Mamici de iulie - august 2006 (36)
Raspunsuri - Pagina 4
a.cicel spune:
Pe unde umblati burticute? Sau aveti toate vikend prelungit? Numai eu am venit la munca de dimineata?
21+
POZE
Zina spune:
Eu sunt o mamica de noiembrie, imi cer scuze ca intru aici, dar am o intrebare pentru voi, cele care au sarcina mai avansata. Vi s-a intamplat sa aveti cateodata batai mai neregulate ale inimii (extrasistole)? Din cand in cand? Oare sunt periculoase? Mi se intampla cateodata si ma sperii. Poate ma linistiti voi. Multumesc
Silvia_Pui spune:
Dae map stiu sigur ca este la medic . Nici nu va imaginati cat de tare astept eu vesti de la ea acum . Ca doar trebuie sa stie nasa ce sa cumpere pentru bebe mic . Sunt in fierbere .
http://pg.photos.yahoo.com/ph/map75ro/album?.dir=5d69&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos
iulenca spune:
Neatza la toate burticile.
La multi ani Acvi pt. Alexu.
Mamanati ma bucur ca o sa ai o bebica, felicitari.
Cornelia bravo ca te simti mai bine, tine-o tot asa.
Cinta te asteptam cat mai rpd printre noi ca sa iti revina buna dispozitie si optimismul. Ai grija de tine si bebik.
Cristina Ioana vad ca tu s-ar putea sa fi gasit metoda sa-l convingi pe dr. sa faci cezariana. Eu nu stiu cum o sa reusesc cu Dr.T, inca nu am deschis discutia ca e inca devreme. Eu chiar nu stiu ce argument rational sa ii aduc, eu sunt sanatoasa tun, bebica si mai bine, bazinul il am destul de lat, so????? o sa fie tare greu. Ideea e ca eu vreau cezariana, stiu + / - si la naturala si la cezariana si asta e alegerea mea. Poate ma ajuta si fiimea, sper sa fie incapatanata ca mine si sa facem amandoua echipa impotriva lui T. HAHa
Anyway mai e pana atunci.
Va pupik.
20+
iulenca
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;103/st/20060816/dt/8/k/32fc/preg.png
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by Zina
Eu sunt o mamica de noiembrie, imi cer scuze ca intru aici, dar am o intrebare pentru voi, cele care au sarcina mai avansata. Vi s-a intamplat sa aveti cateodata batai mai neregulate ale inimii (extrasistole)? Din cand in cand? Oare sunt periculoase? Mi se intampla cateodata si ma sperii. Poate ma linistiti voi. Multumesc
Nu stiu daca bataile neregulate sunt periculoase, dar ai mare grija cu tensiunea arteriala. Daca e mare sa mergi neaparat la medic sa iti dea ceva sa scada. Am o cunostinta care a sta aproape o luna cu tensiune mare acasa si cand a mers la medic au internat-o de urgenta. Era destul de grav ca placenta nu era oxigenata suficient si risca sa piarda copilul. Au trimis-o la Tg Mures si i-au facut cezariana. Ea trebuia sa nasca in luna mai. Dar de 3 zile are o fetita care din cate am inteles e ok, dar are numai 2,100 kg.
Asa ca fetelor, aveti mare grija cu tensiunea, va rog.
21+POZE
Zina spune:
A.cicel multumesc pentru raspuns, dar eu nu am probleme cu tensiunea, tensiunea mea este normala.
Multumesc inca o data.
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by Zina
A.cicel multumesc pentru raspuns, dar eu nu am probleme cu tensiunea, tensiunea mea este normala.
Multumesc inca o data.
Am inteles din mesajul tau ca nu ai probleme cu tensiunea, dar am tras un semnal de alarma catre fetele care au sau vor avea probleme cu tensiunea.
In legatura cu problema ta, poate alte fete au un raspuns.
21+POZE
nicole25 spune:
buna fetelor
sper sa fie doar o intamplare dar azi dimineta am avut din nou greturi si am
.
Am facut si noi gratarel duminica .Era asa un soare afara si cald si dintr-o data s-a innorat si a inceput sa ploua.A plouat vreo 20 de minute dupa care a iesit soarele.Noroc ca eram acasa in curte si nu la iarba verde.
adas multumesc mult pt raspuns.
Asa ma gandeam si eu mai ales ca eu iau si materna cu seleniu.Joi voi merge la control la medic meu si il voi intreba daca sa iau sau nu calciu du d3.
Babee, A.cicel nu ii mai luati in seama pe socrii ca nu merita efortul.
.Eu va inteleg ca si eu trec prin asa ceva cu soacra mea dar desi pana acum ma agitam si ma enervam la culme incerc sa nu o mai bag in seama.E greu dar uneori mai si reusesc.
cinta insanotosire grabnica si ai grija de tine si de bb si multa sanatate de acum incolo pt amandoi.
mamanati felicitari pt
.
Acvi
pt alex,sa creasaca mare si sa fie cuminte.
nicole 25
25 +
nicole25 spune:
Apropo de nasterea prematura.
Am dat cu ochiul pe la mamici de martie aprilie si am vazut ca s-a nascut o fetita la 31 de saptamani si 6 zile.Si de asemena sunt multi bb nascuti la 35 36 sau 37 de saptamani.
nicole 25
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by nicole25
Babee, A.cicel nu ii mai luati in seama pe socrii ca nu merita efortul..Eu va inteleg ca si eu trec prin asa ceva cu soacra mea dar desi pana acum ma agitam si ma enervam la culme incerc sa nu o mai bag in seama.E greu dar uneori mai si reusesc.
Eu mi-am vazut soacar prima data anul asta acuma, sambata. Dar degraba nici nu mai merg la ea. Asa ca nu ma mai enervez din cauza ei, ca nu merita.
21+POZE