Mamici de iulie - august 2006 (36)
Raspunsuri - Pagina 6
Amabella spune:
map, felicitari
si pupici multi 

si tie si lui bb! sa fie intr-un ceas bun si sa fie sanatos pana s-o naste si dupa, toata viata lui!
nicole25 spune:
Map felicitari pentru
.
Si eu vreau la mare.Nu voi merge nici eu anul asta dar la anul sigur vom merge cu bb.Daca ii place si lui apa ca si mie atunci va fi super.Pe mine m-au dus ai mei de la 5 luni la mare in fiecare an si asa am de gand sa il duc si eu pe bb meu.
nicole 25 25+
nicole25 spune:
fetelor voi ce biberoane ati luat sau veti lua?Am auzit de biberoanele anticolici de la avent.Ce parere aveti de ele?
nicole 25 25+
pumpkin spune:
Map, eu am vazut ca ne-a anuntzat Silvia dar am asteptat sa ne spui tu! Felicitari pentru
baietzel !!! 
Miky
27+ 
Albumul Mamicilor cu burtici de Iulie August 2006 
NEW
Album intalnire 18 martie NEW 
Cristina_Ioana spune:
Map, felicitari pentru carutzu'bleu
wow ce de baietzei avem ![]()
Inteleg ca esti la cura de cola
Pe mine ma apucase in wd cu apa minerala, desi pana acum am baut numai plata...simteam nevoia de acid...uffff, toane de gavide...![]()
Nicole, am luat si eu sambata setul ala de biberoane pt nou-nascuti Avent, mai multe prietene mi-au zis ca sunt ok, de fapt gama Avent cica e cam misto la tot ce are...nu stiu daca ajuta neaparat la colici, dar sunt exact biberoanele de care avem nevoie la inceput, asa ca oricum tb sa luam...
Cristina 26+
nicole25 spune:
cristina ioana de unde ai luat setul si ce contine?se gaseste si in farmacii?
nicole 25
letitzia spune:
Map felicitari pentru
!
E bine ca dr tau e sigur. Mie desi mi-a spus de 2 ori ca e baietel, tot am emotii, ca a spus-o de fiecare data mai mult zambind...

26+ 
Cristina_Ioana spune:
Nicole, am luat setul de la Sensiblu, contine 4 biberoane pt nou-nascuti, 2 tetine, o suzeta si o periutza de curatat biberoanele
Apropos de achizitii, fetele cu experienta, are sens sa luam de acum pompa pt sani sau vedem atunci daca ne trebuie sau nu? Adica e posibil sa nu folosim sau oricum va fi utila?
Eu am mai luat de la Avent sterilizatorul pt biberoane, care poate fi folosit si pt legume facute la abur, tampoane pt sani si termometru digital...
Apropos de termometru, la bebelusi se pune doar in fundulet?...ca asta se poate pune in fundulet/la subrat sau sub limba...e la alegere treaba sau cum? ![]()
Cristina 26+
map spune:
Fetelor,
multumim multttttttt de urari. Si voua si bebeilor vostri va dorim sa fiti sanatosi si voiosi:)
letzia era asa de evident ce este bebe ca sincer nici nu mi-a spus dr, a intors ecranul spre mine sa vad...era mult preaevident ![]()
Monica
Amabella spune:
cristina_ioana si alte fete care si-au luat biberoane, spuneti-mi si mie: voi de ce le luati de pe acum? ca eu am inteles ca daca ai laptic (si eu sper sa am, nu vreau sa incep de acum sa imi fac griji) il hranesti pe bb exclusiv la san 6 luni, fara sa ii mai dai apa sau alte lichide pentru care ai avea nevoie de biberon. eu ma gandeam ca o sa ii iau numai daca vad ca nu am lapte sau nu am suficient lapte. ca daca trebuie sa ii iau cand o implini 6 luni, pana atunci poate apar niste biberoane mai meseriase sau trebuie sa ii iau un alt tip - stiu si eu?