Mamici de mai-iunie 2006 (62)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabi25 spune:

Neatza buna.

Apropo de infofolit copilul, cum la Iasi lumea era cam la camasi si tricouri si pe Rares l-am lasat prin oras ieri in pantalonas si camasa. Cand am ajuns aseara la ora 8 la Vatra Dornei era ceva sub 10 grade, oricum nu era exagerat de rece si avea pe el un hanorac si gecuta si tot fara caciula....si noi ne taram prin gara cu bagaje si copil si ma striga o baba din spate ca sa ii pun ceva pe cap m-am intors si i-am spus ca nu e nevoie .....pana am ajuns la taxi ne-a tot bodoganit.....cat uracs oamenii care se baga in treburile altora

32+

Evolutie Daria
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiudana2004 spune:

Buna dimineata!
Lyly super pisoiasul Somnorila al lui Samburica,dar am eu o impresie ca deocamdata o sa fie a lui mami ca ii place tare mult..Da,eu am ramas fara paturica si nu stiu cand o sa ajung sa-mi iau.Daca te gasesti tu prin zona sau ai drum pe acolo sigur ca imi doresc tare mult sa-mi iei,dar nu vreau sa faci un drum special pt ea.Sa NU fie roz sau vernil,in rest orice altceva.Multumesc tare mult si mii de .
Ioanaai sa vezi ca ti-ai facut griji degeaba cu Katia.Acolo s-a intalnit cu alti copii si de joaca,ca a si uitat de voi.Oricum asteptam sa ne spui cum a fost prima ei zi la gradi.

Dana 32+ cu Andrei Ioan

poze nunta

burtica
eco 4D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Helloooooooooooooo

Nu ma aude nimeni!!!!!

E cineva care s-a conectat astazi pe yahoo mess????????

Am de vorbit ceva urgent..si nu ma pot conectaaaaaaaaaaaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

Eu nu m-am conectat si nici nu am cum sa incerc pana diseara pe la 19.00

Pupici,

Flory 28+ si Andrei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060624/dt/8/k/911c/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magghyc spune:

virgi, da io m-am conectat, e ok totul
magg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolcebaby spune:

VIRGI la mine merge mess-ul am vb acum cu cineva

Dolce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Multumesc Flory si Maggy

Nu inteleg ce problema ar putea fi, nici cu nick-ul lui aurelian nu ma pot conecta...
Credeam ca e vreo problema de la yahoo...dar daca voi va puteti conecta...e altceva..
Multumesc frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

Buna dragelor!
Sunt suparata ca am lasat fata la gradinita, abia astept sa ma duc sa o iau!Nu a plans deloc, s-a dus si s-a asezat la o masuta cu alti copii.

INAIOANA , ma bucur ca micutza ta nu a plans, ce bine ar fi sa se obisnuiasca la gradinita!

Pe Oana am sarbatorit-o mai devreme cu 2 zile, am pus poze:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nastavelu/album?.dir=7dde&.src=ph

Va pup!

Doina si Oana(03.04.2003)

Album Oana
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;28/st/20060623/dt/7/k/6f0e/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

Nastad, sa-ti traiasca fetita, sa fie sanatoasa.
Nu mai fii suparata. Cel putin tu o aduci acasa azi dar eu il tin la mama pana vineri. Ma duc decat sa il vad..... Asa ca se poate si mai rau.

Pupici,

Flory 28+ si Andrei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060624/dt/8/k/911c/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

La multi ani, Oana! SA fii fericita si sanatoasa si cumintica !

Uf, greu cu prima zi de gradinita dar e foarte bine pentru copii. Prima perioada e mai grea dar sunt convinsa ca se vor obisnui foarte bine si in curand nu vor mai dori sa plecae de acolo ! Plus ca si pentru noi e mai usor (cel putin pentru mine)!

Fetelor, va multumesc pentru pumni stransi in legatura cu gradinitza si va tin la curent!

Gabi, cred ca o sa ma apuc si eu sa le spun oamenilor ca copilul lor se sufoca si lesina de caldura cu fularul peste gura la 23 de grade ca poate daca o sa fiu si eu nesimtita sa ma bag in treaba altora vor vedea cum e si vor invatza sa-si vada de treaba lor!

Virgi, la mine merge YM...e de la voi nu de la el! Incearca sa iti faci alt cont si vezi ce si cum, ma gandesc!

Ioana 34 saptamani cu Serghei si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput