Bebelusi de mai-iunie 2005 (78)
Raspunsuri - Pagina 7
Danelutza spune:
Gabitza adica iar mai stai citeva zile pina gasesti bona ? Eu tzi-am zis, daca erai mai aproape, eram disponibila, asha facea Andrei companie Isabellei. ![]()
Gata, facut prezentza pentru seara asta, daca nu adorm mai revin.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA
(5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami
Ruxel spune:
Elisor ma bucur ca ti-a placut rochia lui Alex.....la fel si noua
. Am comandat-o la Quelle. Noi ne luam destule lucruri de la ei (tot familionul) si pana acum am fost chiar super multumiti de produse.....mai putin de faptul ca de multe ori imi livreaza comanda pe care o dau eu in mai multe pachete la un interval de timp. Cica asa le primesc si ei din germania. Spre exemplu, am comandat ultima oara pentru fiecare cate un produs, dar deocamdata nu am primit decat eu si Alex....tati si cu Bia mai au de asteptat vreo 10 zile
.
Uite aici poze cu rochia:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ruxivisan/album?.dir=/1d39
Ruxel
Bianca
Androix spune:
Pai Olga, este numarul total de mesaje pe care le-ai scris in momentul respectiv. De ex eu acum am aprox. 1700, later edit: care 2200??? 

, ei bine numarul asta apare si in dreptul primului meu mesaj pe acest forum care este tocmai la arhiva. Deci la toate mesajele indiferent de cand sunt, ca-s de azi, sau de acum o luna sau de acum 2-3 ani cum este al meu primul, apare tot numarul total de mesaje si tot numarul de stelute pe care le ai in prezent. Intelegi? ![]()
Intre timp m-am prins si de ce boleste bietul consort. I se trage de la un pahar de ceai rece pe care l-a baut pe nerasuflate. I-am atras atentia pe loc dar n-a parut ca ma aude macar. Acum trage ponoasele
Bine macar ca stiu ca nu sunt in pericol nici eu si nici Filip.
Monu, pai aspirina saracului te ridica din morti si tu vrei sa treci peste?![]()
Andreea mamica lui
Filip Stefan
Tdi spune:
Buna seara fetelor! toata lumea bine sper!
eu sunt varza dar nu ma plang, am reusit sa fac curatenie generala si sunt foarte happy...azi tati a fost baby sitter cu sau fara voie si eu m-am descatusat energiile (lipsa
) la aspirat, spalat geamuri, pardoseli, vase, scos la aer covoare, paturi...ce mai , am intors casa cu susu-n jos!
faza tare e ca abia am deschis okii dimineata ca am sarit din pat si m-am dus glontz la debara, am scos aspiratorul si l-am amenintzat pe sotz ca azi se face curatenie
...ia copilu' si descurca-te! o fi crezut saracul c-am innebunit
.
Alyssa a dormit binisor, s-a trezit pe la 3 noaptea si a adormit la loc pana la 6, deci cu mici intreruperi am facut si eu cam 5 ore de somn ceea ce mi se pare un lux in ultima vreme.
am fost azi sa vedem niste apartamente...nu va mai zic...
...io pe toate le-as vrea! cu banii stam mai prost ca in rest nu ne lipseste nimik
pana una alta am mancat o pizza de consolare!
ma duc sa fac prezenta in familie
...poate intru mai tarziu.
Teddy si bebe Alyssa (05.05.05)
gabitzam spune:
Danelutza, prefer sa mai astept doua saptamani fara bona, chiar si o luna, dar sa gasesc o persoana potrivita. Mi-ar fi placut si mie sa fiu aproape de tine ![]()
Am luat in seara asta din Cora si un patut pliant, in ideea sa-l avem daca plecam in concediu cu Andrei. De fapt l-am luat din magazinul acela mare pentru copii, Lorisland parca se cheama, nu chiar din supermarket. Era superoferta, este 'Cam Nanna' ca marca si model si a fost 1,8mil. L-am vazut pe net la bbtau.ro cu 3.47mil (http://www. bebelusultau .ro/detalii.php?cod=CA86)
Azi s-a prins si Andrei cum sa faca sa-i curga apa din canuta cu cioc, cea cu supapa. Si asta de sete. Dimineata cind s-a trezit i-am pus-o la gura si a inceput baiatul sa traga de zor. Si eu mama nebuna, sa nu-mi dau seama de ce se perpeleste baiatul meu juma' de noapte de nu doarme, ca-i era sete.
Gabitza si bebe Andrei-Stefan
(25.05.05)
Andrei 0-5luni
ioanailincam spune:
Salut! Of, sunt un car de nervi, m-a omorat Mogaldea in seara asta.
De fapt nu stiu daca e vina ei saraca, ca doar a dormit pana la 8, nu era sa se culce iar la 9.30. Asa ca am adormit-o o data, am pus-o in patut, dar n-am iesit bine din camera ca s-a trezit
. Am culcat-o iar in pat, iar am mutat-o, peste 5 minute se auzeau zgomote suspecte: Ana
. Sa mor nu alta, in tot timpul asta din bucatarie veneau pe sub usa tot felul de mirosuri, iar eu aveam planuri marete sa fac diverse prin casa. S-a dus si tac'su s-o culce tot fara succes. Intr-un final apoteotic am culcat-o, dar deja eram nervoasa cu nervii. So... in curand ma duc la nani, dar voiam sa zic vreo 2 cuvinte:
Elisor - ai dreptate ca mai important e sa fim sanatosi, si slava Domnului (altfel, ce crezi, alti bani
), dar deja cand aud de dat bani vad negru in fata ochilor, nu e posibil asa ceva, parca ne scufundam din ce in ce mai mult. Tu cum te mai simti?
ANdroix - in sfarsit m-am lamurit cu mesajele astea
.
Gabitza - mama, ce agentie calificata! Bine, asta e si vraja marii, cu baza de date etc. In orice caz, si la mine era psiholog tanti aia de m-am intalnit cu ea, dar nu faceau vizite la domiciliu. Mult succes iti doresc si sper sa fie ca la mine: din prima clipa am placut-o pe bona. Ma rog, dupa aceea mi-a marturisit ca si ei i-a placut de mine si de Ana si a stiut sa se comporte ca atare, ca altfel s-ar fi purtat aiurea - deci a fost o alegere bilaterala - eu nu as fi facut o astfel de marturisire (apropo de puterea de disimulare)... Ca sincer, dupa cate femei vazusem prin cartier, imi pierdusem speranta ca voi gasi pe cineva sa-mi placa la prima vedere. Multa bafta!
AM vazut si eu in Cora lucruri frumoase, chiar de vara, dar nu iau nimic inca, astept luna mai, sa vad cat creste.
Gata, ma retrag ca mai am de strans una alta. A, am uitat: daca tot am culcat fata tarziu, am facut inventar la hainutele de primavara, adica din astea de pus pe deasupra la cele de casa: ara mandra berechet, sper sa nu vine de saptmana viitoare 30 de grade si sa apuce sa le poarte. Bineinteles, va trebui sa i le pregatesc de cu seara, ca femeia nu prea are initiativa sa-i dea ceva nou. Va pup!
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
omustata spune:
Androix-gata, am priceput! Multumesc de explicatii. Eu am boala ca trebuie sa inteleg tot ce se intampla.
Ioana-mi-a placut tare mult garderoba Anei, inclusiv motul
. I-as face si eu un mot din ala Mayei, dar mi-e teama sa nu-i ramana parul sculat, ca si asa ii sta freza in toate directiile. Dar sta prins, ca parul lor este atat de subtire?
Ruxel-Alex este frumoasa de-a dreptul. Cati ani are?
Gabitza-succes la gasit bona. Cred ca voi acolo sunteti mai organizati decat aici. De fapt si aici exista agentii, dar nu stiu cat de bune sunt.
Azi i-am facut Mayei o mancarica din cartea aia trimisa de voi (multumesc inca odata). Ii zicea Escalop din padure, la pagina 18. Mi-a placut si mie, iar ea s-a lins pe bot. Asa ceva
.
Va las ca acusi se scoala mandra si nu am apucat sa fac nimic.
Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya
omustata spune:
Nelia-nu mi-ai spus cum faci tofu pentru Tudora.
Fetele de pe continentul asta nu uitati ca la noapte trecem si noi la ora de vara. Eu era sa uit.
Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya
pisik 4ever spune:
dadym, multumim de complimente, dar o s-o stapanim cat timp avem bani de chirie, deoarece stam cu chirie. omustata, casa ne costa 1400 S pe luna, cam de doua ori cat plateam ptr un apart de 2 camere in care stateam in paris. e complet diferit, deoarece aici e un orasel mic, nu e mult trafic, poluare, aer murdar, inghesuiala, oamenii sunt mai calmi si mai putin repeziti, si casele sunt mai ieftine. azi am avut 24 de grade, suntem in sud, nelia, la noi zambilele au si trecut... iar iarna poate sa ninga o data accidental si totul se inchide ptr cateva zile. (pisica este a vecinilor, sunt o groaza de pisici si de vezverite pe aici). eu astept sa-mi vina viza de lucru, inca nu am primit-o. serviciul pe care l-am lasat o sa-l regret ,ioanailincam, deoarece era calm, colegii f simpatici, puteam intra pe internet cand si cat aveam chef si eram si aproape de un centru comercial.
intr-adevar, ne simtim in vacanta aici, corni, parca ar fi o cabana la munte. este liniste si e tare agreabil fara trafic zi si noapte. nu sunt animale salbatice pe aici, elisor, e capitala statului arkansas. ceea ce e nasol sunt paianjenii, f periculosi.
da, beatrice, e tare frumos aici, mai frumos decat ma asteptam...
PS pozele au revenit, cred ca se pot vedea din nou

Alexia Ioana