Bebelusi de mai-iunie 2005 (78)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Gabitza, bafta la gasit bona ideala! Dumnezeul, 5 milioane? Uff, eu nu cred ca as sta linistita nici asa, dupa atatea interviuri si verificari. Sunt eu mai paranoica, asta-i sigur!
Fetelor, mai exista copii care se trezesc la 11.30? ca pe Dragos in ultima perioada abia il mai prinde ora 8 in patut, e kior de somn dar tot se trezeste...
Azi am fost cu nasii lui Dragos s piticul lor, Tudor, in parc la Tineretului.vedeti pozele doveditoare!!!
A, si ieri la plimbare Smecherul meu a legat prima prietenie cu o fetita din parc. Eu stateam de vorba cu mama ei si cand ne uitam la copii, ei se tineau de mana din carucioare. vedeti aici momentul in care isi dadusera ei pudici drumul la manute.
cam atata de la noi pentru moment, va pupam si va dorim o duminica placuta in continuare!

Andutzy si Dragoselu
poze cu familia noastra:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/andra_teodoru/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

Buna dimineata la mine, seara la voi. S-a schimbat si la noi ora, in sfarsit!

Androix-si eu ti-am vazut postarea de la topicul despre cumparaturi. Tu glumeai sau este adevarat? Mie mi-ar place foarte mult sa fiu shopping assistant pentru cineva ca-mi place la nebunie sa cheltuiesc banii altora.

monu-vad ca-ti arde de nebunii. Inseamna ca ti-a trecut raceala .

Iuliana-eu am fost in vara lui 2004 la mare in Romania si m-a impresionat in mod placut, ca sa fiu sincera. Am fost la Mamaia si am stat la unul din hotelurile din nord (Amiral sau Ambasador), nu-mi mai aduc aminte bine. Si nu am facut rezervare cu mult timp inainte. Camerele erau modeste, dar a fost OK. Era plin de straini hotelul ala.

Cum poti sa gatesti tu singura pentru 40 de persoane? Ma complexati de-a binelea. Poate sotul tau este mai de ajutor, ca al meu nu face absolut nimic. Imi da liber cateva ore pe saptamana, vreo 6 nu mai mult, dar in rest aproape ca nu pune mana pe copil sau pe aspirator, etc. Lucreaza foarte mult acasa, dar si eu muncesc, nu?
Asa fac cu Maya, cum spui si tu. Ii fixez o tinta spre care sa mergem, dar ea isi ridica picioarele in sus sa o duc eu. Este de-o lene ce nu s-a pomenit. Ieri s-a sculat pe la 5.30 si ba se juca, ba adormea la loc. Cert este ca pe la 11 m-am dus eu la ea ca nu se mai putea. Era nemancata de vreo 14 ore. Am gasit-o cu ochii deschisi se uita cuminte la animalele pe care le are pe marginea patului. As vrea si eu sa aiba odata initiativa si sa o gasesc tinandu-se de gratiile patului (nu am gasit smile-ul ala).

Beatriceeu stiam ca la IKEA se gaseste numai mobila.

Pisik-vroiam si eu sa-ti spun ce ieftina este casa aceea, dar banuiesc ca stii si tu. Difera foarte mult de la un oras la altul. De ex. eu am stat in Boston pana acum 2 ani si plateam pe 1BD (mic si urat) $1450, cand am venit aici si inchiriam plateam $1300 pe un 2 BD, foarte frumos, cu garaj, curte, etc. Avantajul de a sta intr-un oras mai mic.

Ieri am pus-o pe Maya pe burtica la ea in camera si a gasit pe
covor o gargarita (este invazie la noi). Era innebunita ca aia mergea pe mocheta si ea nu putea sa o prinda. Intr-un final a prins-o si atata s-a jucat cu ea pana a omorat-o saraca. Are un fel de miscare prin tarare, dar merge inapoi in loc sa mearga inainte. In orice caz, azi cand vedea buburuza aceea macar facea un efort sa vrea sa o apuce. Mi-a dat o prietena ideea sa-i cumpar o jucarie care merge si poate asa, din dorinta de a o prinde, sa inceapa sa
mearga de-a busilea pana la ea.

Apoi am lasat-o in fundulet pe covor cu diverse jucarii in jurul ei si m-am ascuns sa vad ce face. S-a jucat cu fiecare in parte pana cand le-a aruncat in directii diferite unde nu mai putea sa le apuce. Cand a vazut ca sunt prea departe si nu le poate apuca doar
prin intinderea mainii a inceput sa tipe dupa ajutor. M-am dus la ea, dar nu i le-am dat. I-am explicat ca trebuie sa si le ia singura daca le vrea. Incepuse sa strige dupa ele. Abia ma abtineam sa nu rad. Era atat de haioasa. Cand a vazut ca nu vin la ea nici daca
striga dupa ele, au apucat-o niste nervi incat s-a aruncat cu capul de podea, noroc ca am prins-o la timp. Deci nu vrea deloc sa faca efortul, si nu pot sa o las sa dea cu capul de dusumea. Chiar nu mai stiu ce sa fac cu ea, cum sa o stimulez sa faca un efort. Eu asa copil lenes nu am mai vazut.

Hai ca am scris un mesaj cam lung. Daca va plictiseste sariti peste. M-a apucat logoreea de dimineata, dar daca nu este sotul acasa nu am cui povesti.

O seara frumoasa!

Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Omustata, te invidiez si pentru cele 6 ore pentru tine pe care ti le acorda sotul tau! Al meu este asa de "atent", ca eu niciodata nu am putin timp si pentru mine, decat cand doarme Dragoselu. Eu ma trezesc noaptea de fiecare data sa-i dau suzeta sau apa, chiar daca el este treaza la calculator. NUuuu, mai bine ma trezesc eu!!! Cat de curatenii sau altceva, eu ma chinui cu toate pe aici. el nu stie decat de gradina, atat! Dar pretentii cat casa, de parca suntem pe vremuri, cu slugi la palat...Uf,,,ma scuzati, ce m-o fi apucat sa ma plang atat? Ma opresc, dar poate sunt prea oparita ca in zilele de week-end el are grija sa doarma dupa amiezile desi eu sunt super super obosita,fara sa-si puna problema ca as vrea si eu putina odihna...
Imi cer scuze, fetelor, nu stiu ce am, cred ca clachez de oboseala...va pup inca o data, treceti peste mesajul meu, nu vreau sa va amarasc si pe voi!

Andutzy si Dragoselu - 31.05.2005

DRAGOS LA 10luni si noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Cum sa glumesc??? Nu v-am povestit ca imi fac cumparaturile numai la Londra si Milano?

Andutzy eu in locul tau as da putin militaria jos din pod. Daca era dupa mihai si el ar fi dormit in weekend iar eu as fi stat tot cu copilul de gat. Dar am pus piciorul in prag intr-un mod foarte ferm dar in acelasi timp el nici n-a sesizat. Adica sambata, duminica sau oricand il prind in zona ma duc si ma culc. Nu ma intereseaza ca copilul trebuie schimbat, mancat, distrat etc. Pur si simplu i-l pun in brate si ma duc si ma bag in pat. Nici macar nu-l anunt. Vreo doua saptamani n-a stiut de capul lui: muncea si la serviciu, muncea si acasa. Pana s-a prins cum sta treaba si acum i-am dat si eu putin liber Dar a inteles si el ca eu acasa n-o frec toata ziua pe net (cel putin nu in fiecare zi ) si ma ajuta cu Filip. Ce n-am reusit inca sa-l fac pana acum este sa-l conving sa mearga singur cu fi-su in parc. Are o leneeee...
Ce daca plange copilul in toiul noptii el nu poate sa-si deplaseze monumentul de la calculator la patut??? Ia fa-te intr-o noapte ca nu auzi sa vezi daca il zgarie sau nu pe urechi.

Andreea mamica lui Filip Stefan

Mergi la inceput

Hai ca iar am scris un mesaj pe care l-am pierdut. Am un laptop nou cu care nu prea sunt obisnuita si cred ca din cauza asta. Ma vaitam in continuare de sot, a prins bine ca m-am descarcat, chiar daca ce am zis s-a dus pe apa Sambetei. cam asa se intampla si in realitate .

Androix-pe cuvant daca nu suna serios mesajul ala .

Andutzy-are dreptate Androix, lasa-l sa planga si o sa vezi ca sigur o sa-l deranjeze pe sotul tau.
Am uitat sa va zic ca cele 6 ore libere pe saptamana numai pentru mine nu sunt. De ex. saptamana asta am vizitat o cresa in timpul meu liber, am facut cumparaturile saptamanale si am fost sa-i caut hainute si jucarii Mayei. Cam asa imi folosesc eu orele libere. Fac ce nu apuc sa fac in restul saptamanii. Oricum saptamana asta a fost mai bine, ca in ultimele trei saptamani imi folosisem aceste ore ca sa umblu pe la doctori.

Am ajuns ca mersul la supermarket este marele eveniment. Ma machiez, ma aranjez, de zici ca merg la bal .

Am vazut pozele cu Dragos si mi-a placut mult, mai ales cele cu "idila" din parc.

Va pup ca este ora 11 si puturoasa mea abia acum da semne ca vrea sa o iau din pat, desi este treaza de mai bine de 2 ore.

Poze Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Omustata, aaaa, nu! gasesti tot ce vrei... si lenjerie de pat si lumanari si rame de poze si ce vrei tu! si papusi si cutite si tot ce n-a vazut Parisul...

Astazi i-am achizitionat lui Alex un fel de cort de pirat in care sa se joaca el, cu niste mingii, mistocute... Asa mult ne-a placut ca vroiam noi sa ne jucam. Bine ca n-a fost scump ca altfel nu cred ca-l mai luam...
CORT

si aici restul de poze: POZE CU ALEX IN CORT

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Buna !
Sa va zic repede de noi pana nu se intoarce gasca de la plimbare: vineri am fost la dermatolog-mi-a zis ca s-a mai interesat si mai au un caz in clinica de dermografie la o fetita de 5 ani-se pare ca daca apare in copilarie mai mult fetitele sunt afectate. Boala nu e declansata in principiu de alimentatie-asta aflasem si eu-ci are mai mult o componenta ereditara (alergii in familie). Ce o declanseaza efectiv nu prea se poate spune...dureaza cu anii, perioadele de liniste alterneaza cu cele acute. Partea neplacuta e mancarimea-pe care Iepu' cel putin pana acum nu o are. Deci continuam cu antihistaminicul pe moment Respiratia aia ciudata mi-a zis ca nu stie de la ce poate sa fie-de fapt nici nu o auzit-o -Iepu' urla in gura mare fara sa-i faca nimic. Sambata am fost si la pedi-a acultat-o pe toate partile si a zis ca sigur nu e nimic la plamani. Cica in jurul varstei de un an unii bebei fac un fel de bronsiolita, dar nu pare a fi cazul...Pedi a auzit un pic din respiratia ciudata- dar foarte putin...interesant:luase antihistaminicul cu jumatate de ora inainte si probabil isi facea efectul. Ea a zis ca banuieste ca are ceva tot legat de alergie-adica s-a declansat dermografismul dar poate si o alergie respiratorie la ...ceva , iar antihistaminicul ii face bine si la respiratie. Mi-a zis sa urmaresc daca in primele ore dupa antihistaminic mai respira urat...se pare ca nu...Mi-a dat si ventolin sirop-asta e pentru o eventuala alergie respiratorie-dar mi-a zis sa-i dau doar daca e "absoluta" nevoie...adica daca incepe sa respire mai nasol. Pana acum nu i-am dat pentru ca mi se pare ca e mai bine. Ea spera ca a fost doar un episod si mi-a zis ca nu e de acord cu un tratament de durata cu antihistaminic doar pentru "zgaibele" de pe piele ( de vreme ce nu o deranjeaza...)sa-i dau cam 10 zile si apoi sa incercam sa reducem doza. Mie mi s-a parut ok ideea ei, sa vedem daca tine si in practica.
Luni merg si eu la dr-pentru presupusa apendicita. Acu' daca tot m-am programat ma duc, da' nu ma mai doare nimic. Asa ca marti sper sa putem pleca la munte-mai are Paul zile de concediu de anul trecut si ar cam fi cazul sa le "consume". Deci miercuri o sa-mi serbez ziua de nastere in "cadru natural" -evident va invit la "traditionala" felie de tort virtual
Si pedi si dermato au zis ca pentru Iepu' e ok sa mergem la munte, sper sa nu-i fie mai rau pe acolo. Lucas imi dai si mie niste amanunte cu "piciorus de munte" ? La pensiuni n-am mai stat cu Iepu', in schimb am stat la cab Trei Brazi (e hotel) si a fost relativ ok-era foarte cald, apa calda, camerele curate-800/zi/camera in octombrie.
Mey din 6 e targul de turism, editia asta o ratam, ca nu suntem in Bucuresti Iuliana- o idee despre preturi poti sa-ti faci la infoturism . ro

Mey...cu sotzii...al meu a avut revelatia ca la serviciu e mai bine dupa ce l-am lasat juma' de zi cu Iepu' in carca si am plecat la cumparaturi. Partea buna e ca dupa ce s-a prins cum sta treaba incearca sa ajute nu sa se fereasca. Partea proasta e ca desi doarme cu babyphonul in ureche (la maxim) NU o aude cand plange ( a se citi URLA) noaptea. Sau oricum nu din prima. Cica sa-l scol ca se duce el. Merci, dupa ce m-am trezit oricum...
Cred ca "jmecheria" e sa-i convingeti ca ii prefera kupilu' la anumite activitati-macar o plimbarica, o gustarica

Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut

Mergi la inceput

Fran-da, si sotul meu zice ca ma intelege si ca este mai bine la servici, din cauza asta el sta mai mult acolo . Si mai esteceva, el nu stie sa se joace cu Maya. Nu stie ce sa faca cu ea cand ii las singuri. Din cauza asta ea se plictiseste cu el.

Androix-sotului meu ii place la nebunie sa iasa cu ea afara, pentru ca atunci nu trebuie sa faca nimic. O pune in carut si se mai plimba si el. Asta este activitatea care-i place cel mai mult sa o faca impreuna. Adica nu interactioneaza mai deloc unul cu altul. Sa vezi ce disperat este cand este urat afara si trebuie sa stea cu ea.

Poze Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Fran nu stiu daca te ajuta cu ceva, dar pot sa iti spun cum reactionez eu cand am episoade de alergii. ma mananca pe gat si in interior pe trahee si cand respir se aude un juierat ca la asmatici. dar numai cand sunt in plina reactie alergica. dupa antihistaminice dispare suieratul.

si Alexia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ICorina spune:

Buna!
Intram sa va salutam si noi.E adevarat, profitam si noi de vremea calda, mai ales ca umbla zvonuri ca se schimba.:((
Am stat in parc si ieri si azi cate 4 ore, asa ca a prins Alex o usoara tenta de bronz...de fapt am stat asa de mult deoarece in casa nu prea mai vrea, maraie si nu-i convine mai nimic.Cred ca ii este dor de taica-su', a plecat de joi si lipseste o saptamanaaaaa.... Asa ca din copilul cuminte si ascultator, care nu-mi consuma prea multe calorii si neuroni, m-am ales cu teroristu' marait caruia nu-i intri in voie cu nimic.Sotzul meu spune ca asa este si cand plec eu....Parca n-as crede, ca febletea lui e tata! Mama nici macar nu zice!
El e cel mai fericit cand suntem amandoi acasa! Imi inchipui cum e cand sta doar cu Buni, cred ca o exaspereaza; desi ea,draga de ea,spune mereu ca a fost cuminteee, un ingerash de copil!
Cam atat. Va pupam!

Corina si Mihai Alexandru (12.05.2005)
Poze

Mergi la inceput