Nu mai dati ficat la bebei

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

quote:
Originally posted by pisi-si-boscu

Denizel, uite ca suntem toti in aceeasi tabara: a mancatorilor de ficatei !

Pisi mamica lui Boscu' mic de 5 ani

Pisi, nuuuuu!!!!
Noi suntem vegetarieni, mey!

" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Eu nu i-am dat pina la un an si nu la sfatul pediatrului ci la cel al unui nutritionist. Acum, fiecare face cum crede, dar daca nu le dam miere pina la un an pentru ca exista o sansa la nu stiu cite zeci de milioane sa faca botulism, de ce sa nu-i ferim si de toxinele din ficat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

cipcipcip si eu am primit acelasi sfat de la pediatra sa nu ii dau ficatel pana la un an. Dar tot pe tema asta cand mi-am expus punctul de vedere(ca am lipsit la lectia cu ficatul si de fel sunt cam batuta in cap), s-a dat cu . Fiecare face cum crede ca e bine ptr puiul ei. Deci, dragi mamici nu va obliga nimeni sa dati sau sa nu dati ficat la copil. Omul isi spune punctul de vedere, daca vreti tineti cont daca nu asta este aplicati ce ati invatat la scoli inalte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by Monica-Elena

cipcipcip si eu am primit acelasi sfat de la pediatra sa nu ii dau ficatel pana la un an. Dar tot pe tema asta cand mi-am expus punctul de vedere(ca am lipsit la lectia cu ficatul si de fel sunt cam batuta in cap), s-a dat cu . Fiecare face cum crede ca e bine ptr puiul ei. Deci, dragi mamici nu va obliga nimeni sa dati sau sa nu dati ficat la copil. Omul isi spune punctul de vedere, daca vreti tineti cont daca nu asta este aplicati ce ati invatat la scoli inalte.

Monica mamica unui globulet de aur - Mihnea-Gabriel
Esentele tari se tin in sticlute mici.

Nu inteleg de ce esti ironica.Ti-am inteles aluzia,fina de altfel.Draga mea,nu m-am batut niciodata cu pumnul in piept ca as fi terminat cine stie ce scoli inalte (daca te consoleaza cu ceva sa stii ca am terminat doar liceul),dar cateva notiuni elementare chiar si despre anatomie mai am si io.De ce,Doamne iarta-ma,nu se poate discuta normal pe forumul asta? De ce tre sa raspunzi numai la subiecte la care esti de acord cu majoritatea,altfel ti se spune ca arunci cu pietre,daca nu desenezi sau explici cu lux de amanunte ca nu este in intentia ta sa te certi,ci doar sa ceri o lamurire? Nu era normal sa vin si sa intreb de ce este ficatul plin de toxine si nu trebuie dat la copii?Toti pediatrii la care am fost pana acum mi-au spus ca ficatul si carnea sunt cele mai bogate in fier si sa nu-i lipseasca puiului din alimentatie.De asta am initiat acea DISCUTIE,ca sa ma lamuresc si eu,cine are dreptate.Nu a fost in intentia mea sa dau cu pietre nici sa-ti ranesc orgoliul sensibil.

Miha si Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancutzathree spune:

mie mi se pare total aiurea si lipsita de logica aceasta afirmatzie....doar in cazul unui ficat bolnav ar ramane blocate toxinele,intr-adevar este un organ care ajuta la sintetizarea si filtrarea hranei,care intra in sange, dar toxinele care raman sunt eliminate prin urina...pai ar fi culmea sa ramana acolo toate toxinele care sunt filtrate...atunci cred ca am avea un ficat ditamai

anca @ alex.bb

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60236" target="_blank">Asa s-a nascut o mare iubire ...
www.snugglepie.com/cb/52888" target="_blank">Varsta lui Alex

...viatza e doar o iluzie a simtzurilor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipcipcip spune:

quote:
Originally posted by ancutzathree

mie mi se pare total aiurea si lipsita de logica aceasta afirmatzie....doar in cazul unui ficat bolnav ar ramane blocate toxinele,intr-adevar este un organ care ajuta la sintetizarea si filtrarea hranei,care intra in sange, dar toxinele care raman sunt eliminate prin urina...pai ar fi culmea sa ramana acolo toate toxinele care sunt filtrate...atunci cred ca am avea un ficat ditamai

anca @ alex.bb

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60236" target="_blank">Asa s-a nascut o mare iubire ...

io nu mai explic ca nu mai am chef. cine vrea sa stie sa se documenteze, informatie exista destula.

Cipcipcip si bebe Julia 4 august 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Monica ,nu te incrancena asa,ca pana acum am discutat lejer.Cipcipcip,nu a primit nici o rosie si nici o caramida in cap.Pur si simplu a spus fiecare ce crede despre asta.
Cat despre scoli inalte........

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancutzathree spune:

quote:
Originally posted by cipcipcip

io nu mai explic ca nu mai am chef. cine vrea sa stie sa se documenteze, informatie exista destula.

pai la ce ai mai deschis subiectul daca nu ai argumente concrete?
asa si io po' sa zic,nu mai mancatzi x sau y ca contzine toxine... nu explic de ce...megetzi voi si documentatzi-va ca doar este informatzie destula...

anca @ alex.bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipcipcip spune:

quote:
Originally posted by ancutzathree

quote:
Originally posted by cipcipcip

pai la ce ai mai deschis subiectul daca nu ai argumente concrete?
asa si io po' sa zic,nu mai mancatzi x sau y ca contzine toxine... nu explic de ce...megetzi voi si documentatzi-va ca doar este informatzie destula...

anca @ alex.bb

ba afla ca am argumente, nu postez doar ca sa ma aflu in treaba. din pacate cind mi se spune ca fac afirmatii lipsite de logica si total aiurea, imi piere cheful de explicatii, nu ti se pare normal? sau asta e felul tau de a cere lamuriri cind nu esti de acord cu ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns parpalak spune:

quote:
Originally posted by pisi-si-boscu

p.s. gluma-i gluma, m-a starnit tanti aia cu cuiele ruginite. desi daca ma gandesc bine, nu-i o idee foarte rea; numai sa le dezinfectati mai inainte !

Pisi mamica lui Boscu' mic de 5 ani

Si daca-s dezinfectate cu suc de lamiie, cu atit mai bine, ca se absoarbe mai mult, da? :)

Gluma, gluma, ce zic pe aici nutritionistii e sa maninci cit mai variat, pe principiul ca sa nu bagi in organism prea mult dintr-un singur so de toxina. La ficatii canadieni nu s-au dat nici un fel de avertismente si nici la noi n-am observat efecte negative - nu ca ne-am omori mincind ficati..
In schimb, la noi spanacul a decazut de pe tronul de furnizor de fier - o contine el, da' nu asimilam noi.. Dupa vreo citiva ani de devorat "ultimele racnete in descoperiri" - m-am mai calmat si-am luat-o mai incet. Cine are energie sa google-eze spanacul - sporuri! Si noi tot mincam spanac (cam la fel de des ca ficatelul.. :) ), ca ne place..

Sanatate la bebei si mamici.
http://community.webshots.com/user/parpalak
http://home911.servebeer.com

Mergi la inceput