Mamici de iulie - august 2006 (36)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

quote:
Originally posted by mamanati
Si referitor la sexul bebelinei,dupa cum v-ati dat seama si voi, medicul a spus ca e FETITA!!!

Felicitari pentru . Sa fie sanatoasa si cuminte.

21+
POZE

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Cristina_Ioana

Fetele care aveti okelari sau ati mai avut pb cu oki, vreau sa va intreb ceva: am tot citit despre fete cu nu-stiu-ce dioptrii sau pb cu okii carora medicul oftalmolog le-a recomandat cezariana. Eu marturisesc ca am 2 perechi de okelarii facuti de cativa ani, pe care i-am purtat doar de cateva ori, ca eram uratica rau cu ei...acum am realizat ca imi obosesc rau okii, cand citesc si ma uit la tv, plus ca nu prea bat la distanta daca e de citit ceva mai mic...oare ar fi bine sa merg la un oftalmolog pt un control?
Pup burticile si noapte bunicica!

Din experienta iti recomand sa mergi la oftalmolog. Eu am purtat ochelari permanent, dar de cand sunt insarcinata am inceput sa obosesc mai repede si sa ma usture ochii. Nu mai vb de durerile de cap. Cand am meers la control m-am speriat. Eu de la prima pereche de ochelari am avut dioptrii cu cilindru, dar acum ochii nu mai accepta cilindrul. Si ca sa fie tacamul complet, la unul din ochi mi s-a dublat dioprtia, iar la celalalt a crescut cu un punct. Dr. a spus ca e posibil dupa ce nasc sa revin la dioptri mai mici si la cilindru.
Asa ca..fa-ti o programare la oftalmolog. Legat de cezariana, din cate am inteles eu conteaza fundul de ochi, daca isi schimba aspectul in timpul sarcinii. Trebuie urmarit, si daca da, atunci iti recomanda cezariana. Bafta.

21+
POZE

Mergi la inceput

Neatza...dupa ce am scris deja 2 mesaje.
Eu sambata am fost la soacra... Si cam atat spun. Ca m-a enervat rau de tot. Asta e.

Acvi LA MULTI ANI LUI ALEX!!!!

21+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acvi spune:

Multumesc mult,a.cicel,gata am baiat mare!!!
Ieri am facut petrecere..la anul sper deja sa trec pe pertrecere doar cu copii,voiam sa-i facem cadou si vestea despre "fratior" sau "surioara"dar...miercuri voi afla...sper.
Si bb-linul meu e miscator de vreo 2 saptamini,am inceput sa beau si cite o cafeluta mica dimineata...sper sa nu-l agit prea tare.
O saptamina frumoasa tuturor!!!
Gabi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Buna dimineata mamici si burtici.
Imi cer scuze ca n-am mai intrat zilele trecute. De simtit ma simt mai bine, ma mai doare burtica dar incomparabil mai putin fata de martea trecuta. In schimb si mie parca mi s-a dublat burta. Si obosesc fff repede.
Vineri am cumparat mocheta si ne-am chinuit ceva sa o punem pe hol. Asta pt ca avem gresie si Eduard a tras cateva cazaturi pe ea cu tot cu ciorapeii antiderapanti. Asa ca va sfatuiesc si pe cele care sunteti la primul bebe sa rezolvati din timp problema suprafetelor pe care poate bebe aluneca(bucatarie, hol, baie). Apoi sambata am fost in parc si ne-am plimbat iar ieri am fost in vizita la socrii. Soacra mea pleaca miercuri in State pt 6 luni ca naste cumnata mea luna asta. Daca nu eram si noi cu bebe pe drum plecam acolo la botez ca nasi dar asa ramane pt urmatorul bebe.
Cristina_ioana, si eu te sfatuiesc sa vezi un oftalmolog. Eu am miopie(-3.5) si la prima nastere nu am avut indicatie pt cezariana din cauza asta. Important e fundul de ochi. Dar daca tu optezi pt cezariana nu cred ca nu poti rezolva asta cu medicul tau.
Acvi, LA MULTI ANI pt Alex!! Sa va traiasca si sa-l faceti om mare!
a.cicel, lasa socrii ca din cate am vazut majoritatea sunt cam pe dos, nu-i schimbam noi! Bebe sa fie sanatos.
mamanati, ma bucur tare mult ca ai in burtica o fetita si mai ales ca e sanatoasa. Ai sa vezi ca totul va fi bine!
Cinta, sanatate multa si ai grija de tine si de bebe!

Cornelia, de Eduard(1 an si 9 luni) si 23+
POZE NOI EDUARD & MAMI & TATI & ECOGRAFII BB2 & INTALNIRE MAMICI MARTIE 2006
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard

Mergi la inceput

Cinta multa sanatate tie si lui bb. Odihneste-te si te asteptam cu vesti bune

21+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letitzia spune:

Buna dimineata !
Am primit si eu o steluta!
Iar astazi am intrat oficial in luna a 7-a

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by letitzia

Buna dimineata !
Am primit si eu o steluta!
Iar astazi am intrat oficial in luna a 7-a

Felicitari pentru steluta si pentru luna a 7-a.
Mai am si eu o saptamana si intru in luna a 6-a.

21+
POZE

Mergi la inceput

Cristina_Ioana eu nu am avut probleme cu ochii in general (desi mi se parea si mie ca nu disting f bine la distanta literele mici). Nu am purtat ochelari niciodata. Si totusi, de cand am ramas insarcinata (in special in ultima perioada) au inceput sa ma doara ochii, sa imi oboseasca sau chiar sa nu mai vada asa bine cum vedeam inainte (sa ma chinui nitel sa citesc unele chestii). Eu cred (si sper) sa fie de la sarcina. Posibil si la tine la fel, ceea ce inseamna ca dupa ce vom naste nu vom mai avea probleme (zic eu

26 sapt + 6 zile +

Mergi la inceput

A.cicel multumesc, si tie la fel pentru luna a 6-a!
Acvi la multi ani pentru Alex, sanatate si multe bucurii sa iti daruiasca!
Fetelor reiau un subiect pe care il mai pusese in discutie Cristina_Ioana: cel legat de nasterile premature. De fapt ceea ce ma interesa pe mine (in mod direct de acum ): se spune ca un copil nascut incepanad cu luna a 7-a e ok, si are cele mai mari sanse de supravietuire, ca medicina a inaintat pe calea progresului, bla-bla , si ca la ora actuala nu mai sunt probleme cu prematurii nascuti incepand din aceasta luna. Intrebarea mea : de cand se considera asta: ca in cazul meu (adica 26 sapt si 6 zile, luna a 7-a) sau incepand cu sapte (7) luni si ceva (saptamana 33)? Ca tare as dori sa stiu, caci m-am zapacit de tot

26 saptmani + 6 zile +

Mergi la inceput