Mamici de sept-oct 2006 (17)
Raspunsuri - Pagina 10
anneoprea spune:
Despre dureri-intepaturi
Mai adaug si eu un posibil motiv: uterul marit apasa pe diferiti nervi si durerea se poate propaga cu usurinta pe picior (seamana cu durerea provocata de o miscare gresita sau de o intindere musculara si trece putin mai greu, cind uterul mai creste si se <reaseaza>)
pufymic spune:
Buna burticilor!
Katia ti-am vazut si eu burtica
!Frumoasa si rotunda!Cat despre par stai linistita ca se va mai innegri si ingrosa pana la sf sarcinii apoi va cadea treptat dupa ce vei naste pana vei fi iarasi ca inainte
!
Roxana01 ai grija cu mutatul si curatenia sa nu te obosesti prea tare!Culoare in camera lui bb?Eu visez la o camera colorata in albastru deschis peretii iar tavanul albastru inchis si sa lipim stelute si luna pe el....
(cand om aveam casa noastra...), sau la o camera colorata in dungi in culorile curcubeului....
....visez.....
Cel mai bine iei paleta de culori si alegi
!
Andra2005 sa-ti traiasca zgubi tau mic!
Alesio meu e intr-adevar un agitat si un neastamparat ceva de groaza!
....dar ma bucur ca e sanatos si istet(si inventiv)
ca asta conteaza!(deci Katia are puiul meu fata de ingeras cumintel.....dar e nazbatiosul pamantului
)!
Tanima, Floricika, Ale bafta multa azi la dr si sa veniti cu vesti bune si super bune!
Fetelor care mai au cel putin un copilas am o maaaaaaaare problema!Sunt rau, da' rau de tot indragostita de gombotzu de Alesio si mi-e frica ca pe bb mic nu-l voi putea iubi la fel de mult.....voi ati patit asa ceva?Sau numai eu sunt paranoica?![]()
Pupici!
Ioana
(16+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump
andra2005 spune:
Buna fetelor.
De abia acum am terminat si eu treaba, am mincat si eu si crocobaurul si inainte de a pleca afara am intrat sa vad ce mai faceti.
Roxana01 la noi toata casa e zugravita in eterna culoare alba, insa mi-ar place sa-i fac si eu lui Alex o camera mai frumoasa.Chiar mi-ai dat o idee.Cit despre culoare, greu de ales.Eu as opta pentru o culoare calda iar pe tavan tot asa cu niste stelute, cum a zis si Pufymic.Cum eu nu am asa mare imaginatie, as zice sa cauti pe net diverse poze cu camere de copii, poate asa iti vine vreo idee.Oricum, sa ne spui si noua la ce te-ai hotarit.
Bianca Iulia eu pina acum nu am facut decit o singura eco, la 7 saptamini jumate.Acum am 11 saptamini si tare as vrea sa mai fac una.De la fete am aflat ca intre 11 si 13 saptamini ii masoara lui bebe pliul nucal, pentru a vedea daca e dezvoltat normal (sper sa fi inteles eu bine) si de asta as vrea sa mai fac una, sa stau linistita.
Tanima, Floricica si Martha78 va tin pumnii pentru eco azi si miine, sa veniti cu vesti bune.
Pufymic si eu ma gindesc citeodata cum o sa impart eu dragostea pentru Alex cu bebe cel mic, insa dupa mine asta vine de la sine.Oricum, de abia astept sa-l tin in brate, sa-l vad cum arata.
Va las acum, ca trebuie sa ies cu Alex afara.
Sa aveti o zi frumoasa.
andra2005 spune:
Mey, greu cu limba asta romana.Vroiam sa spun ca tin pumnii fetelor care merg azi la eco adica Tanima si Flori, si pentru Martha 78 care merge miine.Sper ca m-ati inteles, voi oricum.
ena spune:
Saptamana trecuta am tras o maaaarrrrreeee sperietura.
La dus am vazut ca am ceva maro.
Mi-am luat medicamentele si am inceput sa sun la dr.
Norocul meu este ca medicul de familie este dragutz si Dr. Anca Moisa este incredibila si o adevarata profesionista.
Oricum habar nu am ce a fost.....dar a trecut si acum totul este OK.
Pupicuti
A....sunt scorpion nascuta pe 8 nov 1976
ena
Adriana mica spune:
Buna fetelor,
Ale, sa dea Domnul sa fie totul bine. Poate totusi nu este nimic grav. Iti tin pumnii!
Tanima te asteptam azi cu vesti bune de la medic (si eu merg la 19.45, poate ne vedem pe acolo).
Floricika si Ralukutza, bafta sa aflati ce sunt puiutii vostri.
Eu merg azi din nou la control, iar peste exact o saptamana la prima echo morfologica. Pana acum totul a evoluat normal; sper sa fie asa si de data asta. Apropo, am pus in album poze cu burtica la 13 saptamani.
Adriana
Vine barza
Pozici
martha78 spune:
Tanima, Floricika mult succes la eco!
Andra
Pufymic, cand o aparea si bb2 poate ai sa simti invers decat acum
dar sunt sigura ca ii vei iubi pe amandoi in egala masura
roxanae spune:

Fetele care mergeti la doctor - succes si sa veniti cu vesti bune.
Pufymic si eu am avut aceeasi stare ca tine la a 2-a sarcina. Ma temeam ca nu am sa-l pot iubi pe bebe la fel ca pe Diana.Acum nu mai trec pe acolo poate si faptul ca il dorim mult si il asteptam sa vina de 3 ani. Insa cred ca starea va trece cand vei tine bebeul in brate.
Tare scump baietel ai.
Ale - eu sangerez din a 5-a saptamana insa nu asa continuu ca tine. La inceput era doar secretie cu sange, iar apoi sange uneori si cu cheaguri.Aveam si uterul contractat. Cu tratament Utrogestan,Gravibinon si No-spa sangerarile s-au mai oprit dar nu au incetat. Acum insa de cateva zile nu mai am nimic, chiar azi am si condus o ora (de nevoie) si vad ca nu am nimic deocamdata.Inaite daca faceam un pic de efort, ridicam mai mult de 1 kg sau spalam vasele , treburi banale imediat sangeram.Daca ma simt bine in continuare si vad ca merge cred ca am sa incerc sa ies pe afara si poate ajung si pe la firma. Eu sper - dar vom vedea.Succes la doctor si poate se va rezolva si problema ta.
si o zi buna la toata lumea.
Roxana
+ Diana
4 ani
http://photos.yahoo.com/roxanaenea
anangel_lexi spune:
Buna la burtici!
Tanima, Ale si Floricika, bafta multa azi la doctor! Martha, aceeasi urare si tie pentru maine! Sa veniti cu vesti din cele mai bune!
Fetelor, am creat o adresa de mail a noastra, a mamicilor de sept.-oct 2006. Adresa este mamicidesept_oct2006@yahoo.com Tot pe yahoo am creat si primul album, "Bebeii nostri". In acest album vom pune pozele voastre de la ecografii. Pentru a putea sa pun poze in acest album am nevoie sa-mi trimiteti la adresa noastra comuna de mail pozele care vreti voi sa le puneti in album, nick-ul vostru de pe DC si eventual varsta sarcinii in momentul ecografiei. Mi-am permis sa pun eu prima poza cu bebelul meu ca altfel nu puteam crea nici un album. As vrea sa mai creez un album intitulat "Burticile noastre" unde sa apara poze cu burtica fiecareia dintre noi. Procedura va fi aceeasi: trimiteti poza care vreti sa va apara in album pe mailul nostru comun, nick-ul vostru de pe DC si varsta sarcinii la momentul pozei. Pentru cine doreste sa foloseasca adresa noastra comuna de mail, scrieti-mi PM ca sa va dau parola. Nu postez parola aici ca sa nu se foloseasca si altcineva de mail, care nu are legatura cu "clubul" nostru. Link-ul la care gasiti albumul este
http://photos.yahoo.com/mamicidesept_oct2006
Pufymic, te rog mult cand ai timp sa treci in listuta atat link-ul cat si adresa de mail. 
16
I wish I were an angel...
Poze diverse
Poze cu bebe
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20720;104/st/20060918/dt/7/k/6d15/preg.png
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev260pr_.png
mcrmiki spune:
Buna fetelor! Dar ce spor aveti la scris!
Ioana, intrebai cum o fi cu al doilea copil, daca il vei putea iubi la fel, cred ca toate avem aceasta intrebare cand suntem a doua oara insarcinate, dar sa sti ca iubirea nu se imparte la doi, ci se divide cea care este, nici nu iti poti da seama de cata iubire poti fi capabila. Eu in fiecare zi, cand ma uit la copii mei ma simt asa de fericita, nu mi se pare ca poate fi nimic mai frumos, mai satisfacator.
Pentru fetele care merg la dr. multa bafta si sa veniti cu vesti bune.
Multa sanatate!
Un cuvant plin de iubire pretuieste atat de mult si totusi el costa atat de putin." N. Iorga
http://community.webshots.com/user/mcrmiki
Miha
&Sorin&Bogdan(24.12.2000)&Vlad(17.11.2003)