Mamici de iulie - august 2006 (36)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns map spune:

Seara burticulelor,

eu am facut nani dupa-amiaza asta, apoi am fost la masagel si candam venit acasa l-am scospe sot la plimbare in cartier sa facem si miscare si sa mai cunostem imprejurimile. Ne-am mutat numai inmij lui ianuarie si cuiarna asta nu am avut timp si chefsa iesim in neighborhood

de multe ori pe toate ca ne felicitati atata. Sotul cand cand am venit de la masaj era deja acasa si a sarit in sus de bucurie ca arebaiat. Cica ii era indiferent dare se pare ca se prefacea

Pup pe toate si noapte buna.

Sanziana sa stai linistita si sa-mi mai dai mesaje sa stiu ca esti bine.

20+

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BESTUTZA spune:

Amabella si Bulinuta,
Se pare ca suntem ca trei crai !!!23 augsust,Hotel Bucuresti si eu vroiam sa merg la Hotel PArc!Din aceleasi considerente enumerate de voi!Numai ca la mine tr sa il iau si pe Dl Viezure !Asta macar in amintirea primelor luni ale dumnealui cand mergea el insusi la inot de bebelusi!!

http://community.webshots.com/user/bestuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tinasv1 spune:

.Buna burtici,

Nu am mai intrat de mult, dar voi sunteti tare harnicute si vad ca in 2 zile umpleti 7 pagini.
Zina - si eu am fost depistata cu batai multe la inimioara (hipertahicardie), m-a depistat dr la eco ptr morfologie, zicea ca ma aude mai tare pe mine decat pe bebe. Dar bebe e bine si e baietel . Am avut dreptate, sotul zicea ca e fetita.
Pulsul meu era de 112 si tot asa simt incepe din cand in cand si bate mai tare, de ma misc toata.
Eu fac acum investigatii, cert e ca pana acum nu aveam nimic, dar am inteles ca inima pompeaza mai mult sange, poate si sarcina sa fie o cauza, dar va tin la curent dupa ce termin. Deocamdata mi-a facut EKG si urmeaza ecografie.
In rest creste burtica, creste si ma intreb la sfarsit cum o sa arat, daca acum suntem asa mari.
Va las acum, sanatate.
22+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Buna fetelor,

Merci la toate inca odata pentru urari de bine, sunteti toate niste scumpe si dulcele.

Cristina, neaparat va trebui sa mergi la un oftalmolog pina nasti. Cezariana se recomanda nu la dioptrie mare (ca eu o am f mare, fara lentile nu ies din casa, si am nascut natural si vederea nu a scazut dupa nastere). Se recomanda cezariana daca ai retina ochiului slaba ca sunt sanse sa se dezlipeasca, ce doamne fereste duce la orbire. Deaceea e important ca inainte de nastere sa-ti controleze un oculist bun, sau chiar 2, retina ochiului.

Inca n-am apucat sa citesc decit 1,5 pagini din capitolul asta, ca deh voi nu postati mesaje in weekend cind sunt free to read, dar va apuca harnicia de luni cind omul munceste. Mai revin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Am stat pe chat cu sotu si m-au apucat niste reprize de plins ca nu ma putea linisti, i-am scris si niste cuvinte mai uritele, si uite ca m-am linistit varsindu-mi nervii pe el, si acum sunt mai linistita. Si dupa training m-a chemat si sotu la servici ca sa ma scoata din sarite ca nu se simtea implinit in ziua asta ca le-a scos din fire doar pe colege. Asa ca am avut destule motive sa urlu.

Cornelia ma bucur ca te simti mai bine acum. Sper sa treaca burtica cit mai curind.

Sorry, abia acum am vazut ca Cornelia, Letitzia, Kehleyr, Andreea, Babee au raspuns la intrebarea Cristinei.

Pumpkin, ma bucur ca te-ai relaxat la mare.

Map, sa-ti creasca voinicul mare si sanatos.

Acvi, la multi ani pentru Alex, multa sanatate pentru el si voi.

Letitzia felicitari pentru inceputul lunii 7-ea si pentru steluta. Si eu nu stiu cind am mai primit o steluta, abia acum am observat.

Babee, felicitari si tie pentru fetita. Da mie nu mi-a dat doctorul dovada, doar poza cu fata ei am.

Mada, imi pare rau ca ai racit. Insanatosire grabnica cit mai curind. Sa stai mai mult la orizontala si muuuult ceai cu lamie si miere.

Bulinito, multa sanatate si felicitari pentru inceputul lunii 6-ea!

Fetelor, va pup si merg la somn ca miine o sa dorm la cursuri.
Nati 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Buna burtici!
Mamanati felicitari pentru fetitza si Map pentru baiat sa va traisaca si sa fie sanatosi!
Si eu vreau sa stiu ce am in burtik!!!! Of ca ma enerveaza doctorii astia!
Cornelia ma bucur ca esti mai bine!
Huacin da-ne un semn sa stim ca sunteti bine
Bulinutza se poate comanda de pe sit si din Romania insa costurile de transport sunt un pic marisoare.
Mie mi-au ajuns hainele comandate,inclusiv costumul de baie ,m-am speriat cand am vazut ditamai slipul ,acopera si burtica;nu credeam ca o sa port vreodata asa niste chiloti imensi
Dar cu top-ul deasupra arata tare dragut,o sa fac poze sa ma vedeti
BB meu a inceput sa miste tot mai tare,cateodata dimineata ma trezeste din somn.
Cu poftele voi cum mai stati? Parca eu cu cat avansez in sarcina cu atat poftesc mai ciudat
De ex. duminica am mancat la restaurant si eu am mancat pe langa muuuuuuulte altele cartofi prajiti cu inghetata.Adica in loc sa inmoi cartofii in maioneza i-am inmuiat in inghetata! Si ce buni au fost!
Ma bucur insa ca am trecut de faza picanta .
Am renuntat sa imi verific greutatea,nu are sens sa imi provoc stres degeaba,oricum eu nu renunt la inghetatele zilnice,chit ca ma fac

Stefania 22 + si David(24 dec 2004)

www.babiesonline.com/babies/b/bebenr2/" target="_blank">bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicutzabb spune:

Fetelor, am intrat sa ma plang si eu pe umarul cuiva (altcineva decat sotul saracul). De 2-3 zile sunt racita tare, dar astazi a fost cel mai rau. Am niste frisoane, apoi valuri de caldura, cu nas infundat, ameteli, dureri de cap, gat, ochi, urechi... ce sa mai... tot tacamul.
Pana acum nu am luat nimic, dar o sa iau acum un paracetamol si maine m-am hotarat sa stau la paturica acasa (nu moare nimeni fara mine la munca) si sper sa imi fie mai bine.
Imi este cel mai frica sa nu fac temperatura, ca atunci chiar ca nu e bine pentru bebe. In privinta domnului este la fel de vioi ca si pana acum (parca imi face in ciuda cu tumbele, zice "uite mami ce pot eu sa fac, si tu zaci racita. hihihi")
Un de la departare (sa nu se ia si la voi).

Monica 25+ si zvapaiel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Neatza
Stefania nici eu nu renunt la inghetata, dar nici la salata de fructe cu frisca multa multa. Si aseara am mancat cu iubi...
Ieri am gasit in piata cas proaspat. Am cumparat jumatate de kg si l-am mncat tot la o singura masa. Am crezut ca explodez. Dar a fost asa de bun

21+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana81 spune:

Si eu fetelor sunt la fel de mancacioasa. Cateodata ma sperii si nu inteleg cum intra atata mancare in mine .....si apoi imi aduc aminte ca am un baiat. Poate daca ar fi fost fetita era mai moderata cu poftele. Nici eu nu m-am mai suit pe cantar de multa vreme si nici nu vreau. imi este in deajuns ca ma duc la doctor o data la 3 saptamani unde imi ia tensiunea si ma cantareste. Apropo de tensiune eu o am mare din totdeauna 13/9 si puls cand sunt in stare de leneveala 107 deci Bulinutzo nu ai mama de ce sa iti faci griji asa suntem noi bate inima repede. Eu nu am nici o alta pb doar ca o mostenesc pe mama. Vad ca acum este mult mai buna tensiunea 11/6 sau 11/7 nu stiu de ce a scazut. Asistenta zice ca de la sarcina.
fetele, viitoarele mamici!

Ioana23+ si

Nunta: http://community.webshots.com/album/450163392pPiNoV

Eu si burtik: http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=548837585&security=BdpmCE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

buna, burtici!
m-am mai linistit, am crezut ca sunt singura "mancacioasa", ma sperii si eu uneori de cat pot sa mananc si sa ma fac cat un balon;
pupici la toate burticile
anasia 22+

Mergi la inceput