Nu mai dati ficat la bebei
Raspunsuri - Pagina 3
denizel spune:
cipcip, uite si de la mine .
Uite, eu sunt in tabara ta, dar chiar ca de data asta (pana acum ) au fost discutii foarte blande. Nu ai de ce sa te superi! Fiecare cu parerea lui.
" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.
mariussimiuc spune:
S-a mai vorbit si la un alt subiect despre faptul ca ficatul e plin de toxine si eu am ramas totusi cu o nelamurire.Cum adica sa fie plin de toxine?Da toxinele astea nu se elimina prin fecale?Raman asa depozitate in ficat?
Miha si Robert (18 nov 2004)
Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!
denizel spune:
quote:
Originally posted by mariussimiucquote:
Originally posted by pisi-si-boscu
Cipcirip, mama, daca te iei dupa UNII pediatri, ajungi la balamuc... daca te iei dupa ALTII, ajunge copilul la balamuc. Daca te mai iei si dupa nutritionisti...
Daca tot diversificati copilul direct la gradinita ( ca doar se alapteaza acum pana la 2 ani si ceva ), eu propun sa ii dati ficat doar daca intra la facultate, ok?
p.s. gluma-i gluma, m-a starnit tanti aia cu cuiele ruginite. desi daca ma gandesc bine, nu-i o idee foarte rea; numai sa le dezinfectati mai inainte !
Pisi mamica lui Boscu' mic de 5 ani
Lasa ca asa isi mai formeaza niste anticorpi.
Miha, !!! Plus ca nu-i mai trebuie antitetanicul ala dureros:))
" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.
diadaniela spune:
Cipcipcip,nu tine pt tine sfaturile ,ca poate sunt de folos cuiva.Acum serios nici noi nu mancam ficatei in fiecare zi.Cred ca o data la 2,3 saptamani.Eu nu neg ce spui tu,dar in ultimul timp se aud numai chestii de genul'' nu mancati ..aia.. ca are nu stiu ce,proavoaca ,cancer ..etc''.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
irina.c. spune:
quote:
Originally posted by mariussimiuc
S-a mai vorbit si la un alt subiect despre faptul ca ficatul e plin de toxine si eu am ramas totusi cu o nelamurire.Cum adica sa fie plin de toxine?Da toxinele astea nu se elimina prin fecale?Raman asa depozitate in ficat?Miha si Robert (18 nov 2004)
Eu stiu ca in ficatul animalelor si pasarilor crescute industrial se aduna hormoni de crestere si cate alte prostii le mai injecteaza ca animalul sa creasca mai repede,mai gras,mai frumos,mai nu stiu cum.
Daca le dati ficatei la copii,cautati sa procurati din cei de la pasari de curte,ca sunt crescute fara toate astea.
Desigur,cipcip a dat doar un sfat,fiecare face cum vrea.Irina si bb Ilinca(26 apr '04)
Trebuie sa cobori din barca daca vrei sa mergi pe ape.
today
cipcipcip spune:
quote:
Originally posted by mariussimiuc
S-a mai vorbit si la un alt subiect despre faptul ca ficatul e plin de toxine si eu am ramas totusi cu o nelamurire.Cum adica sa fie plin de toxine?Da toxinele astea nu se elimina prin fecale?Raman asa depozitate in ficat?
Unele toxine care nu se elimina se bioacumuleaza (in timp) in ficat, care e un fel de filtru a tot ce trece in singe. Unele se mai acumuleaza si in grasimi, de-aia femeile gravide sint sfatuite sa nu manince (sau sa manince cel mult o data/sapt)anumite feluri de peste (somon in special) care au multe grasimi si care acumuleaza poluantii din ape (in special mercur). Cind stateam in State era pus un anunt special deasupra frigiderului cu peste in magazin. (la Cosco de ex)
Cipcipcip si bebe Julia 4 august 2005
pisi-si-boscu spune:
Denizel, uite ca suntem toti in aceeasi tabara: a mancatorilor de ficatei !
Pisi mamica lui Boscu' mic de 5 ani
cipcipcip spune:
quote:
Originally posted by diadaniela
Cipcipcip,nu tine pt tine sfaturile ,ca poate sunt de folos cuiva.Acum serios nici noi nu mancam ficatei in fiecare zi.Cred ca o data la 2,3 saptamani.Eu nu neg ce spui tu,dar in ultimul timp se aud numai chestii de genul'' nu mancati ..aia.. ca are nu stiu ce,proavoaca ,cancer ..etc''.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
Ai dreptate ca sint tot felul de alarme mereu, dar eu de ex am o brosurica despre alimentatie pe care am primit-o aici la policlinica si care se da la toate mamele, in care scrie in mod expres sa nu dai ficat la bebei. Deci am considerat ca exista motive reale ptr asta, si ca nu e doar un zvon alarmator
Cipcipcip si bebe Julia 4 august 2005
an-k spune:
Nici noi nu papam ficatei, si nici nu o sa papam prea curand, noi papam linte, spanac si galbenus de ou odata pe saptamana, peste de 2 ori si carnita de pui destul de des asa ca io zic ca substituie ficatul si sunt mai sanatoase.
cipcipcip- de acord cu tine
anca si micutza Bianca(14/03/2005)
Melania 14 spune:
pisi , mamica de Boscu', ,, si !! sunt alaturi de tine 100% ( mai putin la educarea copiiilor din fasa ).
Melania (14.01.2005) si mama
http://photos.yahoo.com/cofratu