Mamici de mai-iunie 2006 (62)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Mag, pai sa stii ca ar fi in stare , numai ca sa-mi demonstreze ce greu este sa zugravesti casa gravida in 8 luni. Dar ce nu a inteles el este ca nu eu o sa zugravesc ci EL.

[poze carmina
intalnire burtici
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoricutza spune:

Am intrat sa va salut si io pe ziua de azi ...

Vreau sa va spun ca sunt super incantata de paturici si ca Dilaural merita toate multumirile ptr efortul facut.

Carmina vad ca nu esti deloc cumintica .... Si chiar ai chef de zugraveala? Io nu m-as apuca de asa ceva acum ptr nimic in lume!

io 31+ cu Ana

Mergi la inceput

Chestia cu cheful e discutabila , asa zice si Vlad (sotul), dar faptul ca trebuie este o realitate. Daca nu o fac acum nu stiu cand o sa mai pot si noi stam cu chirie, si conform contractului ar cam trebui sa zugravim anu asta, cel tarziu la anu. Asa ca de ce sa nu dezinfectez camaera dar pt. copilul meu? Si nu zugravesc toata casa ci doar o camera. Oricum eu nu o sa fac nimic, ma mut la mama 2 zile, ma intorc cand e gata,,, asa vad eu lucrurile . Ca o sa ma manance in sa mai fac si eu cate ceva, sunt convinsa, dar nu o sa exagerez.

[poze carmina
intalnire burtici
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoricutza spune:

Daca asa stau lucrurile, atunci recunosc ca ai dreptate ... Dar din experienta iti spun ca, desi zugravesti doar intr-o camera, toata casa are de suferit ... Dar daca promiti ca tu stai cuminte si nu faci nimica este totul in regula.

io 31+ cu Ana

Mergi la inceput

shoricel sa stii ca si mie tot de chestia cu " experienta" imi este teama. Si eu stiu ca toata casa va avea de suferit daca nu chiar va fi zugravita toata. Ba ca mai ramane putina vopsea hai sa fac holul, dar stai ca mai trebuie sa cumparam totusi putina, si iar ramanane si zici hai ca merge si tavanul bucatariei si tot asa...., dar sper din tot sufletul sa ma abtin.
Mai vreau la intalniri cu gravideeeeeeeeee

[poze carmina
intalnire burtici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana79 spune:

LYLY misto rau pisoiashul mi-a placut mult.

Dolcebaby ai grija de tine..Lasa ca te faci tu bine.

Carmina si eu as fi vrut sa zugravesc decat un perete in camera noastra ca am zis eu ca da mai bine alta culoare decat alb cu desenele, dar sotul meu nu vrea....asa ca prin urmare las asa. Oricum noi stam cu chirie deocamdata pana in dec cand sper sa ne mutam la noi acasa daca e gata...apartamentul vom vedea. Dar o sa fie bine ca e totul nou -noutz.

Multe salutari tuturor fetelor, si lui Adi.

Diana 30+ cu Nicole Evelyn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi25 spune:

DILAURAL sa-mi trimiti un PM cu un numar de card si numele ca sa iti trimit banii pentru paturica si eu trimit adresa mea. Pupici si multumesc.

Noi ne-am intors de la Iasi...am cam fost umblareata zilele astea dar gata de acum din nou la pat. Dodolina noastra e bine are picioare lungi si la 32 de saptamani are 1.905 g (+/- 300), e tot cu capul in jos si funduletul in ficatul meu - asta ma omoara. Si doctorita a spus sa stau cat mai mult in pat ca domnisoara sa nu se grabeasca si ca termen minim mia spus ca trebuie sa rezistam macar inca 3 saptamani daca nu se poate sa ajungem la 40.

Am cumparat biberon anticolici si suzeta de noapte de la NUK - galbene si tampoane de san de la Sanosan si un tricouas tare dragut tot galben. Maine merg la noi la farmacie sa iau vata, tampoane sterile si pudra cu medicament (am un lapsus si nu-mi amintesc cum se cheama) si sa vad ce as mai avea nevoie ca sa ma pot apuca de facut bagajul.

V-am pupat, o sterg la somn.....daca ma gaseste si pe mine

32+

Evolutie Daria
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Buna dimineata dragelor!!!

Cam slaba activitatea din ultileme zile, se pare ca vremea frumoasa de primavara nu prea va mai tine in casa...dar sunt sigura ca toata lumea e bine si va da de stire atunci cand va fi cazul.

Ama - ce poate fi mai frumos decat o viitoare mamica fericia ca a reusit sa-i faca cea mai frumoasa camera bebelului ei..

Lyly - tare dragalas pisoiul....sa va jucati voi cu el pana vine bebe.

Amonar - ce mai faci?

Noi suntem bine...chiar foarte bine deocamdata....nu mai avem nici macar probleme cu somnul....asteptam ziua de sambata sa mergem iar la echo...pana atunci....ne rugam ca totul sa fie bine.
Bb se pare ca este in aceeasi pozitie....probabil ca de asta nu avem nici contractii.......zic si eu..habar nu am. Cert este ca lumea observa cu greu...ca noi suntem cu burtica...asta ca nu port decat jeansi si tricouri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

Buna dimineata burtici.

Am intrat in ultima luna de munca....
Sunt fericita posesoare a doua paturici. Multumesc mult Dilaural si un . Inca o data scuze ca te-am scos din casa in miezul zilei....dar nu prea aveam cum altfel sa fac ca eram cu piticul.

Am ramas iarasi fara pitic, l-am dus aseara la mama.... Mi-e din ce in ce mai greu fara el. Nu stiu ce am sa ma fac cand vor merge amandoi la mama...

Va pupic pe toate si va doresc o saptamana excelenta.

Flory 28+ si Andrei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060624/dt/8/k/911c/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Mag, iti multumesc ca te-ai gandit la mine, cum a fost la intalnire, ca parca n-am citit nimic pe aici, sper ca v-ati distrat!

Va doresc o zi minunata,
LAcri 30+

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Album echo si burtik

Mergi la inceput