Szeged - 6
Raspunsuri - Pagina 4
andicu spune:
Buna fetelor! in sfarsit ajung sa va scriu!
Imi pare rau ca v-am lasat sa asteptati, dar aseara am ajuns tarziu si nu am mai fost in stare de nimic dupa aproape 13 ore de mers in masina.
In dimineata asta am fost sa-mi repet niste hormonale si abia acum am revenit.Deci, sa va povestesc:
In primul rand mii de multumiri, RH si Mi-Ka si Pussi si tuturor fetelor care au pus harta, au dat informatiile de ce si cum sa facem prin Szeged!!!am ajuns perfect si ne-am descurcat foarte bine datorita voua!
Dr.Zadori este..., foarte amabil, rabdator,un adevarat profesionist, si cum zicea Mi-Ka pe la capitolele trecute: " Moaaama, da n-a spus niciuna ce dragut si tanar este!" La clinica mai cu semne , mai in engleza, m-am inteles cu asistentele pana ne-au facut dosarul, dar oricum au fost si ele foarte dragute. Am asteptat cam o 3/4 de ora pana am intrat la dr, timp in care ne-au facut dosarul.
Dupa ce mi-a vazut analizele si i-am exploicat ce scria pe fisele din spital (de la extrauterine), a vrut sa-mi faca si echo , desi eu eram taman atunci , ziua 1 de CM !(pana si rushii au tinut cu mine de data asta !). Se pare ca FSH -ul si LH-ul mi-au iesit cam mari, de aceea m-a pus sa le repet azi; explicatia ar fi , dupa cele vazute la echo: ovarul stang este mai mic decat normal,el banuie ca ar fi din cauza ultimei extrauterine (care a fost pe stanga), dupa dereglarea hormonala de atunci,n-a mai functionat cum trebuie; in plus, cum am uterul usor latero-deviat stanga, ovarul e pozitionat cumva in spate, si a zis ca e posibil sa nu ajunga la el la punctie;mai vedem ...; dreptul arata foarte bine si dr a zis ca ptr el e suficient.
Acum mi-a dat sa iau de azi incepand Lindynette,anticonceptionale, pana pe 30 apr.; in 18-19 aprilie trebuie sa fac un echo la dra mea ,dr zadori a zis ca nu vrea sa ne puna pe drumuri, ca nu e necesar, si sa-i dau telefon sau sa-i sciru email cu datele de la echo-dimensiune ovare,endometru,etc si rezultatele de azi de la analize. Apoi, in data de 05 mai incep stimularea , cu Decapeptyl, apoi din 6 mai continui cu Decapeptyl si Gonal F, pana pe 09 mai cand trebuie sa ma prezint la el si din ziua aia ramanem in zona. Pana in 09 mai a spus ca pot face stimularea aici,acasa. Dupa calculele lui, ar trebui sa fac punctia in jur de 15 mai.
Consultatia plus echo a costat 16.500 fts, asta insemnand cam 64 euro. Costurile sunt : -punctia : 200.000 fts , -ET : 103.800 fts, total 303.800 fts , adica in jur de 1182-1200 euro, fara tratament.
Medicamentele le-am luat de la farmacia din colt, de care mi-ati psus voi si m-au costat : 7 fiole de Gonal F (1 cutie),4 fiole Decapeptyl si 2 cutii de Lindynette, 60.000 fts- cam 234 euro; asta ar insemna cam 1/2 din tratament, cred eu.
Cam asta ar fi, in plus, de al meu sot a zis ca nu-l intereseaza, atata vreme cat spermograma lui si analizele sunt f. bune, l-a intrebat de alergii si i-a spus ca numai la un aliment si dr i-a raspuns ca nu ii va da de mancare in ziua aia , iar al meu sot, vizibil incantat de prestatia dr, a incheiat spunandu-i ca seamana cu Chivu ! mie-mi venea sa intru in pamant, dar dr a fost simpatic si i-a raspuns la glume...haideti ca m-am lungit ceva de groaza!
Daca mai aveti intrebari, cu placere !
Andreea.Pozele mele
ileana spune:
Bine ai revenit!!!
si cu vesti super bune!!!
Se pare ca "amanarea" ta, in ale FIV-ului, incepe sa dea roade!!! Iar de schimbare ...eu m-am exprimat direct.
Eu astept cu nerabdare, detaliile pt. mine.
Merci,
andicu spune:
Ileana, ti-am scris PM.
Mirabela, am primit mesajul tau.
Uitati aici, ceva haios : http://unix.rulez.org/~calver/funny/swf/behappy.swf
Andreea.Pozele mele
Mi-Ka spune:
andicule, ma bucur asa de mult ca ti-a lasat o asa impresie buna dr. Zadori si ai sa vezi ca va merge totul ca pe roate si ai reusesti, eu sunt sigura.
Io cand am zis ca-i frumusel foc, nu m-ati crezut ...
crinuta71, ar trebui sa-l pui si pe hasbandul tau sa citeasca impresiile de pe aici,sa vada si el ca nu se compara Clujul cu Szeged-ul si sa nu-si mai faca atatea probleme.
Si astept sa te programezi odata .
pussi, ma bucur ca esti bine si ca a iesit totul bine, nu pot sa-ti spun decat sa-i dai bataie asa si asa ...
Rh iubita, inca nu te-ai intors de la Roma? Mi-i dor de tine
Tabitha, maica, pe unde mai esti?
Mi-ka
mirabela11 spune:
Ceau fetele!
Andicuma bucur ca esti multumita de prestatia celor de la Szeged si in special de dr.Zadori.Mai, chiar nu stiam cu cine seamana.... are dreptate sotul tau, seamana cu Chivu.
Deci , esti pe baricade, ce mai....
Inteleg ca pana la un punct poti sa faci monitorizarea eco acasa, asta o sa il intreb si eu cand merg, ar fi bine primele masuratori sa le fac acasa.
Cat era cursul Euro/forint?
Vad ca preturile nu s-au schimbat din ianuarie 2005, super, nu?
Andicu
Mi-ka, Crinutza
Si mie imi e dor de Rh.......
Pupici
Mirabella 11
andicu spune:
Da, Mi-Ka, ne-a facut o impresie f buna !
Mirabela, cursul era tot 1 eur=257 fts, chiar, dupa-amiaza, era 257,6 fts! si preturile sunt aceleasi pe care le-ati postat voi. Mi-a spus ca pentru ce are el nevoie, nu trebuie decat un medic bun cu echograf bun! pentru a masura dimensiunea ovarelor, endometrul si daca se vede vreun folicul sau e chist in ziua 15-16 a CM. Iar injectiile le fac pe dozele prescrise de el in primele 4 zile, iar in a5a deja o sa fiu acolo, sa ma vada. In functie de ce-i zic eu in 18 sau 19 aprilie, el imi va spune daca-mi modifica dozele sau nu. A fost f atent cu noi si ptr faptul ca venim de la asemenea distanta! chiar si-a verificat mesajele, sa fie sigur ca este la clinica pe durata tratamnetului! a spus ca uneori, cand totul merge bine, daca mai trebuie sa plece, se ocupa colega lui de paciente, dar in cazul nostru tine sa fie de fata, dat fiind ca noi facem efortul de a veni la 800-900 km distanta! foarte frumos din partea lui, zic eu!
Si mie imi e dor de RH! mai ales ca as vrea sa ne spuna cat de mare ii sunt si burtica si bebelul!
Fetelor, de Leliutza mai stiti ceva? eu mi-amintesc ca a avut niste probleme cu sarcina si trebuia sa stea in pat! in rest, n-am mai vazut nimic scirs despre ea! sper ca este bine si ea si sarcina!
Andreea.Pozele mele
mirabela11 spune:
Asa este, Leliutza nu a mai intrat pe forum deloc de cand a venit de la Szeged.Sper ca este bine,
Mi-ka ,tu ai vorbit ultima data cu ea? ce face, cum este?
Chiar ne-a abandonat.....
Eu ii transmit un pupic
Mirabella 11
Mi-Ka spune:
mirabella11 si andicu, Leliuta este bine, o sa va scrie ea putin mai tarziu, acum s-a dus dupa niste analize; a avut ceva "mancarimi" si a facut niste analize sa vada despre ce este vorba. Sper sa fie bine, dar ne spune ea putinel mai tarziu. Nu ne-a abandonat, numai ca ii este greu sa stea la calculator si sa scrie.
Va pup
Mi-ka
Miramar spune:
Andicu, tu de unde esti de loc? Eu sunt din Bucuresti si ma gandeam si eu la Szeged dar nu stiu cum sa procedez cu o asa distanta. Cel mai tare ma deranjeaza lipsa timpului - pentru ca ar insemna sa inchiriem ceva la Szeged si sa stam acolo - dar cat - 2sapt? 3? Cat ar trebui sa lipsesc de la birou??
cristinici spune:
Andicu ma bucur ca totul a iesit asa cum ai vrut. Sa speram ca totul va fi bine pana la capat.
Suntem alaturi de tine.
cristinici