Kim are nevoie de rugaciunile noastre
Raspunsuri - Pagina 10
asi spune:
Kim (tiza mea) bine ai revenit acasa!
Sanatate multa si putere sa va cresteti ingerasul!
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan
kim spune:
Va MULTUMESC pentru toate gandurile si rugaciunile voastre, stiu ca numai D-zeu si rugaciunile ne-au salvat. N-am incetat nici o clipa sa cred, am tinut aproape mereu in mana o iconita, si m-am simtit protejata, nu intamplator de la fereastra salonului meu vedeam doua cruci mari luminate...
N-am avut inca timp sa intru pe forum, sora-mea mi-a dat linkul. Am sa postez zilele astea pe larg cum s-au petrecut lucrurile, acum sunt f prinsa cu minunea mea de printesa si cu recuperatul dupa saptamana grea pe care am avut-o.
E ca si cum as fi nascut de 2 ori, natural si prin cezariana, va dati seama ca sunt de 2 ori epuizata, dar ma simt umitor de bine, fericita si implinita.
Am pus cateva poze daca doriti sa ne vedeti...
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/linter_s/album?.dir=/fa81&.src=ph
KIM & p’tit bout d’chou 
photos
Ira spune:
Doamne, ce frumosi sunteti toti 3, Kim. Sa va ajute Dumnezeu si sa fiti fericiti pentru ca ati trecut prin toate greutatile si ati reusit.
Sanatatea e cea mai importanta, si, oricate greutati veti mai avea in viata, nu uitati ca ...Dumnezeu a fost de partea voastra si asta inseamna ca sunteti binecuvantati.
Bafta multa.
Sofie - 3 ani
Gabbriela spune:
Bine ai venit acasa Kim, sunt super fericita pt voi ca sunteti bine si acuma va puteti bucura impreuna de pintesuca Alicia. Sa fiti sanatosi si ferititi cu toti ca meritati scumpa
.
Pozele sunt minunate, si voi doi super feritici pareti iar Alicia, nu am cuvinte... e o sumpa de fetita si o frumoasa si seamana cu tine zic eu.
refacere rapida in continuare si numai bine.
Nicole
mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">JulianOpere de arta
Decalotarea nu este necesara la baietei daca urineaza in jet si nu au infecti repetate in zona genitala. Apa si sapunul sunt suficiente pt pastrarea igienei intime la baieti. Luati si cititi despre www.cirp.org/library/treatment/phimosis/index_ro.html" target="_blank">FIMOZA si nu va mai chinuiti inutil bieti copilasi nevinovati.
Este totul normal daca arata www.cirp.org/library/normal/" target="_blank">ASA
Intrebari fregvente despre www.cirp.org/pages/parents/FAQ/index_ro.html" target="_blank">CIRCUMCIZIE. www.cirp.org/library/procedure/plastibell/" target="_blank">Poze cu etapele unei operati de CIRCUMCIZIE... priviti, mirativa, crucitiva si GANDITI-VA BINE
Bimilit spune:
BINE AI VENIT ACASA
.SA FITI SANATOSI , FRUMOSI SI FERICITI.AI O FETITA FFFF FROMOASA.SI EU ZIC CA SEAMANA CU TINE.
PS sunteti foarte frumosi.

Bianca - soacra cu DOUA nurori
!
karol spune:
Felicitari!Bine ati revenit acasa!Sa fiti fericiti si sa va bucurati de printesa.Kim, recuperare usoara.
Va pupam

andre_ea spune:
Bun venit acasa Kim! Multa sanatate! Sa va traiasca mica printesa si sa va bucurati de ea!
Andreea, mami de
Tudor - 10.08.2005POZE si www.dropshots.com/andre_ea" target="_blank"> FILMULETE
bAly spune:
Bine ai venit acasa Kim!!! Sanatate multa in continuare si nopti linistite linga puiul mic.
Alina, mamica de 2 fetite,
Andreea cea nazdravana si
Laura