Mamici de iulie - august 2006 (36)
Raspunsuri - Pagina 2
map spune:
salutic fetelor,
am aparut si noi acasa. Zilele acestea am fost activi, ieri plimbare multa, multa, dar nu m-am lasat, m-am incapatanat ca trebuie sa fac miscare. Azi conducere ca promisasem sotului ca azi prin curaj sa conduc si pe strada
(frica nu-mi este dar hormonii astia fac urat) si am ajuns si la piscina. Nu am inotat cine stie cat dar cat m-au tinut puterile am tras acolo. Imi simt muschii ceea ce este foarte bine.
Maine este o zi mare ca merg la medic inca de dimineata si sper sa-mi spuna si mie ce este bebele nostru.
mamanati felicitari pentru bebelina, ma bucur tare ca stiu ca este ceea ce-ti doreai.
cinta multi puppicei si insanatosire cat mai grabnica. Sa dea Dumnezeu sa fiti bine si tu si bebe. Te pomenesc mereu cand imi pun plasture cu piper pe nas ![]()
miti tu-ti faceai parca griji ca este burtica mai mult pe dreapta? Scuze daca nu-mi amintesc bine, mai am cate ceva scapari de memorie. Am stat sa ma uit si eu la burtica mea si am observat ca tot asa este mai umftata pe dreapta. De fapt cand era sarcina la inceput chiar am sunat o prietena sa o intreb daca ea a avut asa ca la mine era numai pe dreapta bombata
Azi vad ca s-a mutat in sfarsit si pe stanga un pic.
va pupic si o seara faina,
20+
Monica
map spune:
Babee sa te intareasca Dumenzeu sa poti face ceea ce ti-ai propus. Da-le ignore si 100 la mie daca se poate, nu are sens sa-ti faci zile negre pentru ei.
Eu probleme acestea cu soacra nu le stiu decat din auzite, pe pielea mea nu le-am trait pentru ca mie mi-a dat Dumnezeu de niste socrii mult prea de treaba. Ei se gandesc ce sa mai faca sa ne faca noua pe plac, mai ales ca suntem departe si ne vedem rar.
pupicei
Monica
miti2004 spune:
map asa e, eu sunt cea cu partea dreapta mai maricica decat stanga. se vede numai cand stau intinsa. si de multe ori mi se umfla si se intareste un pic pt un minut si pe urma iar revine, dar tot un pic mai mare decat stanga e. si pe partea stanga se mai vede cate o ridicatura si se lasa, dar macar pe standa il simt pe bebe cum misca. eu ma gandesc sa nu cumva sa fie cu capul sau spatele pe dreapta, insa tot speriata sunt. aproape mereu cand ma asez in pat se ridica partea dreapta si mai mult, si pe urma se mai lasa un pic.
la tine cum e ? tu il simti pe bebe la fel in ambele parti ?
miti 22+
mamanati spune:
Buna seara fetelor,
Merci la toate pentru urari bebelinei mele.
Am fost la un restaurant si m-am rasfatat cu carnita de vita la gratar ca mi-ati facut o pofta. Imi place si mie in padure la iarba verde dar n-are cine sa ma duca acum.
Babee, si eu zic ca tre sa-i mai ignori pe socri, si important e voi sa fiti sanatosi si sa fii calma pentru bebe.
Miti, nu te mai gindi la fibrom, nu are cum sa fie asa de mare (Doamne fereste) sa se vada prin burta. Si la mine ieri era bebelina cu funduletul in sus in partea dreapta.
Vezi, si la map e asa.
Pupicei la toate burticutele,
Nati
21+
Cristina_Ioana spune:
Pup fetele!
Tare frumoasa zi a fost azi...
Am fost si eu la plimbarica prin parc, la restaurant sa papam bun si hai-hui prin oras...mi-a prins bine, dar acum am cazut rupta 
Mamanati, felicitari pt bebelina, las' ca se face ea maricica 
Cinta, imi pare rau pt ce ai patit, bine ca sunteti ok tu si bb, te asteptam sa vorbesti cu noi![]()
Cristina 25+
Cristina_Ioana spune:
Fetele care aveti okelari sau ati mai avut pb cu oki, vreau sa va intreb ceva: am tot citit despre fete cu nu-stiu-ce dioptrii sau pb cu okii carora medicul oftalmolog le-a recomandat cezariana. Eu marturisesc ca am 2 perechi de okelarii facuti de cativa ani, pe care i-am purtat doar de cateva ori, ca eram uratica rau cu ei...acum am realizat ca imi obosesc rau okii, cand citesc si ma uit la tv, plus ca nu prea bat la distanta daca e de citit ceva mai mic...oare ar fi bine sa merg la un oftalmolog pt un control?
Pup burticile si noapte bunicica!
Cristina 26+
map spune:
Miti eu pe bebe il simt destul de diferit. Am zile cand il simt numai pe dreapta, cumva sub buric dar mai in dreapta. Azi parca am simtit prima data cand s-a dus pe stanga asa bine de tot. Am momente, mai ales cand stau pe scaun cand il simt mai mult pe stanga.
Eu intr-o zi am observat ca burta mea era mai bombata pe dreapta chiar si cand stateam in picioare. Am sa urmaresc mai meru si am sa-ti spun cum este. Aine merg la medic si vad si eu ce mai este cufibromul meu, ca am meu era maricel 4.5*4.5 inca inainte de sarcina. Data trecuta cand a mers la medic nu crescuse forte tare si dupa cate am citit nici nu creste chiar asa de repede. Tu cand mai mergi la medic iar?
Oricum legat de fibrom dr mea a spus ca-i de dorit sa cresca si el odata cu uterul pentru ca ramanand mai mic se poate necroza si nu mai lasa uterul sa creasca si poate deveni dureros.
Hai ca-i spun si eu maine dimineata dr mele ca am burta mai umflata pe dreapta si o intreb daca-i normal sau daca poate fi de la fibrom. Poate depinde si de pozitionarea uterului naiba mai stie.
Chiar legat de burta a mea asa de tare a mai crescut in ultimele zile. Am facut un burtoi cat casa ![]()
Pupici si nu-ti mai face fel si fel de ganduri. Maine dau vesti de la medic.
20+
Monica
map spune:
Cristina_Ioana tocmai am citit de curand ca sarcina poate aduce cu ea si tulburari de vedere. Si acolo scria ca probleme se rezolva si vederea revine la normal imedit dupa nastere. O sa caut maine sa vad unde am citit ca parca pe net era ceva.
Monica
Cristina_Ioana spune:
Saru'mana mult de raspuns, Map!
Treaba la mine e ca nu bat la distanta de mai multa vreme si imi obosesc okii, dar acum ma gandeam la pb asta vis-a-vis de cezariana/ nastere naturala...eu oricum vreau cezariana....poate ma leg de vedere ca sa il induplec pe nenea dr...
Cristina 26+
miti2004 spune:
map eu ma duc miercuri la doctor si am de gand sa-l intreb, pt ca uitima data eram cu bronsita si am uitat complet...chiar daca nu are ecograf in cabinet sper sa ma lamureasca. Pana acum la 3 eco nu mi-a zis nimeni nimic, nici nu stiu daca un fibrom se vede asa de repede...una peste alta poate e doar bebelusul, eu asa sper.
pupici,
miti 22+