Mamici de sept-oct 2006 (17)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Katia si eu as fi baut bere non-stop cand eram insarcinata cu Alesio....dar ca si tine pe aia fara alcool n-o sufeream!

Tanima iti tinem si tie pumnii maine la medic sa vii numai cu vesti bune despre brotacel!Si intreaba-l pe el ce poti lua pantru raceala(tuse, stranut)....e mai sigur asa!

Mexxa!Ce bine de voi ca va puteti plimba nestingheriti....pe la prieteni....si noua ne e dor cateodata de momentele alea in care puteam merge unde si cand vroiam.....acum nu se mai poate cu Alesio lipit de noi........dar ne-am adaptat si nu am vrea deloc sa fim iarasi singuri!

Restul fetelor ce faceti?
Cum a fost la gratar???

Pupici!

Ioana(15+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

Fetele, il iau io maine pe dr. la bani marunti si vedem si cum e cu internarea. Multumesc foarte tare de sfat si sprijin. Macar sa fie asta solutia, cu internatul. Desi, in afara de o mai atenta monitorizare, n-au ce-mi face. Daca e sa se intimple ceva rau, se va intimpla si in spital...
mexxa, cite saptamini de sarcina aveai cind ai singerat? si probabil tu stii cauza, la mine e complet necunoscuta . Om mai vedea.

Multumesc inca o data pt sprijin

Toate lucrurile se intampla cu un scop | 15+ | Alé

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

mai fetelor, da' stiu ca m-am plictisit azi...

am facut crema de zahar ars, a fost tare buna, dar din pacate n-am papat decat o cescuta!

ale, mult noroc maine la dr, si tuturor fetelor care mai merg. off, abia astept sa merg si eu miercuri! ma tot amagesc, zic ca poate-mi zice si sexul...dar nu cred. macar sa fie bine bb!

in rest eu, in continuare cu durerile! azi a mai aparut o durere noua! durerea pe care o aveam in zona ovarelor, s-a mutat usor spre in spate, si am si niste zvacniri asa...ce-o fi? iau in continuare duphaston 2/zi. iau de 4 zile.

vroiam sa va intreb: voi beti cafea, nes? eu inainte nu beam, decat asa de fitze la nu stiu cat timp, dar de cateva zile am o pofta de nes jacobs de nu mai stiu de mine. am cam baut un pliculet pe zi. ce ziceti?

cred ca in ziua de azi bb-ii sunt mai fitosi. mi se pare aiurea ca avem f multe dintre noi dureri. inainte nu auzeam femeile gravide sa aiba dureri. cui i-am zis mai in varsta, se cam uita ciudat la mine...

raluca 17+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ra_mandache/my_photos

http://community.webshots.com/user/ralucamandache

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor! Hihi, si noi am facut azi gratar. Dar nu la iarba verde ca sotul a lucrat azi pana la 4, ci la noi in curte. Dar a fost tare frumos si...bun! Dimineata am fost la gradinarit, am muncit o ora pe-acolo, sper sa iasa ceva din semintele alea.
Bb_ralukutza si eu vorbesc cu tata si cu bunicii in gand si le spun tot ce-mi trece prin cap. In felul asta ii simt mai aproape.
Apropo de vizita la doctor, daca vrei sa-ti spuna sexul lui bebe, s-o intrebi tu, ea n-o sa-ti spuna din proprie initiativa pentru ca sunt unele cupluri care nu vor sa stie dinainte si ca sa evite vreo gafa nu spune ea. Trebuie s-o intrebi tu. Pe noi ne-a intrebat la ultimul control daca data viitoare vom vrea sa stim sexul copilului si am spus ca da. Abia astept sa se faca vineri sa mergem sa-l vedem pe bebe ca ne e tare dor de el!!!
Ale eu iti tin pumnii in continuare sa fie totul bine. De cand ai sangerarea asta? Crezi ca ar putea fi o menstruatie peste sarcina? Ma gandesc si eu asa, imi dau cu presupusu' ca omu' nepriceput, sper sa nu te superi

15+
I wish I were an angel...

Poze diverse
Poze cu bebe
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20720;104/st/20060918/dt/7/k/6d15/preg.png
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev260pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanae spune:

Ale ma bucur ca nu ai luat vitamina K.Si mie mi se pare buna ideea cu internarea.Si eu am aceeasi situatie ca tine - sangerare din cauze necunoscute - dar m-am hotarat sa beau ceai de Cretisoara(Alchemilla vulgaris) si pana acum imi este bine.Uite ce am gasit in cartea dr.Scarlat printre indicatile ei :"... fortificarea fibrelor uterine; relaxarea organelor genitale si leziuni postnatale (in caz de nasteri grele); predispozitii spre avorturi (pt. fixarea sarcinii,inca din luna a 3-a se bea zilnic ceai de cretisoara), metroragii,...".Pe mine m-a stresat destul problema asa ca m-am hotarat, mai ales ca stiu ce inseamna sa pierzi o sarcina.Crede-ma nu vorbesc decat cand sunt sigura pe mine (riscul meseriei), nu-mi permit sa fac prostii. si succes la doctor sa vii cu vesti bune.
Fetelor ma bucur ca va place de mandra mea si copilasi vostii sunt tare frumusei (cele care au).Mi-ati facut pofta de gratar , dar si mai mare pofta de aerul de afara mai ales ca eu trebuie sa stau numai in casa.Le "invidiez" chiar si pe cele care merg la servici, eu m-am plictisit rau de tot ,sper sa nu o iau razna pana la sfarsit.
Acum va las ca imi este foame de nu mai pot si va doresc o saptamana buna.

Roxana + Diana 4 ani
http://photos.yahoo.com/roxanaenea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

anangel, merci pt sfaturi! bine ca mi-ai zis sa intreb de sex. cred totusi ca nu o sa se vada. cel putin asa mi-a zis o dr de la mariestopes, ca la mine, fiind mai plinuta, o sa se vada mai greu detaliile, ca ultrasunetul lucreaza mai mult ca sa ajunga acolo! nu stiu ce sa zic, ca nu ma pricep!

vad eu miercuti. abia astept!

raluca 17+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ra_mandache/my_photos

http://community.webshots.com/user/ralucamandache

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Am pus poze noi cu goanga in albumul de pe Yahoo!

Pupici!

Ioana(15+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anneoprea spune:

Ale
Eu sarcina asta am avut o singerare de 3 saptamini (intre sapt 5 si 7). A trecut cu tratament de sustinere, dar a durat atita pentru ca doza administrata la inceput mica, a fost marita pe bijbiite pina cind organismul meu si-a gasit optimul (in 6 utrogestan pe zi)

Sarcina trecuta la fel am avut o singerare in sapt 12 si 5 zile – a trecut tot cu sustinere (utrogestan si gravibinon) –din prima zi, pt ca atunci eram in Ro si medicii romani nu sint atit de zgirciti cu dozele (in sensul ca nu o iau pe incercate de dragul protejarii ficatului) – nu aveam decolari, nu fibrom, nu placenta jos inserata

Desigur tu ai trecut deja in trim 2, dar practica deseori bate teoria. La inceputul sarcinii sustinerea era data de corpul galben. Din sapt 12 placenta incepe sa furnizeze progesteronul necesar aderarii sarcinii in uter, corpul galben dispare. Dar ce te faci daca corpul galben secreta un nivel foarte inalt de progesteron in primele saptamini, el a disparut, iar placenta care e abia la inceput nu reuseste sa faca fata ? - se creaza o cadere hormonala, cu singerari, ulterior cu decolari…
Spui ca la tine medicii nu au vazut nici o cauza- dar hematomul retroplacentar (aglomerarea respectiva de singe inchegat) nu s-a format intr-o zona de decolare?

Acuma eu nu vreau sa te bat la cap, nu am nici o pregatire medicala, atita doar ca am trecut si eu prin experiente similare. Si la prima sarcina am ajuns din cauza singerarii la un prof dr, si acuma sint la al 3lea medic pe care-l schimb aici in Be, acum am ramas tot la un prof
Pina si in lumea medicala eficienta tratamentului de sustinere este subiect de controverse
- unii cred ca nu ajuta deloc
- altii nu-l recomande pentru ca efectele lui asupra fatului nu sint cu certitudine cunoscute, se spune ca nu afecteaza fatul, dar nu baga nimeni mina-n foc
- unii il recomanda cu f mare prudenta, abia dupa ce ai suferit citeva avorturi, sau cind e clar ca altceva nu ajuta
- altii il recomanda din belsug, fara rezerve, chiar daca e cazul sau nu, uneori pe toata durata sarcinii

Ce pot sa mai adaug- teoretic tratamentul de sustinere nu se mai recomanda in trim 2, dar uite ca la mine a salvat prima sarcina si sper ca si a2a sa mearga bine pina la capat

Iar chestia cu internarea nu-I o idee deloc rea!

Mult succes si sa fie totul bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katia spune:

Salutare, am uitat sa va zic....mi-am pus poze cu burtica :) Am facut we trecut placinte in camin si bunele mele prietene m-au chinuit cu investigatiile si masuratorile si pozele de m-au innebunit!
Apropo...voi cum mai stati cu parul de pe burtica? Ca eu (cum o sa observati si in poze) am din belsug, mai mult decat pe picioare.

O saptamana usoara va doresc!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/silvia_pepelea/my_photos

Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katia spune:

Pufy, ti-am vazut baiatul.....ce haios si frumusel poate fi. Sincer are o fatzuca de ingeras nevinovat si cumintzel; spune-mi ca gresesc :)

Gripo, imi pare rau pentru cutzu tau...sper sa se faca bine. Stiu cum e sa vezi animalutul bolnavior. Eu am avut o pisica care a cazut de la geam de la et 3 si sia rupt un picior. Vreau sa-ti spun ca am avut pisica cu piciorusul in ghips de ziceau vecinii din camin ca-s nebuna..dar nu puteam s-o las asa. S-a vindecat si am dat-o la tara ca nu mai puteam s-o tin. Tu sa nu-ti faci griji ca-si revine cu o ingrijire. Sa ai grija de bb-ul din burtika!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/silvia_pepelea/my_photos

Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite

Mergi la inceput