Mamici de iulie - august 2006 (36)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pumpkin spune:

Ioana, nu cred ca sexul copilului are legatura cu poftele si cu faptul ca suntem mancacioase. Eu sunt o mare mancacioasa si am fetita (si eram si inainte sa raman insarcinata )

Miky 27+
Albumul Mamicilor cu burtici de Iulie August 2006
NEW Album intalnire 18 martie NEW

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

quote:
Originally posted by pumpkin

Ioana, nu cred ca sexul copilului are legatura cu poftele si cu faptul ca suntem mancacioase. Eu sunt o mare mancacioasa si am fetita (si eram si inainte sa raman insarcinata )

Si eu mancam mult inainte sa raman insrcinata, singura diferenta e ca atunci nu se depunea nimic. Iar acum...

21+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulenca spune:

Salutare burtici. Suntetzi in forma azi?

Mai BULINUTZO ce te dadeai fata asa mare ? Eu muream de curiozitate sa vad elefantul si cand colo nimic deosebit. Pai tu crezi ca noi suntem mai slabe ? Umflata oi fi tu ca asta nu contest si nici nu vad in poze dar in nici un caz nu esti cat casa.

Eu acu am o problemutza. Poate v-ati confruntat cu ea. M-am trezit az-noapte cu o durere nashpa de rinichi in partea dreapta. Dupa un timp parca a inceput si burtica sa ma doara un pic tot pe dreapta si fiimea se tot misca pe acolo sau se intarea uteru, nu imi dau seama exact ca eram si cam adormita si eu pana acum nu am avut nici contractii nici dureri. Pana la urma parca mi-a mai trecut si am adormit, dar acum parca tot mai simt durerea aia de rinichi. Poate sa fie pur si simplu de la vreun sut a lu fiimea sau o fi vreo mica raceala, doamne fereste pietricica ???? Poate stitzi voi sa imi spunetzi. Oricum daca nu imi trece pana maine (nu e o durere prea mare, mai degraba surda)ma duc la doctor ca nu am chef sa fie ceva mai grav. O sa iau si un no-spa sa vad daca rezolva ceva.

Eu pofte nu prea am. Mi-e pofta de verzituri da asta e normal la inceput de primavara, nu e neaparat de la sarcina.
Cu kg ce sa mai zic, ma cantaresc every day si cresc ca Fat-Frumos - intr-o zi cat altii intr-un an. Asta e, incerc sa mananc ratzional si cat mai sanatos. Am observat insa ca luna asta m-am ingrasat foarte mult si cred ca e de la Materna ca pana acum am luat Bio-Marin.

Va pupik pe burtik.

21

iulenca

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;103/st/20060816/dt/8/k/32fc/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

quote:
Medicul de familie mi-a spus ca ii trebuie hartie de la ginecolog ca sa imi mai prelungeasca. Voi ce stiti de varianta asta.

Asa este. Medicul de familie nu iti mai poate da concediu medical dupa ce intri in saptamana 32. Dupa aceea se considera automat ca la orice problema intri in prenatal. Mie mi-a cerut doctorul de familie o hartie de la ginecolog in care sa specifice clar cand intru in sapt. 32...

Mamaluidavid, cartofi prajiti cu inghetata? Ai fost originala. La mine culmea ciudateniei a fost ce am mancat aseara, cartofi prajiti cu branza de burduf si salata verde .

Acum poftesc la legume asa ca diseara fac chiftelute de dovlecei si ciuperci cu smantana...

A.cicel, mi-ai facut pofta cu casul . Ma duc si eu in piata cand ies de la birou, am o "sursa" cu branza buna.

Iulenca, daca suspectezi ceva la rinichi cel mai bine iti faci direct o urocultura ca sa vezi daca exista vreo infectie. Eu am facut asa ceva cand ma durea spatele, la recomandarea doctoritei.

Bulinutza, si eu am vrut sa spun, dar mi-a luat-o Iulenca inainte . Stai linistita ca nu esti ca elefantul. Esti plinuta, asta da, dar nu trebuie sa iti faci probleme... Acum in w/end era la semiar o fata care era cu o luna si jumatate mai avansata ca mine si arata ca mine la 4 luni . Fiecare cu conformatia ei.

Aseara am iesit cu fetele in parc (una pe jos, una in burta ) si a fost tare frumos si tare relaxant. Erau inflorite toate tufele de forsitia (sau cum s-o scrie ), panselute, fantani arteziene... mi-a prins tare bine.

Kehleyr 26 fix

In aceasta nehotarare, la raspantia optiunii, eu insami, in restul de realitate pe care-l ignor, stau si ma astept in zadar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiara.2005 spune:

Buna burtici!
Vroiam sa va intreb ce fel de mobilier considerati ca este util in camera bebelusului? Eu am tot vazut tot felul de modele. Una dintre dilemele mele este daca este mai util un corp din acela din lemn cu sertare pe care este asezata o saltea de infasat sau ar fi utile acele, corpuri din plastic, imi cer scuze dar nu stiu cum se cheama, care contin o cadita (care se poate goli printr-un furtun), masa de infasat deasupra, si dedesupt niste etajere pe care probabil se tin tot felul de lucruri utile in timpul baitei si a infasatului.

Chiara 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole25 spune:

buna fetelor
bulinutza ma bucur ca esti mai bine dar asta nu inseamna ca trebuie sa lucrezi non stop.Mai lasa treaba si mai si odihnestete ca altfel iei bataita.
a.cicel si eu stiu ca daca ai avut orion nu mai e nici o problema.
in legatura cu poftele eu care pana acum nu puteam pune nimic dulce in gura , de vreo saptamana mananc zilnic cate un kinder delice.Se pare ca la baiatul meu ia venit si pofta de dulce.S-o fi saturat saracul de acrituri.

nicole 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana81 spune:

Stiu Pumpkin ca sexul nu are treaba, dar asta era scuza mea . Nu stii ca atunci cand te ingrasi trebuie sa gasesti o scuza? Fetelor sa vedeti ce am patit! Am scos lucrurile de vara si bineinteles ca nebuna s-a apucat sa INCERCE sa probeze ceva. Fetelor m-am latit in fund in mai putin de o luna. Nu pot sa cred. Nu mai imi intra blugii de vara. Adica incep sa fiu gordita. Nimeni nu observa ca m-am latit. Toata lumea rade de burta ca deh numai burta e de mine. Si culmea cu kg cred ca stau bine 5 kile in plus. Acum cred ca crestem ca Fat Frumos in fiecare zi cati alti in luni. Dar ma bucur ca sunt bine. Ce mai conteaza niste kile in plus.
Eu martea viitoare merg la eco morfo. Adica in sapt 24. Voi v-ati facut eco morfo? In ce saptamana?

Ioana 23+ si

Nunta: http://community.webshots.com/album/450163392pPiNoV

Eu si burtik: http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=548837585&security=BdpmCE

Mergi la inceput

Ioana eu am fost la eco-morfofetala la 16 si 20 sapt. L-am intrebat si pe T si pe Iosup daca tre sa ma duc si la 24 de sapt si mi-au zis ca nu mai e nevoie pentru ca bebika mea a fost ok din toate punctele de vedere si de acum incolo trebuie doar supravegheata la eco normala sa vedem doar cum creste. Dpdv al dezv. morfologice e ok. Iosup mi-a zis ca e indicat sa faci morfofetala la 16 sapt pt ca daca e un defect major se depisteaza din timp si se poate interveni mai usor si e mai putin traumatizant. Apoi la 20 de sapt bebele e format complet si poate sa-i faca toate masuratorile. daca totul e ok si medicul nu are nici o suspiciune nu mai e nevoie sa mergi la 24 de sapt. Daca el crede ca mai are cate ceva de vazut te cheama la 24. Acum sa stii ca depinde si de medic. Normal ca cu cat e bebele mai mare cu atat se vede mai bine. daca medicul e foarte bun vede aproape tot de la 16 sapt. Daca "sta mai prost cu vederea" si vrea sa fie absolut sigur te cheama la 24. Si din cate stiu eu parca se mai face inca o morfofetala pe la 30 si ceva de sapt, nu imi amintesc exact.

Pupici.

iulenca

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;103/st/20060816/dt/8/k/32fc/preg.png

Mergi la inceput

Fetele mai zicetzi si voi de kg ca incep sa ma simt naspa. spuneti-mi va rog ca si voi v-ati mai ingrasat.

iulenca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

Buna dimineata pe la pranz la burticute...acum am reusit sa mai termin pe aici cate ceva si sa va scriu si eu 2 vorbe...
In primul rand iar am patit-o: m-am trezit dimineata super racita...ma doare gatul de simt ca mor, curge nasul dar cel mai rau este ca am ochii umflati, rosii, ma mananca, curg si cred ca e conjuctivita ...mai prost este ca si al meu dragut are un ochi umflat de ieri si il mananca si il doare...uffff
am vb cu dr de fam si merg la ea dupa 2 jumatate sa vedem poate ma trimite la un oftalmolog ceva...
acum sa o iau asa pe rand cu fiecare burticuta draguta:

miti, iulenuca, kehleyr voi sunteti dragute cand ziceti ca nu sunt elefantica dar eu am vazut pozele de la intalnire si am vazut cat sunteti voi de suple fata de mine...nu ma pot abtine de la dulciuri cred ca de aici vine problema
pup fetele dragute

bestutza era bine daca cei trei crai mergeau impreuna la inot dar stiu ca e greu asa ceva...sa-mi spui si mie unde l-ai dus pe Mr. Viezure la inot ca poate il duc si eu pe gogosel...pup fata
tinasv felicitari pentru beietel
mamanati -multumesc mult si iaca vin si eu cu un sfat: nu te mai certa cu sotul ca iti face rau si tie si lui bb si lui si e pacat...ppup fata

mamaluidavid..multumesc mult pentru informatie...eu tot nu gasesc unde scrie cat costa dar mai caut ...apropo de chiloti mari si eu mi-am luat niste chilotei de elefantel si al meu rade de se tavaleste caci este o reclama la o bere in romania cu niste chiloti asa mari...fetele de aici cred ca o stiu...si el toata ziua ii scoate si il imita pe alal din reclama

ioana deci suntem inimoase pur si simplu las' ca e bine :D... totusi la tine e normala tensiunea caci in sarcina trebuie sa scada...la mine e problema: inainte de sarcina eu aveam tensiunea mica-mica tot timpul 9cu 5 cu 6 asta era tensiunea mea "normala" si traiam numa cu cafea sau cola...acum de la sarcina nu trebuia sa cresca dar...asta este...sper sa ajung cu bine la 9 luni si sa fie puiu sanatos

nicole
ioana eu am fcaut echo morfo in saptamanile 14 si 19 dar le fac mai des (caci mai trebuie si acum dupa sapt 24 iar) din cauza problemelor mele

pup fetele mult si abaia astept 15 aprilie sa va vad

bulinuta 22+

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20718;121/st/20060806/dt/7/k/9a2f/preg.png

Mergi la inceput