Szeged - 6
Raspunsuri - Pagina 3
pussi spune:
Maine imi spune daca imi face Ia sau .............., oricum maine fac testul postcoital.
Pupici la toate, eu sunt bine ca cica dupa instilatii am asnse sa raman pe cale naturala, mai ales luna asta, asta tot maine stiu. Asa ca tineti-mi pumnii pe maine. Pe Andicu nu am reusit sa o vad, dar am vb cu ea, e Ok si o las pe ea sa va pove.
PUSSI
Mi-Ka spune:
pussi, succes azi la testul postcoital si vedeti cum faceti, sa dea roade...Iti tin pumnii azi si sa fie bine.
lucia munteanu, bine ai venit intre noi, aici ai sa gasesti niste fete minunate, pe cele mai "faine gagici" care o sa-ti stea mereu alaturi si care o sa te incurajeze la nevoie.
Eu nu stiu cand pleaca dr. Zadori, dar nu e cazul sa-ti faci probleme sau sa te stresezi;o sa-l intrebi tu cand mergi in 27 aprilie, iar pana atunci stai linistita.
Noi doua mai vorbim pe messenger
andicu, sper ca ai ajuns cu bine la Szeged, ca a mers totul ca pe roate - nici nu se putea altfel- si sa ajungi cu bine acasa.
De abia astept sa vii sa ne povestesti totul.
Te pup
auburn, nici o veste inca?
mirabella11, isabellas, crinuta71
Mi-ka
asi spune:
Lucia ma bucur ca in sfarsit v-ati hotarat unde sa faceti FIV-ul.O sa vezi ca va fii foarte bine.Eu iti tin pumnii!
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan
pussi spune:
fetlor,
sunt testul poscoital mi-a iesit pozitiv. Totul e super Ok, si 2 luni incerc pe cale naturala, am toate sansele sa raman dupa laparo si instilatii. Asa ca nu-mi ramane decat sa ne veedem de treaba si sa astept sa iasa cu ochisori. Sunt super incantata si stau bine si cu moralul.
Va pup
PUSSI
crinuta71 spune:
Lucia din pacate nu pot sa-ti raspund la intrebare. Dar vreau sa-ti spun sa nu te stresezi, sa vezi ca in final va fi totul bine. Daca afli ceva despre dr. Zadori, pe cat timp pleaca in SUA, te rog mult de tot sa-mi spui si mie. Iti tin pumnii sa fie totul bine. Mai vorbim
Despre Andicu stie cineva ceva? Andicule astept sa vii cu vesti bune.
Pussi iti doresc succes!
Mi-Ka, Mirabela, Liana,
Va pup pe toate fetele de aici
poze
pussi spune:
Crinuta, Andicu e Ok, super incantata, dar o las pe ea sa va povesteasca cu lux de amanunte.
Voi stiti pe cineva care a ramas dupa laparo si instilatii? M-am gandit ca ar trebui sa pun o astfel de intrbare, dar la gravidute, problema mea e ca marea majoritate au ramas pe cale naturala, fara batai de cap ca noi, dar cred am sa le intreb.
pupici
PUSSI
mirabela11 spune:
Ceau fetelor!
Andicuti-am scris un pm.L-ai primit?
Pupici la restul fetelor!
Mirabela 11
Moniland spune:
Sunt convinsa ca toate asteptam vesti despre andicu, dar ganditi-va ca are de strabatut o tara intreaga ca sa ajunga la casuta ei. Si cum o stim, cu siguranta, va scrie imediat ce va ajunge. Bine macar ca stim ca a fost o vizita placuta.
Monica