Kim are nevoie de rugaciunile noastre
Raspunsuri - Pagina 7
Siminaf spune:
Nu trebuie lasati sa scape!!!
Sa dea Domnul sa fie totul bine pina la capat!
Dar dupa aceea trebuie dati in judecata!! Sint niste nenorociti, niste criminali! Asa cum i-au omorit fetita celeilalte fete din Canada! Doamne, cit am plins cind am citit si despre ea!
Si daca era fibrom, si daca era chist dermoid, singura localizarea lui era suficienta ca indicatie de cezariana! Ce Dumnezeu, nu mai sintem in secolul 15-16, se poate face fara riscuri (cezariana) si se poate sti exact cind sa se faca!
Cred ca nici in cazul meu nu mi-ar fi facut cezariana, desi era sa... dau coltul de citeva ori chiar in sarcina, din cauza complicatiilor. Dar eu nu i-am lasat cu una, cu doua. I-am batut la cap pt. investigatii, pentru indicatiile de cezariana, tot! Si le-am bagat tot timpul pe git ca sint medic si deci inteleg foarte bine si implicatiile sindromului ce l-am avut, si ce discuta ei intre ei, in termeni medicali! Mama lor!!!
Kim, ne rugam pentru tine! Dumnezeu e Cel mai Mare si Cel mai Generos! O sa fie bine! Dar te rog si eu: nu-i lasa sa scape asa!
Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca
Virsta Deiu
Home, wherever you are...
Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
Noi 3, cu Raluca in burtica
szivarvany spune:
Asa e cum au scris fetele, nu trebuie lasati asa medicii, sa scape asa usor. Nu credeam ca vor insista sa nasca natural. Mie medicul mi-a spus de la primul ecograf ca nu voi naste natural nici de insist eu din cauza chistului ...
KIM , multa sanatate va dorim si te asteptam acasa, pe DC 
Daria &
Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX ! 
Supercopiii iulie/august 2004
karol spune:
Am vazut pozele si m-au impresionat tare mult mai ales aceea in care puiul sta pe pieptul mamei.
Ma rog si eu ca Kim sa se refaca si sa se intoarca in sanul familiei .Santem alaturi de tine, Kim!

Astept si eu vesti despre starea sanatatii ei.
mira_m spune:
E ingrozitor ce se intampla, mai ales ca nu e vb de Ro.
Sa dea D-zeu sa treaca de hopul acesta!

Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
& minunea mea
( mai 2004) 
loneanbianca spune:
Am aflat de la cineva care a vb cu sotul lui Kim ieri si a zis ca ea chiar se spala pe dinti si ca e mai bine putin.... eu eram stresata caci nu mai aveam nici o veste de vineri....sper sa ne sune azi duminica .....
danyce spune:
Kim, recuperare usoara si rapida iti dorim si noi. Citind ultimele noutati, deduc ca esti pe drumul cel drum.
Felicitari pt minunea mica si frumoasa!
Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
LYLY809 spune:
Bebe Alicia s-a nascut chiar de ziua mea, va fi foaaarte norocoasa, dar si incapatanata![]()
Multa sanatate bebelusului si mamicii!
Lacri 30+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Album echo si burtik
aida_o spune:
Bianca, am vazut ca n-a mai intrat nimeni pe messenger de 1 zi si 19 ore (Cristi mai intra scurt, cind trecea pe-acasa), ceea ce explica de ce nu mai aveti vesti de vineri, Cristi cred ca e la spital de-atunci. Foarte bine, uite cita grija are de Kim, merita toata admiratia.