Mamici de iulie - august 2006 (36)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

Kehleyr da dar eu sunt abia in saptamana 26. Mai am pan ala 32.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna burticutzelor!

Am pus pozele de samb si duminica la Poze la mine, albumul se cheama Plimbari de primavara daca vreti sa vedeti pe unde am umblat.
Mamanati . Problema e ca beau si ceai mult si am ras o tona de faringosept creca, si gatul meu tot cu pete de puroi e. Febra e ok ca o tin sub control cu paracetamol, dar gatul ma omoara si nu vreau iar sa ajung la complicatii cum am patit mai demult. Ce sa fac???? Ca nu pot lua antibiotice sau ceva ca sa cedeze gatul. Voi stiti daca Strepsils este voie pe timpul sarcinii? Ca pe cutie scrie ca daca esti pregnant sa ceri sfatul medicului dar eu abia vineri ajung la moasa si ma gandeam poate una dintre voi stie.
Gatul asta este dezastru la mine, nu stiu daca v-am mai zis dar eu am fost operata la 19 ani ca aveam o punga de puroi in gat care acoperea efectiv tot gatul, nu puteam respira nu puteam manca nici macar sa inghit propria saliva si atunci am fost operata si am facut tratament cu prednison si penicilina v injectabila vreo 3 luni am slabit de zicea cas un batz aveam vreo 40 de kg. Si de aia imi e frica acu de punctul ala de puroi din gat. De cand ama fost operata nu am mai facut puroi dar acu... Si mai frumos de aseara a inceput sa ma doara si maseaua din spate pe partea dr si urechea dr. Si vad ca de la faringosept nu cedeaza, de aia intrebam daca stiti ceva de strepsils.

Va pupicesc pe toate!

------------------------
21+
Born free, now I'm expensive.
Poze
Lucrusoare baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana81 spune:

Multumesc Iulenca de raspuns. Inteleg si eu acum cu ecourile astea. Eu cand am ramas gravida mi-a facut doctora programari la Dr Herghelegiu la eco. Intradevar am facut o eco la 16 sapt cand am vazut si sexul si a masurat fiecare osisor. Si a iesit f bine. Dar daca am programare ma duc si acum mai ales ca e 4d si imi vad puiul mai frumos. Imi este tare dor de el.
Bulinuto nu te impacienta ca la mine cand mi-a luat prima data doctora tensiunea s-a speriat si mi-a zis ca e mare de la sarcina, apoi a inceput sa scada de-a lungul lunilor de sarcina. Dar pulsul tot mare mi-a ramas. Mai am un pic si-mi intrec copilul.
Pup burticoasele !

Ioana 23+ si

Nunta: http://community.webshots.com/album/450163392pPiNoV

Eu si burtik: http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=548837585&security=BdpmCE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumpkin spune:

Fugiti repede la album ca sunt poze noi cu Iulia ! Ii sta taaare bine cu burtica.

Miky 27+
Albumul Mamicilor cu burtici de Iulie August 2006
NEW Album intalnire 18 martie NEW

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

fetelor, frumoase poze!
bulinuta, draga arati foarte bine, de ce ti se pare ca esti umflata?
anasia 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelapop spune:

eu la 23 saptamani aveam +7 kg. maine ne cantarim iar ca facem 24 saptamani.
dar m-am apucat de inot si sper sa ma mai tina un pic pe loc. desi nu fac performanta. merg aproximativ o ora o ora si jumatate si nu inot continuu...
eu cred ca este destul de mult totusi - pentru ca toti doctorii recomanda sa iei maxim 12-13 kg. si daca pana acum la 23 s am luat 7 kg ce se va intampla cand o sa se depuna in masa - in ultimele luni????
dar se pare ca toate kg astea de la sarcina se vor da jos dup[a nastere , alaptarea se pare ca ar topi grasimile.
23+

quote:
Originally posted by iulenca

Fetele mai zicetzi si voi de kg ca incep sa ma simt naspa. spuneti-mi va rog ca si voi v-ati mai ingrasat.

iulenca

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;103/st/20060816/dt/8/k/32fc/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letitzia spune:

Ioana81eu am facut eco morfologica la 18 si 24 de saptamani. Acum m-a chemat la doppler la saptamana 30 (a vrut sa ma cheme la 29, dar la controlul de la 24 de saptam a zis ca totul este f bine, si ca sa o lasam pe saptamana 30, ca nu-i graba.
Iulencanu cred ca ai vreo sansa sa ma intreci la kg luate . Am sarit de 15 kg luate (de fapt am renuntat sa ma mai cantaresc de cand am vazut cat am tot luat) si am doar 1,62 inaltime. Zici ca sunt un pepenas.

27 fix +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norocuta spune:

Buna tuturor,
Vin si eu sa va citesc sa ma mai inveselesc un pic, ca ...nu stiu cum faceti, dar cu toate cele de care vorbim aici...pe mine ma faceti sa ma simt mai bine.
Mi-as fi dorit o zi mai putin morocanoasa, dar si Ali si al meu sot au racit si nu am dormit bine de vreo doua nopti....Patul celui mic este langa al nostru, iar eu am avut de ascultat "concert": cum gemea cand unul cand altul...plus din cand in cand adus si administrat cate un medicament.
Cu o zi innainte al meu a avut un elan spectaculos si a facut curat in jumate de casa "luna"...ca sa ma protejeze pe mine...iar eu puteam sa jur ca se vaita din cauza oboselii...nici macar nu am banuit ca il va lovi asa raceala. De fapt totul i se trage de la servici unde un aer conditionat in "sta in spate" si e cu reglare centrala...nu se poate face decat pentru toata compania.
Acum as dormi de nu mai pot, dar trebuie sa ma misc repede sa aduc pustiul de la gradi...dupa care...voi mai vedea.
O zi buna voua si o zi superba va doresc, oriunde va aflati!
Georgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulenca spune:

Saru-mana Pumpkin. Da fetele da-ti fugutza la album sa ma vedetzi ca daca nu avetzi de pierdut
LUME LUME venitzi sa vedetzi cea mai grasa si cea mai frumoasa gravida din lume..

Iulia 21

iulenca

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;103/st/20060816/dt/8/k/32fc/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelapop spune:

si nu ai nici un doctor pe care s ail ibntrebi ce ai putea face?? la problemele tale ar trebui sa gasesti pe cineva la care sa apelezi de urgenta daca apare ceva.
o s aintreb la farmacie daca ai voie strepsils.

23+

quote:
Originally posted by mada_mxm

Buna burticutzelor!

Am pus pozele de samb si duminica la Poze la mine, albumul se cheama Plimbari de primavara daca vreti sa vedeti pe unde am umblat.
Mamanati . Problema e ca beau si ceai mult si am ras o tona de faringosept creca, si gatul meu tot cu pete de puroi e. Febra e ok ca o tin sub control cu paracetamol, dar gatul ma omoara si nu vreau iar sa ajung la complicatii cum am patit mai demult. Ce sa fac???? Ca nu pot lua antibiotice sau ceva ca sa cedeze gatul. Voi stiti daca Strepsils este voie pe timpul sarcinii? Ca pe cutie scrie ca daca esti pregnant sa ceri sfatul medicului dar eu abia vineri ajung la moasa si ma gandeam poate una dintre voi stie.
Gatul asta este dezastru la mine, nu stiu daca v-am mai zis dar eu am fost operata la 19 ani ca aveam o punga de puroi in gat care acoperea efectiv tot gatul, nu puteam respira nu puteam manca nici macar sa inghit propria saliva si atunci am fost operata si am facut tratament cu prednison si penicilina v injectabila vreo 3 luni am slabit de zicea cas un batz aveam vreo 40 de kg. Si de aia imi e frica acu de punctul ala de puroi din gat. De cand ama fost operata nu am mai facut puroi dar acu... Si mai frumos de aseara a inceput sa ma doara si maseaua din spate pe partea dr si urechea dr. Si vad ca de la faringosept nu cedeaza, de aia intrebam daca stiti ceva de strepsils.

Va pupicesc pe toate!

------------------------
21+
Born free, now I'm expensive.
Poze
Lucrusoare baby

Mergi la inceput