Mamici de sept-oct 2006 (17)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cecilia C spune:

Salutare burtici!!!

Raluca, Alexia mea nu mai are alt prenume , eu inital am vrut sa ii pun si un prenume de sfanta dar sotul meu a zis ca oricum nu o sa foloseasca al 2-lea prenume si am convenit sa lasam numai unul.Si eu am 2 prenume si sincer nu-mi place al 2-lea si nu l-am folosit niciodata...e si el acolo in toate actele si e oarecum degeaba...asa ca noi si acuma la bebe 2 doar un prenume o sa-i punem

IN legatura cu albumul comun cred ca e o ideea foarte buna insa mie nu-mi place ideea cu parola, din punctul meu de vedere ar trebui sa fie albumul public, sa putem sa ne mandrim peste tot cu noi si cu bebeii nostri..deci eu as zice fara parola.....de ex si eu am intrat la alte mamici mai mari ca si noi si aveau si ele un album comun cu toti bebeii si mi-a placut ca am putut sa intru si sa-i vad pe toti....nu vad ce rost are parola ca oricum nu intra nimeni sa modifice ceva...
Asa ca, cine mai e de acord sa nu punem nici o parola????? sper ca nu sunt numai eu.....ha ha

va pupic si astept pareri

16+sapt

Cici si Alexia ( 22.12.2004)
Poze
poze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anneoprea spune:

Cecilia

eu am inteles ca era vorba despre parola adresei de mail, nicidecum despre albume parolate

Mergi la inceput

Mai fetelor..cred ca m-am prostit de tot, ha ha credeam ca o sa avem parola la albumul comun unde o sa fie pozele, dar m-am inselat..asa ca imi retrag cuvintele..deci parola e pt adresa de e-mail nu pt album...nu am citit pana la capat..scuza-ti..... desi am vazut si albume in care trebuia sa te loghezi ca sa vezi pozele...asa ca de-aia mi-a fost frica

16+sapt

Poze
poze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

quote:
Originally posted by Cecilia C
IN legatura cu albumul comun cred ca e o ideea foarte buna insa mie nu-mi place ideea cu parola, din punctul meu de vedere ar trebui sa fie albumul public, sa putem sa ne mandrim peste tot cu noi si cu bebeii nostri..deci eu as zice fara parola.....de ex si eu am intrat la alte mamici mai mari ca si noi si aveau si ele un album comun cu toti bebeii si mi-a placut ca am putut sa intru si sa-i vad pe toti....nu vad ce rost are parola ca oricum nu intra nimeni sa modifice ceva...
Asa ca, cine mai e de acord sa nu punem nici o parola????? sper ca nu sunt numai eu.....ha ha

va pupic si astept pareri

16+sapt

Poze
poze bebe

Cecilia, m-ai inteles gresit! Albumul NU are parola, e public (daca dadeai click pe link, vedeai ca poti intra direct). Eu spuneam de adresa de e-mail comuna ca are parola, ca orice adresa de mail. Deci, fetelor, ALBUMUL ESTE PUBLIC!!! Imi cer scuze daca m-am exprimat gresit si s-a inteles altceva.

16
I wish I were an angel...

Poze diverse
Poze cu bebe
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20720;104/st/20060918/dt/7/k/6d15/preg.png
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev260pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

quote:

Mai fetelor..cred ca m-am prostit de tot, ha ha credeam ca o sa avem parola la albumul comun unde o sa fie pozele, dar m-am inselat..asa ca imi retrag cuvintele..deci parola e pt adresa de e-mail nu pt album...nu am citit pana la capat..scuza-ti..... desi am vazut si albume in care trebuia sa te loghezi ca sa vezi pozele...asa ca de-aia mi-a fost frica

16+sapt

Poze
poze bebe

Phiu, m-am linistit. Si eu care ma gandeam deja ca cine stie ce aiureala oi fi scris de nu s-a inteles cum sta treaba.

16

Poze diverse
Poze cu bebe
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20720;104/st/20060918/dt/7/k/6d15/preg.png

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by anangel_lexi

quote:

16+sapt

Poze
poze bebe

Phiu, m-am linistit. Si eu care ma gandeam deja ca cine stie ce aiureala oi fi scris de nu s-a inteles cum sta treaba.

16

Poze diverse
Poze cu bebe

Uffff...credeai ca cine stie ce aiureli ai scris?? stai linistita ca eu am fost aiurita nu tu, ha ha

Poze
poze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Buna fetelor...
Ale eu am sangerat din saptamana 5 pana in saptamana a 8 si in toata perioada asta am fost diagnosticata cu eminenta de avort..insa sper sa fie bine la tine.
Imi place idde cu albumul comun...
Tanima, Floricika si Marta 78 mult control la eco si sa veniti cu vesti bune.

Pe mine se pare ca raceala ma intors...cum m-am bucurat si eu putin de soare in weekend se pare ca ma tras curentul...cine stie si acum stau in pat racita cu frisoane...insa bine macar ca nu am facut temperatura mai mare de 38.Am sunat doctorita si nu mi-a dat voie sa iau nimic...doar niste pastilute din plante pt gat ca tusesc de ma zgudui toata...cred ca bb zice ca e cutremur.
Oricum sper sa treaca pana weekendul viitor..
Va pup pe toate si aveti grija de voi.

poze
My baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anneoprea spune:

Liris

Am citit si eu despre cum se petrece nasterea in Olanda (speram ca-i mai bine decit in Be…). La un moment dat gasisem pe net o discutie tot intre romani de genul <zece motive sa nu nasti in Olanda>
Si am citit si linkul pe care l-ai dat tu cu discutia fetelor din Olanda
Nu pot decit sa te incurajez, sistemul olandez probabil ca e totusi functional (chiar asa de rau cum il vedem noi), pentru ca nici unui popor nu-i convine sa aibe generatii de plozi cu probleme datorate proastei gestionari medicale. E posibil doar ca noi romanii care ne-am format pe sistemul ro sa nu avem suficienta deschidere….Si eu aici in Belgia ma lupt cu mine insami sa inteleg si sa ma adaptez sistemului medical de aici
Iar faza cu eco – si aici in Be le platesti singur daca vrei mai multe. . Iar in Ro, sint convinsa ca majoritatea gravidelor de aici de pe forum se lipsesc de ecografiile gratuite facute la spital cu recomandare de la medicul de familie, pt ca stim cu toate cit de complicat e intreg traseul – asa ca tot scot bani din buzunar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

Salutare tuturor mamicilor si burticilor!

KATIA, te rog sa ma scuzi ca nu ti-am raspuns mai devreme, si nu din ignoranta, ci pentru ca nu stiam ce sa-ti spun, dar DA ai dreptate, durerea asta ciudata dispare daca te misti. Eu faceam greseala sa stau mai mult intinsa, cu gandul sa nu fac ceva rau, dar azi am facut ce ai zis si tu, m-am tot plimbat, si dispare. Deci, cel mai probabil, e de la faptul ca se mareste uterul, sau de la ligamente.Oricum, daca ajungi mai repede ca mine la dr., ca eu ajung abia saptamana viitoare sau joia asta, intreaba-l tu, te rog, ce ar putea fi. Multumesc anticipat.

TANIMA, ALE si FLORICIKA, precum si MARTHA, bafta multa la doctor si sa veniti numai cu vesti bune.

ANNEOPREA, e adevarat ca noi aici platim fiecare echograf, ma rog, eu asa fac, dar costa fff putin. Eu am pe langa casa o policlinica cu plat unde ma costa 400000 lei, si zic eu ca nu e mult. Asta asa suplimentar la ce imi face dr., mai mult pentru psihicul meu, putin mai zdruncinat de cand am pierdut o sarcina.

Fetelor, am si eu o intrebare, daca nu va deranjeaza. Pe voi cat va mai costa o vizita la dr., si cat dati la echografistul din spital, daca va face altul echografia, bineinteles. Eu am avut dr. meu care m-a urmarit primele 3 luni, si care este dr. meu de ani de zile, dar era de la spitalul militar si nu asista si la nastere, asa ca m-a plasat la dr. la care sunt acum, si care isi face datoria cu varf si indesat, dar intr-un stil rece, asa nepersonalizat, si ma gandeam ca poate nu e multumita de cat ii dau. Iar echografistul nu-mi zice absolut nimik, nici daca il intreb, asa ca am renuntat.

Merci anticipat pentru raspunsuri, si va pup pe toate. Revin mai tarziu, ca de-abia am ajuns acasa, si mananc si va citesc, si sunt curioasa ce au facut fetele pe la echograf.

A, si sa nu uit. Eu am intoleranta la lactate, dar calciu in sange mi-a iesit cat trebuie.E asa rau ca nu pot manca decat fffff rar iaurt?

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

Revin cu un al 2-lea mesaj.

PUFYMIC, pai tu te temi ca nu o sa-l iubesti pe al 2-lea bebe? Stai linistita! Tu ai atata rabdare si dragalasenie cu fiecare dintre noi, si cu flacaul de acasa, asa ca ai toate premisele ca vei fi o super-mama si pentru al 2-lea bebelache, si crede-ma ca ma pricep cat de cat. Am vazut destui parinti in cariera mea "umila", si am cunoscut o multime de caracter, asa ca eu zic sa-ti bati capul cu altele, ca asta nu e o problema reala.

Te pup!

16+

Mergi la inceput