Kim are nevoie de rugaciunile noastre
Raspunsuri - Pagina 5
mihaela amalia spune:
Phiuuuu...in sfarsit ceva vesti bune
SITE AMALIA
Sa nu traim spunand ca nu se poate, trebuie sa ne pastram speranta.
arinna spune:
Bianca, multumesc pentru raspuns, esti tare dragutza...
N-am inteles de ce a trebuit morfina, durerile postoperatorii sunt atat de mari? Chistul era pe ovar? Ce s-a intamplat cu uterul, am inteles ca a fost o ruptura? De ce a devenit situatia atat de grava?Foarte ciudat ca nu s-a recurs la cezariana...Nu stiu de ce se feresc medicii asa de ea...
Daca a inceput sa manace, sa coboare, e intr-adevar un semn foarte bun...
Cat de scumpa e Alicia !!!
Ma gandesc mereu la Kimuzta si ii doresc din suflet refacere rapida ....
........................
Knowledge is power!
numeioana spune:
Arinna, stiu cate griji iti faceai pentru Kim... Ma rog si eu pentru ea. Bianca, tine-ne la curent si incurajeaz-o si din partea noastra. Toate suntem alaturi de ea. Sa dea Domnul sa se faca bine repede. Intr-adevar are o fetita dulce si grasunica.
Ioana
alexa si mami spune:
chiar avem nevoie de vesti bune. ne gindim in continuare la ele si cred ca si Doamne-Doamne are grija de ele.
ce scumpete de fetita!!!
alexa & fam
rodicaosoian spune:
KIM,ma rog pentru tine si sa te ajute Bunul D-zeu sa te faci bine ca sa poti sa te ocupi de fetita si de sotul tau,ei au nevoie de tine.
Dandush spune:
Insanatosire rapida si ....fruntea sus.
If u wanna c the rainbow,u have to put up with the rain.
aida_o spune:
Realitatea este ca aici (ca si in alte tari ale lumii) se recurge la cezariana numai in ultima clipa (desi, dupa cum ati citit, erau motive suficiente sa nu se mai insiste pe nasterea naturala). Nu stiu cind le-o veni medicilor de aici mintea la cap. Nu-s o adepta a cezarienei, insa, atunci cind ea se impune (si acum eu zic ca se impunea), normal ca optez in favoarea ei. Dar ce conteaza parerea mea... eu nu sunt decit o alta pacienta.
36+6
rachel owen spune:
Doamne, nu-mi vine sa cred. Acum abia am citit si plang de nici nu vad bine ecranul. Am fost foarte apropiata de KIm, la subiectul "Fibrom uterin" si stiu ca era atat de oprimista. Nu pot sa inteleg ce sa intamplat. Nici nu am apucat sa citesc toate postarile, sunt intr-o stare de soc.
Sigur ca ma voi ruga pt ea, toata familia ne vom ruga pt ea.
Dumnezeu sa o tina in palma mainii sale, iar ingerii Lui sa o vegheze mereu!
Albert are 1 an nou2
www.babiesonline.com/babies/o/omuletul_meu_drag" target="_blank">My baby's web page
Omuletul meu drag
Rici, cea mai fericita mamica si omuletul ei drag