Mamici de sept-oct 2006 (17)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna la burtici!
Pufymic, scuze, am intrat abia acum pe net ca am avut azi o zi plina si abia acum am vazut ca m-ai rugat sa fac eu albumul. Promit sa ma ocup, dar incepand de luni.
Ionica si ralukutza, nu va mai suparati va rog!!! Uite o si un pt. fiecare dintre voi. Si Ionica, sper sa te razgandesti si sa nu ne parasesti.
Ale, eu iti tin pumnii in continuare sa fie totul bine si cu tine si cu bebe! Dar asa cum spunea si ralukutza, timpul trece in favoarea voastra!
Andra2005, si eu vroiam initial sa imi botez fetita fie Maria Luiza fie Maria Eliza. Dar...sunt atatea nume frumoase incat chiar nu mai stiu ce sa aleg.
Mama, fetelor ce de retete delicioase pe-aici. Din pacate mie nu-mi vine sa mai mananc nimic. Azi m-am simtit tare rau. Am avut pana adineauri niste dureri de cap de simteam ca-mi plesneste la propriu. Pana la urma n-am mai suportat si am luat un Paracetamol. Vad ca deja mi-e mai bine.
Cu psihicul nu stau prea bine, nu stiu de ce. Parca bebe nu mai misca asa des ca inainte si-mi fac griji. Mi se pare o vesnicie pana vineri la control. M-am si stresat cam mult in ultimele zile, m-am tot speriat din diferite motive si dupa incepea sa ma doara burtica. Sper sa nu fie nimic rau cu bebe.
Maine daca vremea va fi buna (si sper sa fie) am program de...gradinarit. Merg sa aranjez mormantul lui tata cum pot eu mai frumos. Am sa pun niste seminte de flori, sper sa si iasa.
Hai ca m-am lungit. Pupici tuturor si un week-end placut.

15+
I wish I were an angel...

Poze diverse
Poze cu bebe
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20720;104/st/20060918/dt/7/k/6d15/preg.png
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev260pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

Gripo si eu am dureri in partea dreapta de cateva zile, asemanatoare cu ce descrii tu, uneori sunt in zona soldului, alteori aproape de zona inghinala. Incerc sa nu imi fac griji, dar si pe mine ma supara ca aceste dureri exista.
Lexi eu am zile in care parca nici nu simt bebelul si zile in care il simt foarte des. Nu stiu ce sa zic, sunt la prima sarcina si tot astept sa simt niste miscari mai concrete ca sa imi dau seama daca totul e bine cu copilul. Poate la urmatoarea sarcina ne va fi mai usor sa ne dam seama care sunt miscari si care nu.

Inni da-ne o veste despre tine.
Ionica hai inapoi la fetele vorbarete de la mamici de septembie-octombrie.

va pup,

Ignatica

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

roxana, n-am luat nimic!!!! Ca sa te linistesti . Si am citit bine, sa stii. Ziceam ca nu-mi vine sa iau nimic din ce nu-mi da dr., ca mi-a trecut si mie prin cap automedicatia. Doar ca eu m-am gindit la vit K, nu la C, ca nu stiam ca e hemostatica. Asa ca linisteste-te. N-am luat NIMIC. Si au fetele dreptae, ai o fetita superba! sa-ti traiasca! Si multumesc de grija , am dormit pina acum, de-aia n-am raspuns.
Maine oricum ma duc la dr. si-l iau tare (io, fioroasa) ca singerez deja de 2 saptamini, n-are de gind sa-mi faca nimic??? si-l intreb: sa iau vitamina C sau altceva?

gripo, hei, ce-i cu tine? de unde pina unde iminenta de avort??? Sint niste ligamente zapcite - e posibil sa fi facut o miscare gresita si sa fi ramas sucite cumva.Chiar daca organele nu mai sint la locul lor, tot trebuie sa-ti dai seama daca este o durere musculara, ligamentara sau poate un apendic rebel? Daca uterul este in regula si nu il simti contractat , e bine si nu te gindi la ce-i mai rau. Vad ca-ti mai trecut de la bere .

Auziti, apropo de alcool, v-am auzit pe majoritatea cu bere fara alcool. Mie dr mi-a spus ca pot sa beau echivalentul a 2 pahare jumate de vin rosu pe zi. Prin urmare, exceptind primele 8-9 saptamini cind nu m-am atins de alcool, dupa aceea am baut bere normala fara restictii. Intr-adevar, nu mai mult de 2-3 guri, ca nu pot mai mult, dar macar nu m-am chinuit cu cea fara alcool. Bine, acum poate voua va place asta fara alcool si eu ma trezesc vorbind... Dar ziceam si eu ce mi-a zis dr meu.

raluca, unde sint pozele cu eclipsa? ca am rascolit albumele si n-am gasit nimic . Si despre propunerea ta cu mihai, nu-mi place mihai , ne-am gindit si noi, mai les ca pe mama o cheama si mihaela. Mare dilema. Cum bine zicea cineva, ce griji avem...

Iar cu animalutele, io am pisica. E o birmaneza foarte speciala, in sensul ca pe linga o personalitate deosebita, cucoana e gri, nu maro ca majoritatea birmanezelor. Si acum ne da mari emotii, ca trebuie sa faca pui. Chiar zilele astea, maine, poimaine. Deja burta s-a mutat mai spre coada, numai ca ea nu da nici un semn. De abia astept sa avem pisoi mici. Sint super drgalasi si jucausi si nebunatici. Fac numai prostii. Ma bucur ca sint acasa zilele astea, sa o ajut daca este cazul. Pina vine bb, ea e fetita noastra.

andra, eu nu stiu ce parere au celelate fete, dar nu cred ca ne "plictisesti" cu problemele tale. Sintem impreuna si toate lucrurile din jurul nostru ne afecteaza si pina la urma au legatura cu bb. Avem o multime de trairi altfel decit de obicei si o multime de impresii noi, pe care uneori simtim nevoia sa le impartasim.

In alta ordine de iedei, mor de inima rea cind vad ce frumos e afara si io stau in casa ca o cucuvea. Primavara este cel mai frumos anotimp pt mine, cind ma simt de altfel si cel mai bine, (sint semn de pamint). Simt asa, ca renasc... intotdeuna primavara imi doream sa fiu insarcinata, sa simt ca dau viata... Si acu stau inchisa intre 4 pereti . Sper sa-mi treaca si sa mai apuc si io putin din ea. "Noroc" ca merg des la dr. si vad si io pomii infloriti si inmuguriti...

De abia astept sa se faca maine sa scriu 15 saptamani. O sa-mi faca bine la psihic.
Hai ca m-am super lungit. Va pup.

Toate lucrurile se intampla cu un scop | 14+ | Alé

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

la mine ploua cu galeata si ma doare capul de nu mai pot.cred ca este din cauza vremii.mi-am facut un ceai cu lamaie si miere sia cum ma bag in pat,poate imi mai revin.

va doresc o seara placuta!

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giuliella spune:

Salutare burticutelor
Va citesc in permanenta asa cum fac majoritatea fetelor de pe acest forum dar scriu mai rar caci ma gandesc ca poate plictisesc cu problemele mele. Eu ma plang intr-una de cate ceva..ba ma doare, ba parca se misca nici eu nu mai stiu ce sa zic...cred ca ma alint prea mult.
Oricum sunt alaturi de toate, le tin pumnii celor care au probleme ca sa scape cat mai repede de ele, le felicit pe cele care isi simt bebeii miscandu-se si astept cu nerabdare sa traiesc si eu aceleasi sentimente minunate.
Astept acum sa vad daca am vreo sansa sa stiu daca am un baiat sau fetita...nume le-am pus de mult timp..Jasmine Emma daca e fetita si Albert Iustin daca e baietel. Oricum il astept cu nerabdare sa creasca sa il pot tine in brate.
In rest vad ca imi este din ce in ce mai bine. Mai am din cand in cand niste intepaturi puternice in partea de jos cam pe unde cred eu ca ar putea fi colul. Voua vi se intampla asa ceva..oare sunt normale?
Si mai am o intrebare ..eu de cand am bebe nu am mai condus deloc..de curand am inceput cate putin..iar acum sunt nevoita sa fac un drum mai lung..sa vin in Bucuresti..credeti ca ar putea cauza vreo neplacere sarcini condusul? Eu tot incerc sa imi conving sotul ca nu ar fi nici o problema dar am inceput sa gandesc si eu daca nu cumva are dreptate.
Oricum va pupacesc pe toate si va tin pumnii ca sa fim cele mai fericite mamici.

16 fix

gia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giuliella spune:

Si inca ceva...sunt nascuta pe 13 mai 1975 ..asa ca ma puteti adauga la listuta..

gia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

giuliela, depinde de cum te simti tu la volan. Io spre exemplu, ma enervez de mor cind conduc prin Bucuresti si sint convinsa ca-l agit si pe bb. Pe de alta parte, desi nu am saptaminile tale de sarcina, ma incomdeaza centura. N-am de gind sa trisez, prinzind-o pe la spate sau nepurtind-o de loc, dar ma tine de burtica. Si depinde si de cum te simti tu in general.
Pe de alta parte, condusul este considerat efort. Asa ca daca ai restrictie la efort, mai bine nu.
Si nu in ultimul rind, ai grija la drum, ca sint tot felul de nebuni pe sosele.

In final, decizia este a ta si daca tu te simti in stare, fa-o, caci in teorie, nu e nici o restrictie.

Toate lucrurile se intampla cu un scop | 14+ | Alé

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Am revenit si eu dupa o zi de plimbareala....am fost azi la cumparaturi(de pijamale si body pentru gombotz), la un mini-chefulet de bebici, iar dupa-masa cand s-a trezit Alesio am fost la cow parade, apoi la o matusa sa papam pizza(mai putin eu ca mi-e rau si cand aud de ea)!

Giuliella si restul fetelor care ne cititi dar nu scrieti: nu ne plictisiti!!!!Deci scrieti cu incredere....eu sunt de parere ca vorbind intre noi ne putem ajuta....daca nu mai mult macar cu o vorba buna care totusi nu e de aruncat!
Deci va asteptam pe toate cele care ne "urmariti din umbra"!

Osna si eu am dureri de cap....interesant e ca numai in timpul zilei....dimineata si seara nu am nimic!
Si eu stiu ca e ok sa papi nuci in sarcina...si nici despre alune nu stiam ca ar fi contraindicate...

Ale si eu am baut bere cand eram insarcinata cu Alesio si acum e jale!Cand vede goanga sticla de bere incepe sa urle:"beea, beea"!Deci l-am facut "fan bere"....asta a fost singura pofta din timpul sarcinii cu piticul si uite ca a "mostenit-o"(si cand vedeam la TV reclama la bere salivam instantaneu...)!
Poate si bb tau va fi fan bere!

Lexi eu zic sa nu te ingrijorezi ca nu misca bb ca e normal la inceput sa-l simti doar din cand in cand...si la mine e la fel azi il simt maine poate nu.....dar e totul ok cu puii mici, sa stii!

Gripo cel mai probabil durerea de care zici tu e de la ligamentele care sustin uterul si care se intind acum(ca uterul creste).Si sper sa fie asa!
Mai poate fi de la rinichi, de la apendice sa de la colecist(dc faci vreo criza de colecist)....dar eu zic ca e putin probabil sa fie de la vreuna din astea....
Asa ca ia No-Spa, stai intinsa si relaxata si iti va trece(poti sa-ti faci si putin masaj)!

Andra2005 imi pare rau ca ai atatea probleme(si cel mai aiurea e ca nu vine una ci vin toate de-odata), dar stii bine ca toate vor trece, si in plus noi iti suntem alaturi, asa ca poti sa ne spui ce te "doare" fara sa iti fie teama ca esti off topic!
Iti doresc numai sa ai multa putere sa treci peste toate!

Roxanae si eu ti-am vazut comoara de fetita!

Katia fix la fel ca tine am patit si eu cu Alesio, ca am facut o infectie vaginala si mi-a dat Clotrimazol ovule fara analiza secretiei vaginale....si m-am vindecat si a fost ok!Deci mergi cu incredere pe mana medicului tau!

Pupici!

Ioana(15+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra2005 spune:

Am revenit si eu.Tocmai l-am culcat pe Alex, am tras o portie buna de ris cu el.Mi-am invatat si eu baiatul 2 chestii, de fapt doua a retinut el din cite ii tot spun eu:daca il intreb, stie sa imi arate nasul si cocoselul.Stiu ca nu e mare lucru, insa acum am facut descoperirea si sint tare mindra ca in sfirsit a invatat si el ceva.

Multumesc din suflet fetelor (Alina, Ale si Pufymic) pentru vorbele bune, m-am emotionat citindu-va.Mie nu imi place sa ma pling, imi dau seama ca mai sint si probleme din cind in cind, insa m-am bucurat ca v-ati gindit la mine si mi-ati fost alaturi.Sper sa pot si eu sa va ajut la nevoie cu un sfat sau o vorba buna, insa pina una alta va doresc la toate numai bine, sa treceti prin cit mai putine necazuri.

Gripo multa sanatate.Imi inchipui ca durerile sint suparatoare, insa eu daca nu m-am confruntat pina acum cu asa ceva, n-am stiut exact ce sa-ti spun.

Anangel eu cred ca la Maria Luiza ramin.Maria e un nume sfint, iar de la Luiza poti face o gramada de prescurtari si nume de alint (Lulu, Iza, Lizuca), deci dupa mine e alegerea ideala.Spor miine la gradinarit.

Ale
lasa ca primavara de abia a inceput, nu-ti face singe rau ca ai tot timpul sa iesi la plimbare.Stiu ca e super neplacut, ca nici eu nu suport sa stau in casa nici macar o zi fara sa ies, dar vezi ce iti spune si doctorul.Macar sa stai in fata blocului putin pe o banca (daca aveti, noi avem dar stau mai mult vecinii la o bere), sau in parc, daca ai vreunul pe aproape, tot asa, sa stai pe o banca.Sa ne anunti cind naste pisicuta ta si citi pui face.Si sa stii ca tot "fetita" ta o sa fie si cind vine bebe, numai ca n-o sa mai ai mult timp pentru ea.

Giuliella am avut si eu intepaturi din astea, chiar si dueri in partea stinga insa nu mi-am facut prea mari griji.

Va doresc noapte buna.Eu trebuie sa-mi scot afara "bolnaviorul", apoi merg si eu la somn.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Scriitoarelor, ce ritm alert aveti ...

Noi ne-am propus sa iesim la un gratar azi, daca nu va ploua. Sper sa tina vremea cu noi, ca tare mi-e pofta de un mic/carne de pui la gratar.
Vad ca tolerez destul de bine puiul, chiar daca nu ma dau in vant dupa el, asa cum faceam inainte.
A, si mananc linistita orice: morcov, ficat de pui (daca poftesc)...m-a lamurit medicul de la prima sarcina: pt. a fi toxica vitamina A trebuie ingerata in cantitati ft. mari.

Cam asta e. Acum ne pregatim sa-l ducem pe Iustin la impartasit.
O zi frumoasa, fara stres!

Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput