Mamici de sept-oct 2006 (17)
Raspunsuri - Pagina 12
Crisnemes spune:
Buna la toate gravidutele!
Spre rusinea mea nu am reusit sa citesc tot. V-am mai spus ca nu am rabdare sa mai stau in fata calc atunci cand vin de la servici si pe langa sta nici Dragos nu ma prea lasa, are nevoie de toata atentia mea desi de multe ori nu am rabdarea necesara. Dar e puiul mamii scump si fac toate eforturile.
Pufymic, eu am fost acum recent la un bb mic si l-am luat in brate si crede-ma din acel moment mi-am dat seama ca-l voi iubi la fel si pe cel de-al 2-lea la fel ca pe Dragos.
Ideea e superba cu albumul, desi eu inca nu am o poza cu bb data viitoare la control voi cere cu siguranta una.O sa-mi fac si o poza gravidutza sa vedeti ce burtica mare am deja.
Toata sapt. trecuta a fost un chin . Am fost fff. racita si inca nu mi-am revenit complet abia astept sa scap pentru ca ma enerveaza rau nasul umflat.
Multa bafta celor care merg la control. Asteptam doar vesti bune.
Multi pupici si sanatate tuturor.
16+
Cristina si
Dragos (31.01.2004)
http://community.webshots.com/user/Cristinanemes
Crisnemes spune:
Gripo nu stiu daca ai observat darpe noi de desparte doar o zi sau un an .
Eu sunt nascuta in 3 sept tu in 4, eu in 74 tu in 75 , eu DPN in 15 tu in 16.
Multi pupici
16+
Cristina si
Dragos (31.01.2004)
http://community.webshots.com/user/Cristinanemes
pufymic spune:
Lexi am trecut adresele in listuta(dc ceva nu e ok sa-mi ziceti ca eu nu le vad intotdeauna pe toate...
)!Multumim mult pentru efortul depus cu albumul comun si emailul comun!
Tuturor fetelor care mi-au raspuns in legatura cu marea mea intrebare-dilema va multumesc din suflet!
dulce! M-ati mai linistit putin.....de tot ma voi linisti cand ma voi convinge singura
....oricum e bine ca macar am sperante ca va fi bine cu dragostea asta mare pt Alesio(e bine ca o va avea si bb mic)....
atat de mare ca mi-e frica sa nu explodez cateodata
!
Fetelor care ati fost la medic azi ce vesti aveti?Nu ne mai tineti in suspans!!!!
Mexxa, Crisnemes multa sanatate si sa va treaca raceala de tot!
Gripo eu platesc 450 000 la cabinet la medicul meu (cand accepta banii
-ca data trecuta nu a vrut sa-i platim....).
Ma duc ca-mi maraie goanga si revin!
Pupici!
Ioana
(15+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump
adameasca spune:
Gripo, la ce medic mergeai in spitalul militar? Ca io merg de ani de zile la dr Stefan, el vine la nasteri, in Caritas.
Buna ideea cu albumul comun. N-am ce poze trimite, ca spre rusinea mea nu am luat pozele de la eco, numa una si e cam neclara. Si cu burtica inca n-am facut niciuna.
_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)
www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal
Cricor spune:
Buna,
Fetele cu copii , imi spuneti si mie la ce foloseste Colargol (sper c-am zis bine)? M-am uitat ieri intre medicamente si am dat peste o sticuluta cu eticheta asta si nu pot sa-mi amintesc de ce i-am zis maica-mii sa-mi aduca. Multumesc mult.
Corina
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58588&whichpage=1/" target="_blank">Ajutati-l pe George!
www.cuzuc.netfirms.com
gripo spune:
ADAMEASCA, eu am fost la dr. niculescu, la care eu tin enorm, si care, dupa multi altii care s-au chinuit sa-mi dea de cap, de ce nu ramaneam insarcinata, a fost singurul care nu si-a pierdut speranta(nici cand mi-o pierdeam eu), si care a reusit sa-l aduca pe bebe in viata noastra. Cat despre dr. tau, am auzit numai lucruri fff bune de 2 ani de cand ma duc pe-acolo.
CRISNEMES, pana nu mi-ai zis tu, nu remarcasem, dar in ceea ce privesteDPN, eu zic ca poate avem bafta si nastem in aceeasi zi, ca asta e cu erori, mai ales acum la inceputul sarcinii.
Pup gravidute si bebei frumosi!
16+
adameasca spune:
Corina, Colargolul sunt picaturi de pus in nas. poti sa le arunci, ca din cate stiu eu au termen scurt de garantie, ceva de genul o luna, sau 15 zile.
Gripo, merci de raspuns. Na, ma rodea curiozitatea.
N-am stiu ca dr. Niculescu nu vine la nasteri... Pacat, ca dupa atatia ani a trebuit sa renunti la el. Ca stiu ce inseamna sa ai o relatie buna cu medicul tau. Cat despre medicul meu, eu am fost si sunt extrem de multumita. Nu e genul care sa stea de vorba si sa raspunda la multe intrebari, dar e un bun profesionist.
_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)
www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal
pufymic spune:
Cricor e pentru nasul cu muculeti(nu pt nasul infundat) si se pune o pic. in fiecare nara(de Colargol vorbesc
)."Usuca" mucii....numai sa ai grija ca pateaza
dc cade pe haine.
Am pus poze noi cu burtica mea!!!In albumul de pe Yahoo!
Pupici!
Ioana
(15+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump
roxanae spune:

Cricor,medicamentul de care ai intrebat are ca substanta la baza argintul coloidal,sunt picaturi de nas sau de ochi dar se folosesc numai cu recomandarea medicului. Sper sa fi inteles bine si sa nu-l confund cu altceva, se foloseste mai rar iar eu am toate cartile la farmacie. Maine am sa iti pot spune mai sigur.Insa tu nu ai voie sa le folosesti in sarcina.
Roxana
+ Diana
4 ani
http://photos.yahoo.com/roxanaenea
acai24 spune:
Buna la burticute!
Vroiam sa le urez bafta tuturor care urmeaza sa isi vada
la eco...si eu cand am facut eco 4D mi-a zis ca s-ar putea sa fie baietel dar inca nu vrea sa se pronunte...mai bine s-ar vedea in 4 saptamani..deci cam in perioada asta..dar eu mai merg la eco 4D la 22 saptamani si atunci o sa vada sigur...sper eu...
In rest toate bune la noi....
Pupici si asteptam vesti....
16+