Mamici de sept-oct 2006 (17)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

roxanae, ce minunatie de fata ai! vai cat e de frumoasa! si mare! are cu cine semana fata asa frumoasa! si mamica e tare draguta! va admir f tare pe fetele care sunteti la al doilea sau al treilea copil!

katia, am uitat sa-ti zic: felicitari pt baietel! sa-i zici la pufy sa te treaca acolo cu un baietel cu "?"

raluca 17+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ra_mandache/my_photos

http://community.webshots.com/user/ralucamandache

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katia spune:

Fetelor, dimineata eram somnoroasa si am uitat sa va spun ce mi-a mai zis doctorul. Se pare ca am facut o invectie vaginala....mi-a dat clotrimazol ovule. Eu am ramas putin uimita ca nu a facut nici o analiza a secretiilor mele si mi-a dat tratament. M-au lamurit dupa aia medicinistele mele (asa le zic eu prietenelor mele de la medicina) ca pana mi-o face ala analiza s-ar putea ca acea infectie sa evolueze nefast si oricum ovulele nu au ce rau sa-mi faca. In ele am incredere :) M-a obligat doctorul sa iau vitaminele dar mie nu-mi plac.....le-am vomat pana acum si nu mai vreau.

Cat despre contractii si uter contractat nici urma....habar nu am ce mi se intampla....nu mi-a zis nimic dr de asta ca m-a palpat...deci nu e contractat.

Hai sa va zic reteta....e pentru amatori de gusturi deosebite :)

Aveti nevoie (pentru 4 portii)de 2-400 grame de piept de pui dezosat, 3-400 grame de ciuperci proaspete, o cutie de ananas bucati, cam 200grame de orez (in dependenta de cat de mancaciosi sau iubitori de orez vor fi cei care vor manca :)) putin unt, smantana, 3-4 catei de usturoi si ulei de masline care poate fi inlocuit cu ulei de floarea soarelui.
Taiati bucati (cam cat un cub mic de knorr) pieptul de pui, se condimenteaza (sare piper dupa gust) se da prin faina da grau si se prajeste pe tigaie in ulei de masline (floarea soarelui) pana se rumeneste putin si devine usor crocant, aveeti grija sa nu-l uscati prea tare. In alta tigaie puneti o lingura de unt in care puneti ciupercutele (champignon de preferat) taiate (ciupercile scad mult la prajit asa ca puteti sa le taiati ceva mai mici decat puiul). Caliti ciupercile in unt pana scade apa pe care o lasa ele dupa care adaugati smantana 2-3 linguri pline sau dupa gust. Separat pisati usturoiul marunt marunt. Pieptul de pui, ciupercile calite si usturoiul se amesteca intr-un vas peste care puneti ananasul cu tot cu o parte din sirop. Mai potriviti de sare daca e cazul.
Orezul fiert cu putin delicat sau cum il preferati se amesteca cu compozitia de mai sus sau se pune separat pe farfurie. Pofta buna!!!

Eu ma duc sa fac cuperci cu smantana....pui inca nu pot manca...dar cat v-am scris voua mi s-a umplutg gura cu apa :).....poate maine ma invrednicesc :)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/silvia_pepelea/my_photos

Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra2005 spune:

Buna burtici.

Acum am venit si eu de la plimbare cu voinicul meu si m-am si pus la calculator sa va citesc.Am fost asa obosita, ca abia m-am tiriit de colo colo si am impins caruciorul.Acum as fi mincat, ca m-am aprovizionat cu pate, ridichi si ciocolata insa iar am greturi asa ca o las pe mai tirziu.In rest, m-am decis marti sa merg la eco din nou, tot la Marie Stoppes si tot cu piciul urlator ca nu am cu cine sa-l las.Sper sa nu ma dea aia afara, dar acum il las in carucior si ii dau ceva sa manince ca sa nu se mai sperie ca ultima data.

In rest sint bine, insa cu moralul la pamint.Adevarul ca am si ceva suparari (mi s-a imbolnavit ciinele destul de rau, ma tot cert cu sotul si cu mama) dar vor trece si astea.Din cauza greturilor nici nu prea mai am chef de machiat, pensat si epilat si asta sigur mi-ar mai ridica moralul.Dar am o bucurie, ca Alex e sanatos si jucindu-ma cu el mai ies din melancolia asta nesuferita.

Vauva ma bucur ca am lamurit lucrurile.Cit despre catel, este o mare bucurie insa ori ti-l iei acum, sa ai timp sa-l educi pina vine bebe, ori cind va creste bebe.Inclin spre a doua varianta ca ar fi obositor si bebe mic si catel pui care are chef de joaca non-stop.

Ale cam asa stau lucrurile cu mine si mama, insa eu sper cu trecerea timpului sa se schimbe lucrurile si sa nu ma mai considere tot un copil.Ma bucur ca incepi sa te simti bine si sper sa se termine problemele care le ai.

Roxana e tare frumos numele Rebeca.

Am uitat sa va zic ca azi in parc era blin de bebei si viitoare mamici, a fost tare placut.Eu ma uitam dupa toate fetitele si ziceam in gindul meu "Asa frumusica sa fie si fetita mea" da' si daca e baiat nu ma supar.

Va las acum ca scriu cu Alex in brate,butonul Escape e la indemina lui si nu vreau sa pierd mesajul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

BEATRIX, ma bucur ca ti-au placut.

Fetelor, am si eu o problema care vad ca nu-mi da pace. Ma doare de azi de dimineata in partea dreapta, aproape de osul de la bazin, dar doar cand misc piciorul. Nu cred ca e de la sarcina, ca in rest n-am nimik altceva, ce sa fie oare? Or fi ligamentele alea nenorocite? Dar asa de tare, ca niste cutite, cand mergi, faci pasul? PLZZZZZZZ astept niste parerri, sau poate vi s-a intamplat si voua?

Va pup!

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

gripo, eu am dureri de burtik, si in dreapta si in stanga, tot asa jos! cred ca sunt oarecum normale. adica in functie de fiecare, apar sau nu! uite, pufy zicea ca la sarcina anterioara a avut dureri mari pe toata durata ei! deci nu cred ca e cazul sa te sperii! ia si tu un no-spa, desi am inteles ca la nimeni nu prea a facut minuni! eu iau duphaston 2/zi, dar nu pot sa zic ca e nemaipomenit. o zi ma doare, alta nu!

mare lucru nu stiu ce sa-ti zic, doar sa stai linistita ca bine nu poate sa-ti faca daca te agiti!

andra, scuza-ma ca te intreb, dar cum a ramas pana la urma cu sotul, parca pe 1 urma sa va despartiti. cred ca esti tare stresata pe acest subiect, si daca te face sa te simti mai bine, eu cel putin te ascult!

ce are doguletu' tau? doamne, eu cum se stramba putin innebunesc de grija! nu stiu, la cat sunt de prapastioasa, ce o sa ma fac cu copilul?

raluca 17+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ra_mandache/my_photos

http://community.webshots.com/user/ralucamandache

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanae spune:

Ralukutza- multumesc pt. complimente.Sunt tare mandra de ea.Privind-o ma gandesc ca merita tot chinul prin care trec acum pt. a-i darui o surioara sau o fratioara (cum zice ea).Vrea neaparat fetita, sotul baiat, eu orice numai sanatos sa fie.
Beatrix- multumesc pt. incurajari. Acum sunt mai bine.
Gripo stai linistita vor trece de la sine. Si eu am avut,cu masaj usor si repaus la pat ,in timp, s-a rezolvat.Daca nu mergi la doctor.
Ale raspunde-mi te rog la intrebare.
Pupici la toate burticile.

Roxana + Diana 4 ani
http://photos.yahoo.com/roxanaenea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vauva spune:

Si eu vroiam sa zic de fetita ta Roxanae ca e tare dulcica, ca o mica printesa. Doamne ce-mi plac copiii cu parul cret, dar la mine nu prea ar avea de unde sa mosteneasca

Raluca ce pozici faine ai facut cu eclipsa Aici nu s-a vazut deloc de fapt a fost si innourat.

Gripo si eu cred ca e de la ligamente si pe mine ma doare in dreapta si in stanga burticii si spatele.

Ale si eu cred ca vitamina C este foarte buna pentru problema ta si nu cred ca vit.A din morcovi este nociva . Si eu mananc foarte multi morcovi. Multa sanatate

Osna cu nucile cred ca nu-i nici o problema. Eu despre alune am citit ca pot da alergii la bebe daca mananci in timpul sarcinii, dar nici astea nu sunt dovedite clar. Eu una am mancat alune.

http://community.webshots.com/user/Vauva101

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra2005 spune:

Ralucuta sint multe de spus si nu vreau sa monopolizez forumul cu problemele mele, mai ales ca n-au nici o legatura cu bebe.Asa, in doua vorbe, da, azi trebuia sa-si faca bagajele si sa plece, dar inca n-a venit acasa.Casa este a mea (de fapt, a parintilor mei) si probabil ca nu si-a gasit unde sa stea, nu stiu.Ma supara insa ca m-a dus cu vorba.

Ciinele e destul de rau, il lasa labele din spate.Mai poate merge, insa aluneca pe gresie si cade, iar noapte scinceste si se plimba prin casa ca un leu in cusca.Astept sa-si faca efectul tratamentul care i-l dau.

Cam asta ar fi in mare.Nu vreau sa plictisesc pe nimeni, asa ca fetelor nu va suparati de acest mesaj fara legatura cu subiectul nostru.

Oricum e bine cind se gindeste cineva la tine si iti multumesc de intrebari si grija.

Eu nu ma dau batuta asa usor.Stiu ca vor veni si vremuri mai linistite, cel mai important e sa fim sanatosi ca atunci le rezolvam pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Katia, am copiat si eu reteta ta, mersi, o voi incerca.
M-am uitat in Agenda Medicala la Clotrimazol si scrie prudenta in timpul sarcinii, mai ales in primul trimestru.Daca ti-a recomandat medicul ma gandesc ca nu-i nici o problema, stie el.

Gripo, durerea poate fi si de la sarcina. Ai incercat sa iei un No-Spa, te mai doare acum?

Andra, nu-i voie sa fii cu morarlul la pamant!Stiu ca ai probleme, dar gandeste-te la copilasul tau si la bb din burtica si totul va fi bine.

Azi Dragos a dormit de la 14 la 18, m-am speriat ce mult doarme.

Alina (16+) & Dragos (11.04.2002)
pozici
poze gradinita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

Multumesc din suflet tuturor fetelor care mi-au raspuns si au fosi si sunt langa mine.No-spa am luat inca de dimineata, cand a inceput sa ma intepe, dar n-a reolvat nimik.deocamdata, pentru ca ani de zile am avut probleme cu pitrele la rinchi(probleme care disparusera, dar astea pot aparea oricand), am baut azi si o bere fara alcool, si vad ca m-a mai lasat, nu de tot dar tot e ceva. Vad eu cum decurg treburile, si daca si maine o tine tot asa poate o sun pe dr. Mi-as da mai cu usurinta seama de unde vin durerile, daca as fi avut burta si organele interne la fel ca inainte, dar toate s-au schimbat si nu reusesc sa identific problema. Zic eu ca nu e o iminenta de avort, pentru ca nu am uter tare, sau alt fel de dureri, sau alte semne, dar poate fi de la burta care parca de o saptamana creste intr-una, si o apasa pe acolo pe undeva. Nu stiu, imi dau si eu cu presupusul.

Va pup fetelor si va mai tin eu la curent.
16+

Mergi la inceput