Mamici de sept-oct 2006 (17)
Raspunsuri - Pagina 7
gripo spune:
FETELOR VA MULTUMESC DIN SUFLET CA MA SUSTINETI!Azi ma simt mai bine, adica a ramas doar o jena si aia doar din cand in cand, asa ca nu ma pot abtine si ma duc la un gratarel.
ALE, stai linistita, soacra mea, cand a fost insarcinata cu sotul meu, nu a putut cele 9 luni decat sa bea lapte si lichior, si a iesit sanatos tun. Ma bucur ca te duci luni la dr. sa iei taurul de coarne, pentru ca e clar ca nu e de la sarcina, si tre sa faca ceva. Oricum, pe site-ul dr. Tutunaru, am citit mai de mult, legat de o intrebare tot cu o sangerare, cum ca a avut o pacienta care a sangerat rau de tot si sarcina nu a avut de suferit, probabil fiind de la altceva, dr. n-a dat mai multe detalii. Asa ca inima sus, si lasa ca cea mai frumoasa luna de primavara e mai-ul, si pana atunci sunt sigura ca o sa fiti bine merci si tu si bebe, ca sa va bucurati de soare.
Va pup pe toate cele care au fost langa mine inca o data

, si revin diseara cand ma intorc cu sotul si cu cutzul de la gratarel.
16+
putzuruca spune:
Pupici fetelor,
Andra imi pare tare rau ca ai probleme dar vad ca esti o luptatoare si vei reusi sa te linistesti. De abia astept sa traiesc si eu clipele in care copilul meu va invata ceva nou. Voi fi foarte mandra de el.
Ale trebuie sa-ti mentii tonusul psihic. Stiu ca e greu sa te intrebi mereu ce se intampla cu tine. Eu ma panichez numai la o durere mica de burta. Se vor termina si zilele astea nenorocite.
Azi e tare frumos afara , asa ca vom iesi cu finutza noastra in parc. N-am mai vazut-o de vreo luna si ceva si imi este tare dor de ea.
Zilele trecute am trait un soc. Nasha noastra m-a sunat plangand ca va fi nevoita sa se desparta de nashul. Tragedia este ca la mijloc se afla o frumusete de fetita de 8 luni. Si acum imi vine sa plang. Nu pot sa cred ce nedreapta este viata asta. Cel mai mult sufar caci nu pot face nimic pentru ei. Pna acum cateva luni ii invidiam. Erau o pereche reusita si se iubeau f mult iar fetita a fost dorita de amandoi, dar a aparut o alta femeie intre ei si se pare ca detine monopolul.
Va doresc o zi frumoasa si senina.
13+
_Ralu_ spune:
buna fetelor! doamne cat de frumps e afara!
aseara n-am mai apucat sa scriu, am vrut sa-ti raspund ale, dar am picat moarta de oboseala! pozele cu eclipsa, care defapt e decat una reusita, se afla in albumul webshots, in "29.03.2006". una e reusita, celelalte sunt facute cu protectie si se vede cam ambiguu!
andra, subscriu si eu inca o data (o fi pleonasm?) la ce au zis fetele! aici trebuie sa vb despre tot ce simtim, ceea ce ne face bine, ceea ce ne face rau, pt in definitiv toate au leg cu bb!
despre caine, ce sa-ti zic? eu am avut o catelusa aici la bloc, pe care bineinteles ca am dus-o la curte, care avea aceeasi problema, isi tragea fundul si picioarele din spate sub ea! dar la ea a fost mai mult pe psihic! cred ca a batut-o cineva si mai mult de sperietura! am dus-o la dr, i-a facut o mie de analize si de vitamine, dar si-a revenit in vreo 2 sapt doar cu muuuulta dragoste! a trebuit parca sa-si recapete increderea! si de cate ori mai facea un pas mai bine, noi o mangaiam, ne bucuram cu ea, incercam sa facem diverse jocuri cu ea...doar asa si-a revenit! complet! sa nu-l fi batut cineva prin parc sau cine stie cand n-ai fost tu atenta!
hai ca m-am intins, dar sufar de mor cand e vb de vreun animalut! v-am zis ca eu sunt mama tuturor maidanezilor! acum s-a pripasit o pisica la noi la usa, nu stiu cum sa scap de ea, ca mi-e cam frica! doarme prin ghivecele cu flori, nu face nici un rau, dar curand o sa-mi sara toti vecinii in cap!
lexi, ce bine ca iti mai faci timp de ajuns pe la cimitir. si eu trb sa ajung neaparat la bunicii mei. mereu ma duc la mormantul lor si vb cu ei. si la fiecare eveniment important m-am dus "sa le zic si lor". inainte de cununie, inainte de nunta, si acum de cand sunt insarcinata n-am fost...
doamne ce m-as duce si eu la un gratar...n-am mai fost la padure de aproape 1 an. am fost anul trecut a doua zi de pasti cu toti prietenii, ca tare greu ne mai adunam toti. imi vine sa-mi iau sotul si dogu' si sa ne ducem doar noi!
va pup, si azi nu scapati de mine ca iar sunt singura si ma plicti!
raluca
17+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ra_mandache/my_photos
http://community.webshots.com/user/ralucamandache
pufymic spune:
Neata burtici!
Andra2005 tot vreau sa te intreb si tot uit( "sclerozenie" de gravida
): cat timp are puiul tau?
Fetele care merg la gratar(mephala, Gripo): sa va simtiti bine si sa papapti un mic si pentru mine
!
Gripo du-te linistita la gratar mai ales ca au trecut durerile
(nici nu te mai gandi la ele)....mi-ai adus aminte de cum eram eu la 1 mai 2004, gravidutza cu Alesio, cu dureri si contractii nasoale de abia umblam, si am mers cu Ovi si cu prietenii din Cluj la iarba verde(minte ioc de am avut asa curaj...)....mai rau a fost la intoarcere(ca era mult de mers pe jos), ca faceam 2 pasi apoi stateam 5 min sa imi treaca durerea....a fost cel mai lung drum din viata mea
!
Putzuruca imi pare rau de problemele nashei voastre.....mai ales ca au si un bb
!Trist!
Bb ralukutza si restul fetelor iubitoare de animale....cand va aud cum vb de animale(caini, pisici), ma intreb dc nu veti pati si voi ca mine:inainte de a-l avea pe Alesio eram ca voi(iubeam la nebunie cainii, pisicile, animalele in general...toata ziua stateam bot in bot cu ele dc se putea..), de cand l-am nascut pe Alesio nu-mi mai plac!Adica nu-i mai iubesc asa ca inainte, ii tolerez doar si atat....si culmea e ca nu am nici o explicatie logica la chestia asta....
La noi e tare urat si inorat....si am fi vrut sa iesim in parc cu puiul....oricum mergem imediat la biserica!
Pupici!
Ioana
(15+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump
Alé spune:
Buna fetele,
Desi afara e super frumos, mie mi-a pierit entuziasmul. De dimineata iar am gasit cheaguri si acum ma doare burtica. M-a durut oricum vreo jumatate de noapte, asa ca de cind am descis ochii am stiut ca nu e bine... Fi-r-ar sa fie, nu se mai opreste odata! Ca ma apuca nervii si depresia.
Cel mai rau e ca nu stiu ce anume agraveaza singerarea... ieri m-am fatatit mai mult prin casa, ca a fost mama la mine si mi-a gatit, dar nu m-am agitat prea tare. Offfff... io nu stiu ce sa mai fac...
De abia astept sa ma duc maine la dr. sa-mi spuna ca brotacu e bine si creste normal.
Si ca si cind toate astea n-ar fi fost de ajuns, am facut urticarie. Io am oricum un fond alergic, dar acum ma scarpin rau. Intai am zis ca-i de la ciocolata si am taiat ratia
. Dar mi-au aparut blinde noi si dupa aia. De fapt, cind apar, sint mai degraba edeme care se reduc la stadiul de blinda.
raluca, vazut poza cu eclipsa, sarumina! si pozele cu florile... ca spre rusinea mea, io nu le-am gasit pina acum. Toate fetele vorbeau si io nu stiam ce si cum. Acum stiu
.
gripo, ma bucur ca ti-a trecut si te simti mai bine.
andra, daca doctorii zisera cu totii repaus total, crezi tu ca pot sa ies chiar si un pic, asa la plimbarica? Mie una, mi-e frica. Asa ca stau in casa si ma uita ca pisica pe geam 
Hai ca-s depresata rau si va stric frumusetete de zi
Va urez tuturor sa aveti o duminica placuta, la gratarele si sub razele soarelui
.
Toate lucrurile se intampla cu un scop |
15+ | Alé
pufymic spune:
Ale imi pare rau ca iarasi sangerezi....offff!Cred si eu ca te deprima chestia asta....dar suntem langa tine si te sustinem!
Si eu cred ca poti sa cobori macar pana pe bancuta din fata blocului(dc aveti) sau sa mergi in parcul din apropiere...nu mi se pare efort....si in plus ti-ar face bine la moral....
Oricum de-abia astetp sa vii maine cu vesti bune de la dr!
Pupici!
Ioana
(15+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump
katia spune:
Ale, sper sa-ti treaca cat mai repede si sa nu aiba bb mic de suferit. Sa ne spui daca putem sa te ajutam cu ceva. 
Gripo, si eu am avut in dimineata asta dureri exact cum le-ai descris tu pe ale tale de ieri; miscam piciorul si simteam intepatura, dar m-a tinut nu mai mult de o ora, timp in care m-am miscat, am mers prin casa si am stat in picioare. Dupa cam o ora, cum spuneam, m-au lasat. Eu cred ca sunt muschii de vina...desi mi s-a parut ca am si uterul foarte tare ca o piatra. Acum mi-e bine.
Pufymic, eu as bea bere in loc de apa dar nu-mi place aia fara alcool. Cat despre animalute mi s-a intamplat exact aceeasi chestie ca si tie.....le iubeam mult si strangeam toate pisicile de pe strada. Acum de cand cu bb mic in burtica imi plac dar nu ma mai ating de ele....'le tolerez':).
Ale,si mie mi-a spus dr ca pot sa beau alcool atata timp cat nu devin alcoolica :)
Fetele cu gratarul....va invidiez...as iesi si eu la iarba verde dar nu mi-a venit ideea...acum e prea tarziu sa mai strang gasca asa ca o sa fac o plimbarica in parc.
V-am pupat!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/silvia_pepelea/my_photos
Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite
tanima_i2002 spune:
Ale, nu prea e bine cu sangerarile astea ale tale. Nu vreau sa te sperii si mai tare decat esti tu deja, dar eu in locul tau mi-as face o internare. Asa iti fac si niscai analize si te au si zilnic sub supraveghere. Plus ca la spital sigur nu vei mai face nimic, ci vei sta numai in pat. Iti spun din proprie experienta. Mie mi-a fost tare bine cat am stat internata, nu mai aveam nici o grija si psihic eram mult mai bine cu gandul ca in orice moment cineva era acolo sa ma ajute. Mai ales ca eu merg la dr in Bucuresti si daca mi-e rau (Doamne fereste) sunt 120Km la mijoc. Eu cat am stat in spital a fost super fain, erau si alte gravidute si vorbeam toata ziua si dormeam de nici nu stiu cand au trecut zilele. Ne faceau perfuzii cu calmante si nu mai aveam nici o contractie si nici o durere di mai si dormeam de rupeam de la ele.
Cred ca ar fi o solutie pentru linistea ta, nu stiu, asa gandesc eu.Poate te gandesti si tu la ea.
Fetelor, cum sa scap eu de o tuse si un stranutat, ca ma doare burta de mor de cat stranut toata ziua. Gripa asta se pare ca nu vrea sa imi dea pace. Si am mai citit undeva ca gripa in primul trim de sarcina poate da malformatii. Doamne ce frica m-a luat. Bine ca miine merg la dr., ca nu mai puteam sa mai astept sa vad ce mai face samburelul. Bb al meu este inca la stadiul de samburel, ca de, noi suntem piticii.
10 fix
mexxa spune:
Buna seara scumpele mele...
Eu nu am intrat weekendul asta ca l-am petrecut cu scumpul meu sotz...a fost asa frumos chiar aveam nevoie de asa ceva..(servicul nu ne permite sa ne petrecem prea mult timp impreuna)
Aseara am fost la cinema si am vazut ICE AGE 2 a fost superrr...am ras in continuu apoi am mers la niste prieteni unde sotul meu a fost bucatar...a facut cartofi cu fripturica la cuptor si salata de varza...mama ce bun a mai fost

Acum abia am ajuns si noi acasa de pe drumuri si ne pregatim ca de maine incepe o noua saptamana..uff abia astept concediile...
si vacanta![]()
Ale imi pare tare rau ca trebuie sa suferi..si eu am avut probleme..la fel sangeram, asta a fost timp de 3 saptamani..insa cu ajutorul pastilelor de sustinere ( utrogestan ) si repaus la pat mi-am revenit. Ma rog sa fie totul bine insa nu uita ca primul pas spre a fi bine e sa crezi tu in acest lucru deoarece toate trairile tale i le trimiti lui bb mic. Iti tin pumnii sa vii maine cu vesti bune de la medic
Gripo, Katia imi pare rau ca aveti dureri de burtica..sper sa va reveniti cat mai repede..
Gripo...si eu
pofesc la un gratar...sper ca weekendul viitor sa mergem.
pufumic un
dulce..la fel si pentru restul fetelor.
Va doresc sa incepeti o saptamana cat mai frumoasa.
poze
My baby
gripo spune:
Salutare fetelor si bebeilor din burtici!
Am revenit de la gratarel care a fost delicios, nu va mai spun ce-am mancat, ca cine stie? sa nu va fac pofta. A fost super doar 2 lucruri au fost mai urate: primul, ca durerea nu a incetat total, dar nici asa de tare nu mai e, ci mai mult o jena, iar al 2-lea, cutzu' meu a fost atacat si a fost ranit. Eu am un caniche gri, bleg, care nu stie ce e aia violenta. Si a venit un dulau mare, care il inhatase, si din cate persoane erau acolo, nu putea sa-i desclesteze coltii aluia. Eu tipam si plangeam, toata lumea alrega dupa un bat, ce mai! o adevarata nebunie. Bine ca a scapat doar cu cateva julituri, una foarte aproape de ochi, asa ca a avut noroc saracutzul.
ALE, maine iti tin pumnii, si sper din tot sufletul ca pana la urma se rezolva. Daca te internezi, poate apuci sa ne spui si noua, ca sa nu stam cu grija, ca sunt si eu de acord cu ideea ca ar fi mai buna o internare.
Iar in privinta divorturilor (andra, nasa putzurucai), sincer regret, nu se poate spune ca e trist ci cumplit, dar pana la urma "misterioase sunt caile Domnului", si nu se stie daca nu e chiar mai bine asa. Cine stie?
16+