Mamici de iulie - august 2006 (36)
Raspunsuri - Pagina 5
Amabella spune:
buna dimineata, asa, mai spre pranz!
acvi, la multi ani pentru alex, sa-ti traiasca si sa se faca mare si sanatos si sa fie fericit, si voi pe langa el! 
zina, tot ce pot sa-ti spun este ca am si eu cateodata extrasistole, dar le aveam dinainte de sarcina. mi-am facut ekg si inima mea e absolut ok. numai ca asa bate ea, mai aiurea. daca nu le aveai pana acum, cred ca ar fi bine sa mergi la un cardiolog. eu n-am citit nimic cum ca sarcina ar putea determina batai neregulate ale inimii. iti dorec sarcina usoara si un bb sanatos, voios si cuminte!
map, iti tin pumnii la medic si asteptam vesti bune!
amabella
25+ si
mic si iubit
Kehleyr spune:
Buna fetele,
Zina mie nu mi s-a intamplat asa ceva.
Letitzia dupa sapt. 32 e relativ OK... deci dupa ce are bb 7 luni implinite. Dar eu zic as nu va grabiti...
Cristina_Ioana eu sunt mioapa rau si prima sarcina nu mi-a modificat in nici un fel dioptriile, ar fi fost chiar nasol
. Dar de multe ori se intampla in sarcina sa iti apara sau sa ti se modifice dioptriile. Iar oboseala ochilor este si ea normala. Eu imi pun picaturi Tears Naturale si ma mai ajuta un pic (eu port si lentile de contact). Nu te apuca sa iti faci acum ochelari ca nu stii ce se intampla dupa ce nasti. Insa daca te deranjeaza asa de tare, du-te la doctor, poate te sfatuieste mai in detaliu...
Mamanati sa va traiasca printesa
.
25miky nasterea naturala cu epidurala este cea mai eleganta si mai buna metoda de nastere care exista in prezent. Eu daca as fi putut asa as fi nascut. Nu te mai lua dupa gura targului
. Riscuri exista la orice fel de nastere si sunt inevitabile. Ceea ce insa este adevarat este ca la epidurala conteaza foarte, foarte mult anestezistul, mai mult decat medicul. El este cel care trebuie sa dozeze bine substanta, care te urmareste, care adapteaza administrarea pe parcurs dupa cum simte ca are nevoie organismul tau. Asa ca daca vrei sa nasti asa, asigura-te ca anestezistul este bun!
Sabana, cum, tu care nu iesi nici din oras de teama sa nu se intample ceva, si vrei sa nasti natural si fara epidurala? ![]()
Nu te supara, dar nu mi-as fi inchipuit ca te incumeti
.
Miti nu mai citi toate povestile triste acum cand trebuie sa fii optimista si increzatoare
. Nu au cum sa te ajute... Eu nu sunt fatalista si cred ca destinul ni-l facem in proportie de 90% singuri, dar unele lucruri chiar nu ai cum sa le eviti, si de ce sa te framanti?...
Huacin, ne gandim la tine
. Te rugam, da-ne vesti si spune-ne ca esti bine!
Babee, socrii tai sunt niste egoisti si bine ca nu sunt mai aproape de voi. Da-i incolo, nici nu mai vorbi cu ei la telefon...
Pumpkin cum a fost marea si pizza? ![]()
Kehleyr
25+
In aceasta nehotarare, la raspantia optiunii, eu insami, in restul de realitate pe care-l ignor, stau si ma astept in zadar.
Silvia_Pui spune:
Pana apare map va dau eu vestea cea mare . Viiineee un baietel strengar , si mie imi e tareeeeeeeeeeeee drag . Hiiihhi , ura .Fetitele noastre vor veni in tura a doua .
http://pg.photos.yahoo.com/ph/map75ro/album?.dir=5d69&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos
pumpkin spune:
Salut burticutzelor !
Sa avetzi o saptamana insorita si fericita ! 
Kehleyr, la mare a fost super ! Drumul a fost lejer, deloc aglomerat.
Surpriza neplacuta a fost ca nu au mai avansat cu autostrada, tot pana la Drajna este...iar surpriza placuta este ca intre cele doua poduri de la fetesti au refacut vechea bucatzica de autostrada (deocamdata doar cate o banda...dar e ceva...) Prietenii mei constantzeni au fost luatzi prin surprindere si socatzi de burtica mea...dar foarte bucurosi sa afle vestea cea buna ! N-am mai iesit la pizza (doar am luat una pentru tata la pachet
pentru ca e tare pofticios si drept multumire ca a pus masina si motorina la dispozitie
) si am papat acasa gratar, salate si multa inghetzata. Sambata dupa-amiaza ne-am plimbat pe plaja prin Mamaia iar duminica am stat la soare pe plaja in Constantza. Eu mi-am scos si burtica la soare putin
. Apa era rece si foarte curata, deja mi-e dor de mare 
La munte cum a fost ? Am auzit ca s-a schiat super in Sinaia 
Pika-pika
.
Mamanati felicitari pentru fetitza
Miky
27+ 
Albumul Mamicilor cu burtici de Iulie August 2006 
NEW
Album intalnire 18 martie NEW 
Cristina_Ioana spune:
Neata si la mine mai spre pranz!
Pumpkin, fericito, si mie mi-e tare dor de mare, dar nu cred ca apuc sa o vad anul asta...sotul va pleca in mai o tura pana la Cta cu treaba, dar eu stau cuminte acasa, mi-e teama sa risc...
Kehleyr, a.cicel, Letitzia si Cornelia- saru'mana pt sfaturile legate de okelari...io nu prea ma pricep si nu stiu care e treaba cu fundul ala de oki, normal ca nu ma apuc sa imi fac acum okelari, ca mai am 2 perechi pe care nu le port, dar asa cum zicea si Iulenca, recunosc ca m-as fi legat de asta ca sa il conving pe dr sa imi faca cezariana
Iulenca, ce sa zic, sper sa imi iasa, oricum mi-a zis si el ca bb e mai mare decat media iar eu sunt micuta in bazin si sper sa se lase convins cumva pana la urma...![]()
Cornelia, ma bucur iubita ca esti mai bine, ca a trecut momentul nasol
...chiar vorbeam cu sotul sa punem o mocheta d-aia pufoasa in hol si in camera lui bb, din motive de derapaj ![]()
Letitzia, felicitari pt luna 7...mai am si io o sapt ![]()
Apropos de dilema noastra cu nasterea prematura, citisem undeva pe net ca in SUA au nu-stiu-ce aparatura meseriasa si ca un bb nascut oricand dupa 20 de sapt este ok, ca in majoritatea cazurilor ii salveaza si le creaza nu-stiu-cum un mediu apropiat celui de la mami din burtica si ca se pot dezvolta foarte bine...la noi insa nu am idee, cred ca depinde f mult de sectia de prematuri cat e de performanta si de bb cat e de puternic sa lupte...cred...
Sabana, unde esti?
De Huacin mai stiti ceva?
Fetelor, era sa uit : un mare 

in cinstea soacrelor noastre! ![]()
Cristina 26+
Amabella spune:
pumpkin, mi-ai facut pofta de mare!
si eu sunt o mare amatoare de mare, plaja si inot si nu trece an fara sa ii fac o vizita. la marea noastra mie imi place sa ma duc la 2 mai, 3-4 zile. are un farmec aparte. dar nu stau la cort, ca nu sunt chiar asa mare amatoare de aventura. imi place o terasa de acolo, unde au un superpeste...yam-yam!
restul litoralului nu mi se pare ca mai e asa cum imi placea mie, normal, s-a modernizat, dar s-a si "manelizat" si a devenit foarte balcanic.
insa pentru vara asta nu am nici un regret ca nu o sa ajung. adica nu cred ca o sa merg nici macar un we la 2 mai, pentru ca atunci cand va fi cald si vreme de plaja, cand se va deschide acea terasa, eu voi fi cat casa si nu o sa am curaj sa plec asa departe. vara asta pentru mine inseamna BEBE! cand ma gandesc la iulie, nu ma mai gandesc la mare, plaja, soare, ca de obicei, ci ma gandesc la sufletelul care creste in mine si pe care o sa il cunosc atunci si mor de nerabdare!
Cristina_Ioana spune:
Ca bine zici, Amabella, anul asta vara are cu totul alte semnificatii si zau daca imi pare rau...las'ca vor mai fi veri, asta e cu totul speciala 
Zina, sa stii ca si mie imi bate inima aiurea uneori, desi am tensiunea ok, chiar mica de fapt, 9 cu 6 de regula...o pateam si inainte de sarcina si nu dureaza mult, medicul nu mi-ar fi zis sa fie vreo pb...
Cristina 26+
map spune:
Salut fetelor,
am aparut si eu de la medic. Vad ca deja Silvia s-a grabit sa dea vestea ca vine un baietel. Asa ca pumpkin ma poti trece si pe mine cu carut albastru.
Dr mea nu prea spune daca nu este sigura dar de data asta nu incapea nici o indoiala, se vedea atata de clar ca este baietel
La inceput am facut un tomograf sa-mi masoare daca am contractii si mi-a pus asistenta sa aud si bataile inimii lui bebe. Din cand in cand se mai auzea si cate o lovitura, dadea zdravan cu piciorul
Contractii nu sunt asa ca cel mai sigur durerile mele de burat vin de la ligamente.
Belele este bine, maricel (cat de mare exact nu stiu) se vedeau clar cele patru camere are inimii. Peste o saptamana pe 12 am ecograful morfologic si atuci mi s-a spus ca o sa-i ia la analizat fiecare organ in parte. Hihi, abia astept sa mergem sa-l vada si sotul meupe cel mic, ce drag o sa-i fie ![]()
La mine a spus ca am un col care se pastreaza foarte bine.
Miti am intrebat de uter pentru ca sa stii ca si la mine si aseara si azi dimineata tot pe dreapta era mai mare si dr zice ca este normal, ca nu-i chiar centrat mai ales acum cand este bebele nu exagerat de mare. CAnd bebele creste incepe sa se centreze. Asa ca nu-ti mai face griji. DE miom nu a spus nimic ceea ce este semn bun, daca era ceva imediat se alarma. Chiar a spus ca miomul se pare ca ne lasa in pace.
Zina eu inca din saptamana a 10-a am probleme cu pulsul destul de matit, daca la asta te referi. Si azi camd am mers la medic pulsul meu era 134. Si mi se intampla asta de cateva ori pe zi, simt efectv cum creste chiar si stand pe scaun, fara a aface vre-un efort anume. Am mers la cardioloc si mi-a facut un ecograf, inima-i sanatoasa tun insa am o usoara aritmie. Insa cardiologul este e parere ca acesta aritmie are cauze hormonale. La mine este de asteptat pentru ca eu am hipotiroidie de ani buni, iau zilnic tratatent. Oricum medicul a spus ca daca inima mea asa de repede vrea sa bata s-o las sa bata. Asa cum spune si a.cicel ai grija la tensiune, atata vreme cat tensiunea este normala aritmia se pare ca este inofensiva, daca tensiunea creste atunci pot aparea probleme.
Fetelor eu sunt iar la cola ca de cateva zile m-au apucat iar senzatiilede voma, parca as fi gravida de la inceput ![]()
Azi sunt acasa ca am dormit foarte rau azi noapte asa ca azi am cerut o zi de odihna.
pe toate
20 + 
Monica
anasia spune:
buna, burticute!am intrat rapid ca e balamuc la noi;
mamanti felicitari pt
si tie map pt
!
anasia 22+