu merita 1 mil in plus pentru feature-ul asta. Dar mi s-a parut foarte fragil suportul pentru picioare - dintr-un plastic delicat - la cat de sportiv e piticul il si vad cum il face praf din prima Sau ma insel?

Maria & Cristian (22 dec 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Hello, fetelor dragi!

Sunt plina de spume! Am sunat la aia de la munca si mi-au zis senini ca cica ei au trimis banii in fiecare luna! Sun la posta si constat - pe langa faptul ca era alt oficiu decat cel al meu obisnuit- ca mi i-au returnat, normal!!
Si ma intreaba vaca de acolo: pai de ce nu cv-ati luat banii? Pai, yic, evident ca nu am stiu de ei...dar postarita DE CE nu mi i+a adus, ca de-aia e platita!!!!Ca cica probabil nu m+a gasit acasa...auyi, in fiecare luna pina acuma ea nu m+a gasit! Doamne, urasc tara asta de cretini si spagari!!!!

Amu, sa ma calmez....

Mandy- io spatarul i-l las jos de tot, poyitia de nani. Nu prea o pun in fundulet.

Avantajul la polly si orice scaun cu spatar reglabil: din punctul mu de vedere: cand e maraita si am ceva treaba prin casa, o pun acolo, o leg si sta cumintica. Spatarul se lasa pina jos de tot aproape ca si cum sar sta culcata. Daca sunt la PC si sta in scaun linga mine, o si trag asa, gen carucior, ca are roti. E mult mai practic decat scoica!

Corapino- mi-a luat Silvia vorba din gura: toate cele 3 variante la un loc! Ca la admitere la Drepta, rezultatul e a+b+c+d.

Miha- o scumpete fetitza ta!

Poze cu mami si Sarah
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pischi2003 spune:

Salut

LA MULTI ANI mai intai bebeilor de azi.

Noi am intrerupt suculetul de orice fel, ca nu-mi face Alexandra decat cu supozitor, la 2 zile. Si nu-mi place deloc treaba asta. S-o vad reglata (sper) si vedem noi ce facem. Desi mi s-a zis din mai multe surse ca marul(suculetul) e bun, regleaza stomacelul, totusi numai cu suc de mar si tot constipata.

Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Maria-Alexia, mie mi se pare destul de ok. Eu ma gandesc asa: n-am nevoie de spatar reglabil pt. ca la urma urmei la masa se mananca nu se doarme. Mai ales ca eu ma chinui sa il invat sa adoarma singur si mai ales in patut nu in scaun sau in patul nostru sau mai stiu eu unde...Suportul de picioare, mai eu sper sa ma tina si daca nu tati va gasi o solutie de inlocuire ca ii merge mintea

Eu trebuie sa mai caut sa ii iau unul pt. noul lui domiciliu , pe care il va avea din vara. Ca dimineata il ducem la mama si dupa-masa inapoi acasa.

Mandy si Krisztián (23.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Ina Ma asteptam sa te supei nitel dar am zis: asta este, eu ii spun, ea face ce vrea.
'nteles! Important e viitorul fetei, normal!
Silvia e la bunici acuma, asa ca daca te misti repede...

Of, of, saracuta de tine! Ia-o mai moale, mai mult ce sa zic? Dar am cui?

cora eu votez pt varianta: e: "de sosete imputite". Ca am mancat si eu un falafel la viata mea. Unul singur, si nici pe ala tot.

cristinamh eu votez pt o reinstalare de windows.

andaaaaa chiar asa rau e de cand cu serviciul???

Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Ilenuta, si eu ma gandesc cum ii protejam de soare - deocamdata ma folosesc de manerul reversibil al caruciorului sa-l orientez cum vreau. E foarte ultil si pe vant, ma bucur ca am insistat sa aiba caruciorul calitatea asta.
Dar dincolo de asta, cum facem cu cremele de protectie solara? De care? Pe unde? Cand?

Ploua si in Bucuresti de e asa de multa lume pe forum azi ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Cred ca ploua pe acolo, de aia e plin forumul . La noi e super azi. Ieri a fost o vreme groaznica abia dupa 6 seara a fost mai bine si am iesit un pic la plimbare. Cred ca de aiai a si dormit piticu' mai bine. Acuma imediat papam si dupa aia daca nu doarme piticu' o tulim afara.

Noki, ce patisi tu cu banii!!! Daca te consoleaza eu i-am primit in martie pt. ianuarie si februarie. Si eu il las pe pitic la poztia nani, dar am impresia ca daca sta mult asa se enerveaza , ca el oricum nu prea doarme in carucior si cred ca i-ar placea sa vada mai multe in jurul lui.

Mandy si Krisztián (23.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Nu ploua, dar dormea Nati si eu am avut de recuperat. Acum plecam la plimbaceala. Pa!

Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Buluci eu am folosit pt. hemoroizi aloe first si mi-a trecut imediat!si eu eram la fel!

Voi cand ati fost cu bb la munte ati luat patut cu voi?

Sper ca v-ati dat seama ca planuim o escapada week-endul asta!

JOY, SARU-MANUSHITA!

Si pe al meu l-a apucat plansul in parc din senin, oare de deochi????????ca m-am cam ingrijorat!

Repet o intrebare mai veche: care este parcul IOR?

Ile si bb Victor - 22 dec
Varsta Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Nu ploua, e chiar super soare afara, dar io una ies intotdeauna dupa pap de 14, pina la cel de 18.

Si io sunt curioasa de crema cu protectie, pentru bebelaci, ca ne-am cam bronzalit.
Iar io sunt mai rau ca tractoristii: miinile negre de soare - io, care am tenul alb - ar doar partea exterioara si jumatate din degete -adica partea cu care imping carutzul.

Poze cu mami si Sarah
Varsta Sarah

Mergi la inceput