Mamici de sept-oct 2006 (17)
Raspunsuri - Pagina 4
Vauva spune:
Andra stai linistita ca eu nu m-am suparat pe tine
. M-a luat si pe mine valul starilor proaste, probabil hormonii( adica sigur
) plus ca pe aici e o vreme naspa de cateva zile si nici nu se intrevede vreo schimbare in urmatoarele, plus ca sunt singura acasa (sotul la servici)si n-am nici un sufletel langa mine. Tot am zis eu ca imi iau un caine, dar am zis acum ca astept pana vine bebe, dupa ce creste el un pic.
Pupici
http://community.webshots.com/user/Vauva101
gripo spune:
O, Doamne, mi se pare incredibil. Am citit si eu la mamici ce i s-a intamplat Laurei. Nu am cuvinte. Dumnezeu sa-i aduca pacea in suflet si speranta, si un bebe sanatos mai tarziu.
16+
Alé spune:
Buna, fetele.
Multumesc mult pentru sustinere, v-am mai spus, e foarte important sa stiu ca bva ginditi la mine.
Dar roxana, zau ca nu vreau sa-ti dau insomnii, ia un pupic de la mine
. Cit despre sfaturile tale, iti multumesc frumos. Doar ca mi-e frica sa iau orice, daca dr. nu mi-a spus. Sincer, m-am gindit sa iau niste vitamina K, dar mi-a fost frica. Iar ceaiuri de plante nici atit nu vreau sa inghit, ca mi-e frica de eventualele efecte secunadare necunoscute. Sper ca nu te superi. Dar mi-e tare teama si cred ca ma intelegi. Ma mai surprind mincind morcovi cruzi si-mi zic "aoleu, astia au vitamina A" si nu-i mai maninc
.
Astazi nu ma simt mai bine fizic, dar cu psihicu' parca mi-am mai revenit. Azi de dimineata la ora 5 m-am trezit de foame si m-am dus si am mincat in bucatarie la lumina hotei. Ideea e ca nu mi-a mai fost foame de mult si poate incep sa imi revin...
Eu la numele copiilor stiu de mult care vor fi: razvan si ana. Ambele nume vor mai primi cite ceva in coada, un nume de sfant, eventual, dar e destul de greu, pt ca amindoua sint nume tari si nu prea mai merg cu nimic. Dar discutia asta intre noi e foarte folositoare, ca poate imi mai vin idei...Numai ca bebelusul nostru nu vrea deloc sa stim daca e un el sau o ea, asa ca pina ulta alta, mi se spune kinder cu surprize.
Pina una, alta, maine intru in saptamina 15, asa ca planul functioneaza (ala cu bifatul zileor si saptaminilor)... intr-adevar, raluca, bb e mare si o lupta si el. martha, gyinipral nu mai iau, ca mi-a zis dr. sa nu mai iau daca imi face rau.
andra, nu-mi permit sa-ti dau sfaturi in ceea ce priveste relatia cu mama ta, si nici nu stiu daca te incalzeste cu ceva ce am sa-ti spun... Se pare ca balantele nu se intleg cu capricornii si gata. Tatal meu e balanta si nu prea merge... N-am reusit niciodata sa comunicam, relatia noastra e stingace rau... De asta tin mortis ca bebelul sa iasa fecioara. Cu riscul de a fi judecata ca-s exagerata si nu prea normala.
Cam atit... Va doresc un weekend frumos si insorit. va pup 
Toate lucrurile se intampla cu un scop |
14+ | Alé
osna spune:
pufymic 1979-am uitat sa scriu anul.
avem voie sa mancam nuca.as face un cozonac cu nuci si prin cartea de la medic nu scrie nimic.voi ce stiti?
va pup
16+
pufymic spune:
Nicolstoy la multi ani fericiti puiului tau!
!
Osna ma bucur ca e totul bine cu bb mic....e mai pudic, de aia nu va arata ce are intre picioare
!Trec imediat si anul
!
Ale ma bucur ca macar psihic te simti bine.....conteaza ffff mult!Oricum noi iti suntem alaturi!
Am citit si eu despre drama Laurei
!Dumnezeu sa-i odihneasca in pace copilasul!
Pupici!
Ioana
(15+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump
adameasca spune:
Osna, de ce sa NU ai voie sa mananci nuca? Eu am mancat de multe ori, gravida fiind.
_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)
www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal
roxanae spune:

Ale eu m-am referit la vitamina C de la Cecilia.Sa nu care cumva sa iei vitamina K este interzisa in sarcina.
Mi-ai dat niste emotii de am crezut ca o sa fac infarct cand am citit. Nu ai luat vit.K,nu-i asa? Raspunde-mi te rog.Alta data , citeste cu atentie o greseala de genul asta te poate costa mult. Ceaiul nu are efecte secundare,dar daca nu esti cu sufletul impacat nu il lua.
Pufymic nu am vrut sa scriu ce m-ai intrebat, pt. a nu fi interpretat gresit ,(a lauda, vezi doamna stie tot) si eu am nevoie informatii si sfaturi de la voi.Nu am vazut pe vreuna din voi sa o faca,dar am vrut ca Ale sa stie pt. a avea incredere.Despre cum ma simt am scris la subiectul trecut (16)nu am stiut ca ai deschis un nou subiect pt. ca intai am scris si pe urma v-am citit pe voi.Acum sunt bine deocamdata , bebe este bine si el l-am vazut la eco (vezi 16).
In privinta numelor noi ne-am gandit daca este baiat sa ii punem David-Luka, iar daca este fetita Daria-Rebeka.
Va doresc weekend placut si multa sanatate.
Roxana
+ Diana
4 ani
http://photos.yahoo.com/roxanaenea
alinamoro spune:
Buna fetelor!
Noi ne-am gandit la nume Luca si Adelina, dar s-ar putea sa mai schimbam.![]()
Nicol, La multi ani puiutului tau,
sa creasca mare si cuminte!
Ralukutza, felicitari pentru steluta! 
Ale, vitamina C poti lua in sarcina, nu e contraindicata deloc.
Am luat si eu cand am fost racita.
Alina
(16+) & Dragos
(11.04.2002)
pozici
poze gradinita
_Ralu_ spune:
nu mai ziceti nimic? eu ma plicti de moarte ca sunt singura, sotul lucreaza. la fel ca vauva!
ale, ma bucur tare ca te simti mai bine, macar cu psihicul. e, poate, cel mai important!
in legatura cu numele, imi plac! la razvan, pot sa-ti zic ca parca s-ar potrivi cu mihai. zic asta pt ca asa il cheama pe nasul meu (si var in acelasi timp) care e de-o seama cu mine. si mi se pare ca suna bine impreuna.
acum mai depinde si de numele de familie. e foarte important! noi am dat inapoi de la cateva nume care ne placeau fiindca nu se potriveau cu numele de familie. ne-ar fi placut: eva- alexia, dar mandache eva alexia nu prea merge! si alexia-eva iar nu merge...offff, daca s-ar fi gandit asa si parintii nostri...ei aveau alte griji...
cecilia, pe alexia ta cum o mai cheama? poate-mi dai vreo idee!
mama, m-ati zapacit cu luca! e asa de frumos numele asta! poate ma faceti sa ma intorc la el! ca tare greu am renuntat! dar acum mor si dupa david! of, decizii, decizii...
raluca
17+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ra_mandache/my_photos
http://community.webshots.com/user/ralucamandache
beatrix spune:
salutare la burtici!
pufymic, merci de sfaturile pt ingrijirea dintilor!
gripo, am facut ciupercutzele! foarte bune! eu le-am mancat cu mamaligutza ca inca nu suportam carnea de pui!
roxanae, Alé, sper sa treceti cat mai curand peste neplaceri si sa va puteti bucura intradevar de sarcina!
nicolstoy, La multi ani puiului tau! sa creasca sanatos si voinic!
toate burticile si sa aveti un week-end placut!
Beatrix
12+
www.flickr.com/photos/34451846@N00/" target="_blank">Burtica si Bebe