Kim are nevoie de rugaciunile noastre
Raspunsuri - Pagina 6
rachel owen spune:
quote:Originally posted by loneanbianca
a facut si citiva pasi am inteles, a stat in fotoliu si a mincat putin. Eu cred ca merge spre bine...ea e foarte curajoasa si optimista.
Doamne ajuta!
Insanatosire grabnica, KIM!

Micuta e o frumusete de fata. Sper inca sa fie nora mea

Albert are 1 an nou2
www.babiesonline.com/babies/o/omuletul_meu_drag" target="_blank">My baby's web page
Omuletul meu drag
Rici, cea mai fericita mamica
si omuletul ei drag 
michelle7 spune:
la subiectul cu fibromul uterin am sfatuit-o pe KIM sa insiste sa i se faca cezariana pt ca exista suspiciunea ca fibromul e dermoid. Din pacate medicul ei a decis sa-i riste viata. KIM dati in judecata spitalul si medicul , daca in Canada e la fel ca si in SUA veti castiga. vi s-a spus ca e fibrom si a fost dermoid deci vi s-a pus un diagnostic gresit care a avut ca si consecinta punerea in pericol a vietii pacientei si a copilului.
dianaiulie2009 spune:
Bianca sanatate multa lui Stanca si asa cum zicea si Bimilit(Bianca) , zalauancele se roaga pentru ea . Sper sa ne dai vesti bune cat mai repede . la fel ca si tine e tare frumoasa Kim , iar minunea de fetitza ii seamana . Pacat ca se intampla astfel de lucruri in vremurile noastre , cu asa aparaturi sofisticate si performante si mai ales cand se stie ca e problema tot nu se face nimik ...
Asteptam vesti bune despre voi ...
D-zeu sa va aiba in paza ...
albumele noastre
Laura T spune:
Ne rugam pentru Kim sa se refaca repede! Bianca, asteptam vesti bune!
Bine ai venit, micutza Alicia!
Laura si bebitele: Bianca (6 ani si 11 luni) si Ramona (3 ani si 10 luni)
poze_cu_fetele_mele
poze_noi
light spune:
Doamne ajuta, fa o minune pentru mamica Aliciei Maria!
mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!! desene noi
oanalu spune:
Fie ca Bunul Dumnezeu sa o ajute pe Kim sa treaca cu bine de starea in care se afla, sa-si revina si sa se poata bucura impreuna cu sotul ei de micuta Alicia pe care si-a dorit-o atat de mult.
danielac spune:
Kim suntem alaturi de tine si ne rugam sa te faci bine cat mai repede!
Fetita mea Diana-Maria, nascuta pe 24.10.2001
http://www.babiesonline.com/babies/f/fatamea
Paginuta personala DC:
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=danielac
polux spune:
Stanca iubita.Ma rog la Doamne Doamne sa-ti dea multa sanatate si sa sa mergeti repede acasa tu si minunea ta Alicia.Ma bucur ca incepi sa te recuperezi si ca esti tare.Puiul mic, si rasfatel deja inteleg, are nevoie de tine.Hai ca totul va fi bine si vei uita peste ani tot, numai privind la zambetul ingerasului tau.
Liliana

Originally posted by loneanbianca