Kim are nevoie de rugaciunile noastre
Raspunsuri - Pagina 8
loneanbianca spune:
da ...Aida... nu a fost pe acasa....stanca il tine linga ea....am inteles ca nu ai place singura////imi spunea o cunostiinta ca azi urmeaza sa mearga la ea in vizita...astept si eu sa aflu mai multe....
loneanbianca spune:
Am vb de citeva minute cu KIM.... asa ma bucur! e mai bine, a zis ca Alicia e cu ei in salon de ieri si de aceea sunt foarte prinsi... Am simtit in voce ca era tare fericita si incintata de fetita....ea a inceput sa se miste....a facut chiar si dus...deci speram ca lucrurile merg spre bine. D-zeu ne-a ascultat rugaciunile si ai multumesc! Abea astept sa imi vad nepotica!
Bimilit spune:
bianca ma bucur pt stanca.deci e pe drumul cel bun.

si

.
Bianca - soacra cu DOUA nurori
!
DarkBendis spune:

pentru Alicia, Stanca si Cristi... si nu in ultimul rand pentru proaspata matusa
. Draga Stanca, multa sanatate si recuperare rapida si usoara.
Cu drag
Darkbendis
(candva din Zalau, acum din Glasgow)
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
arinna spune:
Fetelor, ce vesti bune, ma bucur mult!!!! Abia astept sa vina acasa si sa ne scrie chiar ea!!!

........................
Knowledge is power!
Ira spune:
Kim, sanatate si energie cat mai multa, pentru BB-ul tau !
Dumnezeu sa fie langa tine si copilas mereu
.
Sofie - 3 ani
Anina_n spune:
Refacere grabnica, sanatate, sa ajungeti cat mai repede acasa si numai bucurii, alaturi de frumoasa voastra fetita, Kim !

Nina, mami de
www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65729" target="_blank">Diabetul zaharat la copii, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71728" target="_blank">Copii din 2002, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71157" target="_blank">Copii capricorn
MadaS spune:
KIM, am fost alaturi de tine timp de mai bine de 1 an la capitolul "fibrom" ....astept cu nerabdare sa vina si momentul in care sa poti pleca fericita cu fetita pe care ai dorit-o si asteptat-o atat de mult.Refacere grabnica, Dumnezeu si toata comunitatea "despre copii "este alaturi de tine
NU VREAU SA CRED ca ar putea fi altfel decat bine pentru KIM.
Eu inca sunt revoltata ca medicii de acolo nu au decis din prima sa-i faca cezariana, altfel s-ar fi elucidat si misterul acelui fibrom care s-a doveit chist si nu ar fi aparut nici una din aceste complicatii. Nu pot sa cred ca medicii de acolo gandesc asa, in romania cezariana se face uneori la cerere, iar acolo cu atatea complicatii, banuiala de chist aparuta in ultimele zile, si au mai ezitat...
mihaser spune:
Kim eu si bebe Cristian va asteptam pe tine si pe Alicia sa ne incercam mercedesurile asa cum m-ai provocat. Te pup iti doresc multa sanatate si abia astept sa te insanatosesti si sa vorbim despre bebei.
Pacat ca nu au luat decizia sa-ti fac cezariana din prima si te-au mai chinuit sa nasti natural! Saracuta de tine cat trebuie sa fi suferit...acum stiu ce inseamna o cezaiana, insa nu imi pot imagina ce inseamna o nastere naturala esuata si cu complicatii, urmata de cezariana.
Salutari tie lui Cristi si printesei Alicia!
Pupici!
Mamaica de Cristian
Mihaela
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20718;28/st/20060402/k/c977/preg.png
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mihaser/my_photos