Mamici de mai-iunie 2006 (62)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magghyc spune:

Carmina,

Daca te afla sotul ca vrei ca tu sa te muti la mama si el sa zugraveasca, cred ca te-ai lins pe botic de actiunea asta!desi te inteleg perfect...

Io va recomand sa va mutati amandoi la mama si sa puneti un prieten de familie sa va dea o culoare pe pereti si gata...Tre sa gasiti voi pe cineva pe care sa il puteti lua la sentiment...
Noi avem de pus geamul intai in camera lui bb, si deja suntem cu nervii in pioneze gandindu-ne ce inseamna, ca la sufragerie cand l-au pus au daramat peretele cu totul, practic a trebuit reconstruit...Iar al meu sotz nu va fi acasa cand imi vin baietii la pus geam si reparat, deci va fi o fericire. Eu nu am deloc exp in constructii, singura chestie pe care stiu sa o fac (si inca bine) e zugraveala. Restul, nix, pot sa ma uit la un glaf 10 ore ca tot nu-mi dau seama daca e pus bine sau nu!

Lyly,
normal ca ne-am gandit la tine. Si Luana te astepta, dar asta e, mai amanam o tura! La intalnire a fost f frumos, de fapt au fost 2 intalniri, a sotilor care-si plangeau de mila (al meu, al shoricutei si al carminei) si a fetelor cu burtica care discutau cate-n luna si in stele...Noi nu am stat prea mult, caci am avut un week-end lucrativ, desi aia era vreme de mers la iarba verde cu amicii...Oricum trebuie sa ne mai intalnim o data cu Dilaural, ca io nu am apucat sa ii dau inghetatza!

Magg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Dolcebaby, de la Unirea Shopping Center mi-a cumparat sotul pisoiasul, cum ii spuneti voi...
Nu stiu cu ce va imbracati voi, oricum, prin casa stau deja cu halat, nu mai suport nici o pereche de pantaloni peste sau sub burta, sa vad cum fac la gimnastica...
Si eu mi-am luat pantofi potriviti pentru "ocazie", n-are Mandea, adica io, in "stocul" de acasa decat pantofi cu toc cat se poate de inalt Am vazut unii super dragutzi la Leonardo din Carrefour Orhideea, evident ca n-aveau numarul meu, avident ca nici la Leonardo Carrefour Militari nu aveau, asa ca, mi-am luat ce am gasit
Lacri 30+

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Album echo si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adib spune:

Carmina
ziceti ce vreti de noi barbatii, numai sa ne faceti copii sanatosi, frumosi, voinici, voiosi, ...
si eu i-am promis la nevasta-mea ca ii fac viza flotant la maica-sa pe perioada eventualelor lucrari de reamenajare, pe motiv ca nu se abtine sa nu puna si ea mina (sigur!!!). Aceeasi reteta ti-o recomand si tie, daca ai acelasi temperament. pleaca de acasa pina la finalizarea curateniei de dupa lucrari, nu numai pina la finalizarea lucrarilor. cu tot riscul aferent de a gasi ceva care "nu e bine facut"
va doresc sa aveti parte de tot binele din lume!

adi si ela 32+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10718;19/st/20060525/e/vine+bb/dt/-5/k/80f3/event.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Fetelor, am last copilu' la gradinitzaaa!

Felicitari pentru achizitii si bebelusii grasuti care s-au mai lasat masurati intr timp!

Magg, daca e ceva de constructii da un buzz pe YM ca te-oi descurca io , daca nu stiu, il sun pe Traian. Asta pentru ca ma invart in domeniu de ceva vreme, fostul sotz tot constructor, asta tot asa...asa ca am mai prins din zbor cate ceva!

Lyly, super haios pisoiul si tu arati foarte bine in poza, nu mai face atata pe cocheta ca stii ca esti o mami super!

Dolce, ti-era dor de mine? Eu credeam ca v-am plictisit suficient asa ca am luat o pauza de plimbare in WE.

Apropo, am fost la Targoviste ieri pentru o plimbarica pe acolo ca nu vazusem Manastirea Dealu si cetatea si nu stiam pe unde sa mai mergem cat de cat aproape ca sa nu nasc pe un drum prea indepartat si am vazut copii cu fular la gura la 23 de grade si soare puternic!!!! Va rog sa-mi promiteti ca n-o sa faceti asa..deja dezvolt o obsesie!

Ioana 34 saptamani cu Serghei si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magghyc spune:

Ina,
uite ca mi-am dat seama de alta chestie - tre sa mut si PC-ul, ca momentan e in camera lui bb! la noi in familie e o obsesie cu mutatul PC-ul, in lunile de sarcina cat am stat la pat am mutat calculatorul asta in toate pozitiile posibile ca sa am acces la el, deja cand intra soztul pe usa seara se uita la fatza mea lunga si intreba spasit "ok, acuma unde-l mutam?"
saru'mana, daca e ceva cu hibe, apelam, eventual dau poza +intrebare.Apropo, ai idee daca peste lavabil se poate pune direct tapet?

Adib,
ce sa zic, decat felicitari pentru atitudine!Din pacate eu la mama nu pot sa merg nici daca as vrea, ca-s vreo 500 de km, dar a venit mama la mine...om de baza la curatenie, saraca!

Magg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolcebaby spune:

Ioana normal ca ti se simte lipsa...
Cum ete cu gradi ? A plins cupilu' ?

Dolce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Inaioana, ai acum copil de gradinita, felicitari!

Luana, hai ca apucam noi sa ne vedem pana nastem, sa-mi iau si eu prenatalul, cica la 7 luni si 10 zile ( asa zice medicul meu de familie), caci din momentul ala ma mai duk doar o data pe satamana la servici!

Maine ma mai vad cu un dr., sa-mi tineti pumnii, poate fac si o echo, cine stie?

Lacri 30+

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Album echo si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Mag, teoretic se poate pune dar depinde de mai multi factori. Adica lavabila sa fi fost aplicata corect (nu pe huma sau var, ci cu peretii curatati bine in prealabil, dat glet+amorsa sub ea, pentru ca altfel ti se desprinde de pe perete tapetul cu tot cu lavabila!) , peretii sa fie pregatiti conform instructiunilor (depinde de tapet, trebuie sa vina cu instructiuni)si tapetul sa fie corect montat cu solutiile de rigoare. In rest..succes!

Dolce, nu a plans pentru ca era ocupata pe acolo cand am plecat noi dar nu stiu intre timp ca face... Oricum gradi e aproape, am nr de mobil si ei pe al meu asa ca incerc sa nu-mi fac prea multe griji...

Lyly, daa..sunt mama serioasa acuma!

Ioana 34 saptamani cu Serghei si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Ina - felicitari...ce fetita mare ai!!!!sa ne povestesti cum s-a acomodat acolo...
Eu sunt suparata ca nu mai pot intra pe y.mess..si nu inteleg de ce?
Voi va puteti conecta? Imi da un mesaj pe care nu l-am mai primit niciodata...."sa incerc mai tarziu, exista in problema"...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

Buna dimineata burtici si tatic!
Noi am fost la tara si copilu meu a respirat aer curat si doarme dus, tot asa si saptamina trecuta, ca ma speriasem ca nul simtisim toata noapte, da ea dormea nici habar de nimic.
Felicitari mamicilor care au mai vazut o data puiutii si au aflat cit au.
Inaioana eu iti promit solemnca nu o sami imbodolesc copilu, ca eu tot nu asa am crescut.Felicitari pentru gradinita si tie si mai erau 2 mamici, nu mai tin minte se pare ca DianaR si inca cineva, sa ma ertati da neuronu asta nu mai tine minte nimic.
Lyly bafta la medic.Apropo eu de prin luna a 4 nu mai port decit halat prin casa, iar acum cind ma duc pe undeva e o adevarata aventura ca stau imbracata.Si pisoiu mia placut.
Felicitari si la cele care fac oleaca de zugraveala, eu dupa ce nasc stau la socri si eu au facut reparatie vara trecuta, asa ca nu am ce schimba.
Si unde e Raalucuta si Amonar. Am observat si eu ca au disparut.
Va doresc o si buna la toate!!

doroti_5 34+ si Natalita-Elena
evolutia bebe
foto mami pina la bb si dupa

Mergi la inceput