Bebelusi de mai-iunie 2005 (78)
Raspunsuri - Pagina 8
ioanailincam spune:
Neata, mey! Trezirea ca de nu iar ne trezim pe pagina 2.
Noi azi iar mergem in parc, chiar acum am primit confirmare, mergem in Tineretului si acum de dimineata si sper ca si mai incolo, cu colega mea.
OlgaM - tocmai pentru ca este atat de moale parul nu ramane asa dupa ce dai codita jos. De fapt eu as vrea sa-i stea sculat, dar nu sta pentru ca ii vine tare mult in ochi. Iar a prins ideea ca cineva ii tot face moate asa ca din cand in cand ser trage de par de control si scoate ce gaseste. Insa eu perseverez si ii fac din nou motul ca n-am ce-i face.
Ruxel - manechin s-o faci pe fata ta! Are si fata, dar si atitudine
.
Teddy - dar de ce va mutati?
Nici Ana nu prea raspunde la nume, dar greseala noastra e ca multa vreme nu am strigat-o pe nume, ci pe diverse porecle. Acum ne chinuim sa indreptam greseala...
Aseara dupa ce m-am culcat mi-am dat seama ca mai voiam sa va mai spun una alta, dar nu mai stiu ce. Of, ce ti-e si cu scleroza asta.
Gata, ma duc sa ma pregatesc, Ana inca doarme, asa ca am timp sa mai strang si eu pe aici, ca de o curatenie generala nici nu poate fi vorba. Of, se face anul in curand de cand n-am mai intrat in dulapuri cum se cuvine: pesemne trebuie sa fiu iar pe cale sa nasc pana sa fac asta din nou
O zi buna si cu vreme frumoasa sa aveti!
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
Danelutza spune:
quote:
Originally posted by ioanailincam
Am culcat-o iar in pat, iar am mutat-o, peste 5 minute se auzeau zgomote suspecte: Ana.
Hi, hi, hi si eu am o saptamina de cind o gasesc asha, in prima zi am crezut ca leshin ca aveam partea laterala unde statea ea in picioare, lasata, acum am invatzat, ridic marginea patutzului iar ea danseaza.
pisik frumoasa casa, lacul, tot, eu n-am piscina, dar cind te plictisesti, putem face schimb, asha ne vom simtzi si mai in vacantza, adica si eu... in schimbul piscinii eu itzi ofer muntzii.
LA MULTZI ANI BIANCA TEODORA

Gata, dispar de acasa, va doresc o zi frumoasa, cu soare mult si cu caldura ca aici.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA
(5 iunie 2005)Poze cu ingerasul lui mami
patriciaRO spune:
Bianca (Ruxel) 
Uitati ieri ce i-am luat lui Alex si pentru noi de la IKEA... si nu numai! LUCRURI DANEZE
Am mai vrut sa-i iau lui Alex o tabla, dar era foarte mare si unde credeti ca era facauta? In Romania! Si am zis ca mai poate astepta, ca oricum nu ajungea la ea, daca i-o luam... Era mistocuta, ca avea cu doua parti... dar asta este! Alta data!
Acum plecam din nou la cumparaturi si un pic pe-afara ca e tare misto afara!
o duminica superrr!
Beatrice, mami de
Alex pifos
iuliana spune:
Pisik, pai nu platesti deloc mult. Noi acum 4 ani plateam in San Jose pentru un apartament cu 2 camere (one-bedroom appt) 1300, deci stai chiar f. bine cind vine vorba de pret. Nasii Dianei care si-au vindut casa unde stateau si acum au o casa cu chirie, 1800 sq.ft, platesc 2200 si nu au piscina si nimic din accomoditatile pe care le aveti voi. E adevarat ca aici in California preturile la case au sarit cu mult peste media Americii.
Diana m-a distrat tare zilele astea. Ieri am invatat-o sa dea din cap la NU, dar azi nu a mai vrut decit o data. Azi a invatat sa bata din palme si tare incintata a mai fost. De dimineata de la ora 5 l-a chinuit pe ta-su cu trezitul si pina la 8 s-a trezit de nu stiu cite ori. De vreo 2 zile face mofurele la lapticul de seara. Elisor, ca tu intrebai de lapte....un bebelus la virsta asta ar trebui sa bea in jur de 400-450ml de lapte pe zi...unii beau si mai mult. Diana bea in jur de 400. Tine socoteala si cit iaurt papa si brinzica. 100g iaurt e echivalent cu 100 ml lapte. In rest, Diana vrea toata ziua in picioare, sa mearga de minute, ma chinui sa o invat sa mearga numai tinuta de o minuta, dar nu poate din cauza fundului greu. Face 5-6 pasi si apoi cade ca bolovanul. Se cearta de la jucarele cu sor-sa, se oftica de nu mai poate cind zgircita cea mare ii ia jucarele din mina si eu fac din ce in ce mai des pe-a arbitrul. Macar am dresat-o pe cea mare ca, atunci cind ii ia ceva din mina si, cind ii dau eu voie sau e musai o jucarie de a ei cu printese, sa ii dea altceva in schimb si sa nu o lase pe "uscat". Ultimele "batalii" s-au dat pe o Lady de plush de a Emmei din Doamna si Vagabondul si am umblat prin magazine de nebuna sa mai gasesc una la fel, dar nu am gasit. Am luat alta javruta si se pare ca Diana e multumita si de asta. Mai are alta jucarie preferata. Un paianjen cu portocaliu si negru, de fapt cred ca e o tarantula maricica. Se agita toata cind o vede
.
OlgaM, scoate literele de pe perete si arata-i Mayei cu degetelul spre ea ca pe ea o cheama Maya. Cit despre stat in picioare si mers, tine-o de minute si forteaz-o oarecum sa faca pasi. Pune o jucarie sau un lucru preferat la distanta si fa-o sa merga spre el. Noi o folosim ca momeala pe Emma care nu are minte nici ea prea multa
. Pina ajungem noi, eu si Diana, la ea, ea deja face turul mesei de vreo 3 ori
. In privinta entertainment-ului, e f. frumos sa ai 2 copii. Adevarul e ca nu regret niciodata ca am 2, dar e tare greu mai ales cind nu ai nici un ajutor din ext, inafara de sot. Eu mi-am dorit dintotdeauna 2 copii, la 3 nu m-am mai incumeta deloc.
Monu, ce faci? Cum stai cu "munca"? Facem galerie?:))
Lucas, avem f. multe jucarii, e adevarat. Cred ca avem mii de $ cheltuiti pe jucarii. Mai am un patut de asta pliant si o ladita de plastic pline si alea cu toate minunile. De abia astept sa creasca si Diana mai mare sa vind toate chestiile astea mari si sa mai facem un pic de ordine. Pot sa iti spun ca in fiecare seara e un cosmar sa facem curat, mai ales ca Emma e o fabrica de facut dezordine la jucarii. Eu nici nu mai intru in magazine la sectiunea jucarii pentru ca NU MAI VREAU SA CUMPAR JUCARII
!!!! Garajul e plin de carucioare si biciclete, in casa de jucarii, in curte au topogan si casuta speciala pentru copii si, drept sa spun, nici nu le donez copiilor de americani...sa le dea statul:). In Ro nu pot sa le aduc pentru ca m-ar costa mai mult transportul, nu imi ramine decit sa le vind pe te-miri-ce, dar sa scap de ele.
Am si eu o intrebare la voi. Cine imi recomanda si mie o casa/pensiune/vila in Sinaia prin centru sau ceva f. aproape pentru ca vom fi cu mindrele si nu prea o sa putem sa urcam dealurile:). Si mai am o rugamine. Eu nu am mai fost pe litoralul romanesc de cind eram studenta...auleuuu, in tineretile mele
...si nu mai am habar de care ce si cum sint treburile acolo. Care statiune e mai bunuta, dar in acelasi tim sa nu te jupoaie de bani, pentru ca nu sint dispusa sa dau 75$ pe noapte/camera de hotel, dupa cum am auzit ca sint scorurile la Mamaia. Si poate imi recomandati si un hotel bunut, pentru ca vrem deja sa ne interesam de bilete si sa facem rezervari. Am fi vrut sa mergem la bulgari, dar nu vom avea masina si ne va fi f. greu sa ne deplasam cu tot calabalicul dupa noi.
Gabita, te intorci in cimpul muncii de cauti bona?
Despre taiat motul...am stabilit cu nasii deja data (4 iunie) pentru petrecere. Miine vom vorbi sa inchiriem o sala la clubul unui complex de-al unui prieten unde am facut si ziua Emmei la un an. Deja am cumparat vreo 4 rochitele pentru Diana (va fi f. greu sa ma hotarasc pe care sa o poarte), sosetele, pantofiori de lac, clamite de pus in par. Nu i-am cumparat coronita de b-day girl, de pus pe cap, macar asa ca sa isi faca intrarea:). De mincare voi gati eu (pentru vreo 40 de persoane)...va fi tip bufet suedez si sper ca ma vor mai ajuta cu dulciurile vreo 2 prietene de ale noastre si nasa Dianei care se va ocupa si de tort. Nasii o sa ii taie motul si sa ii rupa turta.
Pe 7 mergem si noi la controlul de 10 luni, dupa 4 luni de pauza. Imi aduc aminte ce m-am mai stresat la Emma ca nu ma chemasera dupa virsta de 6 luni decit la 10 luni. Acum nici nu mi-am mai facut probleme:). Dupa cit am vazut la cintarul meu, Diana are vreo 10.500kg. O sa vedem saptamina viitoare cit de bun este, ca am urcat si caprita mare si nu stiu daca s-a dereglat sau nu.
www.geocities.com/iulyana/emma_diana1..htm" target="_blank">Emma si Diana
poze 1,2,3,4,5,6,7
lucas spune:
buna dimineata,
noi ieri am stat in parc de la 13.30 la 18.00.
si plecam si acusi, dar tati s-a dus sa cumpere galeata de plastic pentru gunoi, pentru ca pe cea veche a scapat-o cind a aruncat gunoiul. si asteptam ca cica nu prea gaseste. asta de plastic se pune intr-una de inox, si problema e ca dimensiunile nu prea corespund.
Gabitza bafta la cautat.
Iuliana, in Sinaia nu prea stiu pensiuni dar in Predeal e una misto: Piciorus de munte" se numeste. e chiar linga padure. eu in Moeciu mai stiu, dar sunt cam scumpe, si nu prea gasesti. LA mare.... nici eu nu am mai fost de cind eram studenta, am fost acum 2 ani un week-end prelungit si am zis pas. noi anul acesta mergem la bulgari sau ...dar nu prea cred la greci. la greci ar trebui cu avionul si nu prea cred ca o sa avem bani. ca statiuni nici nu stiu ce sa zic, la Mamaia am inteles ca ar fi mai bine, fetele din Constanta cred ca stiu mai bine. sapt. viitoare noi plecam de vineri pina duminica la Sinaia, dar la hotel Mara. a ajuns mai ieftin, de gind e de stat.
gata a venit tati plecam,
va mai scriu diseara
monu spune:
Buna dimineata! azi este o zi atipica. ne-am trezit amandoua pe la 11.30!!!!! rusine! a mancat tot!!!!! ciudat! si acum fugim afara sa obosim maimutza.![]()
pupici
si
Alexia Ioana
Ada_74 spune:
Buna
Am avut o revelatie. A fost ieri tati singur la cumparaturi la Selgros si chiar ma gandeam ca o sa vina cu sacosele mai mult goale, ca nu apucasem sa facem o lista. Ii spusesem doar in mare sa cumpere ceva mancare pt noi, pampersi si lapte pt Sergiu. Ei bine, am descoperit ca el e mult mai cheltuitor decat mine, desi atunci cand mergem amandoi mai comenteaza la ce nu i se pare strict necesar. A cumparat tot ce trebuia si in plus pe deasupra. A luat chiar si sosete si pantofiori pt Sergiu!
Sa mai spun ca s-a ofticat ca nu-i intrau copilului in picioare pantofii, si s-a apucat sa-i 'ajusteze' putin, ca doar nu accepta ideea ca nu a cumparat ce trebuie
. Intr-un final a reusit si toata lumea a fost multumita.
Si pt ca tot va povestesc de tati, m-am trezit ca l-a invatat pe Sergiu cum face purcelul. Daca ati vedea ce mutrita scoate cand face 'groh-groh' (nici nu stiu cum sa explic sunetul - il face cu gura inchisa, nu pronunta 'groh'). Vad ca invataturile intelectuale le-a lasat pe mai tarziu
.
Gabitza, da' ce povestesti tu acolo? Exista la noi agentii de felul asta? Si sigur nu o fac de ochii lumii? Ca suna prea occidental pentru Romania, sper sa nu fie si tarifele la fel. Pe prima bona cum ai gasit-o?
Lapte - cam 250 ml dimineata, la prima ora si 400 seara. Inca nu mi-am facut curaj sa trec pe lapte de vaca, am amanat pana la 1 an.
Iuliana, despre preturile de pe litoral nu stiu sa-ti spun mare lucru, pot doar sa ma interesez la un hotel-doua din Mamaia. Asa, ca statiuni, Mamaia ar fi pe primul loc, dupa aia ar fi draguta si Eforie, e si mai linistita. Restul - Costinesi, Neptun ... arata cam la fel ca acum cativa ani, au facut unii-altii investitii in modernizarea hotelurilor, dar peisajul din statiuni cam lasa de dorit. Asta e parerea proprie. Ai putea incerca sa gasesti cazare si la vreo pensiune, ca si-au ridicat standardele multi proprietari, iar preturile sunt mult mai bune decat la hotel.
Monu, 11.30 ??!!!! Pai eu n-am mai vazut somn pana la ora asta de cel putin un an jumate!!
Va pupam, ca plecam si noi la plimbare, de fapt plimbare combinata cu un pui la cuptor facut de mama.
Lili si Sergiu (11.05.2005)
gabitzam spune:
Lili, si mie mi s-a parut foarte ca lumea tot ce zicea doamna aceea acolo la agentie, sper sa nu fie chestie de marketing. Asa se lauda si pe site-ul lor (www.7ani.ro). Pe noi ne costa afacerea asta 5 milioane, atit este tariful lor. Si ei timp de 6 saptamani se angajeaza sa ne gaseasca bona conform la ce am povestit. Vineri o sa fie primul interviu, daca nu ne convine urmeaza altul, tot in banii aia.
Gabitza si bebe Andrei-Stefan
(25.05.05)
Andrei 0-5luni
Florentina G spune:
Salutare!
Am intrat si eu repede sa va salut si sper sa apuc sa trimit mesajul pana nu se trezeste Maya.
Pisik - mi-a placut la nebunie casa in care v-ati mutat si asa cum spunea si Iuliana nu este deloc scump. Noi am platit 900$ pe un apartament cu doua camere (1 bedroom), era intr-o cladire mai veche fara dependinte prea multe. Singurul avantaj era ca era vis a vis de hotelul in care lucram si era chiar in centru si nu aveam nevoie de masina sa ne deplasam de colo colo.
Iuliana, cred ca e o vreme super la voi, probabil ca ati trecut deja la sandalute! 
Gabitza, m-am uitat si eu pe site-ul acela si intr-adevar par profesionisti! Mult noroc in gasirea persoanei potrivite!
Lili, haios sotul tau. Mai ales la faza cu "ajustatul"! Pana la urma pantofii erau mici sau mari?
Androix, am citit o postare de-a ta pe la "generale", legata de schimbarea garderobei. Am murit de ras! Esti
!!!
Teddy, esti tare daca reusesti sa mai faci si curatenie generala! Eu de dimineata ma chinui sa schimb lenjeria la pat, am reusit sa schimb numai cearceaful la pilota ca apoi a adormit Maya si a trebuit sa o pun in pat.
Elisor, ce-ti face obrazul? S-a mai tras infectia? Off.. imi dau seama cat de neplacut trebuie sa fie! Cand venim in zona negresit o sa ne intalnim. La noi e mai greu ca atunci cand trecem prin Brasov suntem pe fuga si mereu in intarziere. Insa de mult ne chinuim sa stabilim cel putin un week-end pe care sa-l petrecem cu nasii Mayei in Harman sau Brasov.
Gata! S-a trezit!
Sa va spun repede ce am patit azi-noapte cu somnambula de Maya care s-a trezit si s-a aruncat pe spate in pat... direct cu capul in gura mea! Mi-a spart buza, eram plin ade sange iar ea nici nu s-a sinchisit, si-a aranjat capul sub perna (asa doarme ea) si s-a culcat la loc!
Acum o imbrac si plecam in parc, in Herastrau. Nu stiu exact pe unde o sa ne plimbam pentru ca vin doua foste colege sa ma ia, m-as bucura sa ma intalnesc macar cu vre-una dintre voi!
V-am pupat! Am fugit!
Tina si
Maya
Pozele noastre
Maya la zece luni
monu spune:
Ola,
acum am revenit din parc pentru ca Alexiei ii era somn. iar ea nu mai doarme in carut
si sa vdedeti discriminare! tati si fata dorm eu la smotru! dar imi scot eu parleala ca incepand de diseara ......
la ataaaaaccccc!!!! stiti voi pt ce!![]()
cu somnul - pai asta ziceam si eu! 11.30!!!! never!!!!
Elisor cum te mai simti?
pup
si
Alexia Ioana

.