Kim are nevoie de rugaciunile noastre

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loneanbianca spune:

Se pare ca zilele astea o sa ai lase acasa.... sa speram ca totul e spre bine....oricum o sa mai sunam si deseara ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadaS spune:

Bianca,
Iti multumim mult pentru ca ne tii la curent.Eram atat de apropiata de KIM, pe subiectul Fibrom (am postat azi si acolo opinia mea)
Consider ca medicii de acolo nu sunt de acord cu cezariana in special la indicatiile asigurarilor de sanatate, care nu vor sa deconteze astfel de interventii decat in cazuri absolut necesare.
E trist ca in cautarea unei calitati mai bune a vietii dam oeste alte constrangeri ale societatilor evoluate
Eu ii doresc refacre rapida, asteptam numai vesti bue, ca de emotii am tot avut parte...KIM, Alicia, CURAJ!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

Bianca, in fiecare zi abia astept sa mai citesc cite ceva despre Kim. Acu' ma duc la culcare, dar fii sigura ca miine dimineata intru direct aici, sa citesc noutati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenus spune:

Kim, ne-ai dat mari emotii dar acum ne bucuram ca esti mai bine si ne rugam sa ajungeti sanatosi la casa voastra.
Si sa nu ne uiti, te asteptam la Fibrom sa ne povestesti de-a fir a par...
Pana atunci, suntem alaturi de tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

Kim, Alicia si Cristi sunt bine, au ajuns acasa
Nu stie cind va putea scrie pe forum din nou, insa e fericita si indragostita de minunea careia i-a dat viata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

Doamne ajuta ! Ce au de gand cu medicul? Il dau in judecata sau nu???Daca o fac , in afara faptului ca primesc despagubiri, ajuta si alte femei care s-ar putea lovii de o situatie ca asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

Bun venit acasa si sanatate maxima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Super, am vazut si eu pe messenger,acum!

BRAVO KIMUTZA!

........................

Knowledge is power!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loneanbianca spune:

Da...KIM este acasa cu Alicia Si Cristi...sunt preocupati de printesa...si nu prea au timp sa vb....Le doresc si eu BUN VENIT ,rabdare,impliniri si sanatate maxima....Va pup!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

BINE ATI REVENIT ACASA !!!

SANATATE MULTA TUTUROR !!!

albumele noastre

Mergi la inceput