Szeged - 6

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns leliutza spune:

salutare fetelor!

sa stiti ca va citesc toooot timpul. stiu ca au venit multe fete noi, le tin pumnii tuturor celor care fac sau incep FIV-ul.
eu nu prea scriu pentru ca am un pitic rau pe creier si sunt superstitioasa, dar sa stiti ca ma gindesc la voi si sper ca toate sa reusiti si sa deveniti repede .
am citit si pe subiectul de gravidute dar simt ca nu e locul meu acolo, fetele care scriu au ramas natural si eu am o mie de spaime si griji, asa ca .....
dar sa revin - acum se pare ca sunt bine, ca nu am extrauterina si am un bebe in burtica (la eco ziceau ca e 90% fetita).
am scris asta ca sa va arat ca se poate, ca trebuie sa credeti si veti reusi.
noi am incercat 6 ani fara rezultat si la szeged am reusit din prima (ca si Mi-Ka am facut si ICSI).

scuze daca m-am aberat dar .... de , hormonii o iau razna

asa ca sa stiti ca sunt alaturi de voi, va citesc mereu si ma bucur ca sunt tot mai multe fete care merg la szeged, e ingrozitor cind vii in tara si vezi conditiile de la noi.

va pupacesc dulce pe toate (Mi-Ka, Andicu, Pussi, Cristinici,Miramar,Auburn,Mirabela 11,Liana 30, Ileana, Moniland si toate fetele care scriu sau citesc acest subiect). scuze daca am omis pe cineva.

inca ceva, sa stiti ca si su , ca si Mi-ka , m-am rugat foarte mult, desi ianinte nu eram vreo bisericoasa, dar asa am simtit.

va pup si va tin pumnii

Leliutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

ceau gagicilor!!!!!!!!!!

Mersi pentru incurajari eu sunt bine si ne vedem de treaba.

Leliuta, ma bucur ca ai aparut si tu si ca sunteti amandoua bine. Sa pupi si burtica din partea mea

Andicu bine ca ai ajuns cu bine acasa. eu as zice sa pui bine umbrela de la Szeged. Si-ti doresc sa o faci cadou peste 18 ani copilului tau care-si va face majoratul si va intelege ca de acolo a inceput totul.

Mika mersi pentru tot. Esti o dulce Fasolica? Cum e? Sa ne spui ce e, nu continui sa cred ca e fetita!!!

Thabita pe unde esti?

pupici la toata lumea

PUSSI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Pussi iti multumesc pentru raspunsul tau de ieri in legatura cu Andicu. Scuze de intarziere.
Andicu ai venit intradevar cu vesti bune. Iti tin pumnii sa fie totul bine.
Mi-Ka si eu vreau sa-i arat ce scrieti voi pe aici (in legaura cu dr. Zadori, nu altele).
Mirabela, Leliuta si celelalte fete va pup

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Leliutza, ma bucur mult ca esti bine! iti doresc sarcina usoara in continuare!
Pussi, am vazut ca ai vesti f bune, ma bucur mult! acum, la treaba, sa auzim de cat mai repede!Multumesc ptr sfatul cu umbrela! sa dea Dumnezeu sa fie cum zici tu!
Crinuta, am venit si de-acum sunt disponibila si pe Mess., mai mult in timpul zilei, asa ca mai vb.Astept sa-mi spui si tu ce-ai hotarat.
Miramar, eu sunt din Constanta. Intr-adevar, e mai greu cu drumul, sa faci 12 ore pana la Timisoara si sa petreci 2 nopti acolo numai ca sa ajungi la consultatie ptr cateva ore, e destul de greu!dar ce nu face omul disperat sa-si vada familia marita! noi o sa ne luam concediu 1 luna, pe cat se poate medical-eu, stiu ca pot lua macar 2 saptamani de la medicul de familie, si vom inchiria un apartamant prin Timisoara sau Szeged, inca nu ne-am hotarat.
Cristinici,!

Va pe toate si somn usor!

Andreea.Pozele mele

Mergi la inceput

Hello fetelor.
Se pare ca eu inchei ziua, eu o incep pe-aici.
Ce faceti, aveti treaba pe la munci?

Eu sunt acasa si mi-e greu sa ma urnesc la treburi(le) casnice .
Aseara am luat prima pastila de Lindynette si ma intreb daca e ca la alte Ac: trebuie sa le iau mereu la aceeasi ora? ca aseara am ajuns acasa pe la 11, si am luat-o cam tarziu...a mai luat vreuna din voi Lindynette? stiti cumva daca are ceva efecte secundare? n-am gasit nici-un prospect in lb engleza, iar in cutie scrie in lb ungara.

Eu va urez o zi frumoasa (chiar daca a ajuns la jumatate) si un week-end relaxant!

Andreea.Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana spune:

SERVUS,

Tot ce am gasit, pe un forum german, este ca Lindynette este de ultim ageneratie si se recomanda si celor cu diabet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana spune:

Cine este producatorul?

Mergi la inceput

Ileana, am vazut ca este produs de Richter Gedeon Ungaria.Pe mine ma intereseaza daca au vreo restrictie si efecte secundare. Am cautat si eu , dar nu prea am gasit.Asta e! sper sa le suport. Am luat anul trecut tot in scop profilactic AC Jeanette. Mi-au dat tot ciclul peste cap si am mai avut si stari de greata! de fapt, de asta mi-e frica...

Andreea.Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

andicu ma bucur ca e binee!!! multa bafta!!!

va pupacesc pe toate si va tin pumnii!!!

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns auburn spune:

am avut mult de lucru in ultimele doua saptamani si am profitat de asta ca sa nu ma gandesc la rezultatul IA-ului. dar nici trick-ul asta nu a tinut si de dimineata au aparut simptomele lunare. macar de ar intarzia o zi ca sa nu prind zilele 8 si 9, in care trebuie sa merg la control pentru a incepe Fostimon, chiar de Pastele catolic cand probabil nu se lucreaza in Ungaria.

mi_ka, leliutza ma bucur ca sunteti bine. mi-a prins bine azi sa citesc post-urile voastre, stiti voi...puterea exemplului.

andicu cum ti-a placut timisoara? a cam plouat in 4. m-am gandit la tine.

isabellas cum esti? in ce faza ai ajuns cu tratamentul?

pussi ce vesti bune. cu toate ca e super la szeged, iti doresc sa nu fie nevoie sa mergi acolo. poate iese in urmatoarele luni.

si pentru toate

Mergi la inceput