Bebelusi de mai-iunie 2005 (78)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Corni pentru tine, nu pot sa cred ce spui de Timeea, oare sa faca diferenta intre barbat si femeie (nu constient, bineinteles), e timida doar cu barbatii sau la toate persoanele straine?
Fetele din Bucuresti (fetite dulci ca-n Bucuresti, vorba cantecului, mai departe nu mai stiu) va invidiez cu vremea, aici o tine in rafale de ploaie, am fost pana la farmacie si m-a facut ciuciulete, desi am fost cu masina. Nu-mi vine sa ies cu pitica cu toate ca avem husa de ploaie/vant la carut. Ploua in continuare asa mocaneste, adevarul e ca ma cam "scurg" din picioare si as sta doar in pat.

Liniste mare pe aici! Diaspora? Constanta? Cluj? Galati? Timisoara? Targoviste? Bucurestiul e la plimbare, am inteles.

Ramasesem datoare si eu cu un raspuns: aniversarea de 1 an. Nu stiu daca voi face cu tava cu obiecte sau turta, mot, etc. Oricum nasii sunt in Italia si vin doar in august, daca or veni, asa ca ramane doar petrecerea - acasa. Finuntului meu de la Cluj nu i-am facut nimic din toate astea ca nu e obiceiul (asa mi-au spus parintii) si nu cred ca e vreo problema.

Eli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Dragoselu e invatat deja cu sacii din magazin, deja nu mai reprezinta o noutate pentru el. Cat despre animalute, am decis sa nu ne complicam si cu ele,desi asta fusese intentia mea, sa avem si animale de vanzare.

Si lui Dragos ii este frica de orice inseamna barbat strain, e terorizat, am avut musafiri care au trebuit sa plece din cauza urletelor lui. La inceput era asa cu orice persoana straina, acum s-a fixat numai pe barbati. Nu ma intrebati cum e cand il vede doctorul, abia il consulta...

Acum 2 nopti cand am plecat sa-i fac biberonul de la ora 5, cand m-am intors din pat ia uitati cum dormeau barbatii mei-aici.

Va mai pupam o data!

Andutzy si Dragoselu
poze cu familia noastra:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/andra_teodoru/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Lucas si Nardi Gabriel

Salutare si de la noi pe la amiaza...

Noi fusaram la IKEA sa cumparam ceva jucarii, si niste mobilier pentru camera lui Alex... Si am plecat de dimineata si ne-am intors acusica...

Corni, misto ar fi sa intre in masina si sa dau drumul la apa... vai de mine... nici nu vreau sa ma gandesc...

Omustata, multumim mult...

Pisik, mai super casa... de vis. ce sa mai... si apartamentul misstoc... Dar casa cu lac, cu alea, alea... moama as vrea si eu!

Dadym, pai e mort dupa ea mai... Si mai nou a invatat cum fac eu cu rufele din masina cand le sortez dupa culori... Si mi le da jos si le pune la loc.... nu dupa culori ca nu stie dar le pune pe cele mai mici... E mortal...

Pai hai si tu la tuns, ca eu dadui startul... hai sa vedem ce frumuseata te faci... ca doar e vremea schimbarii, nu? veni primavara!

Noi bem lapte cam 500 ml cam toata ziua... Restul mancare uscata...desert, ciorbita, altele....

Mai de vre-o 2 zile copilul meu se joaca singur... in toata casa, pe unde are el jucarii. Isi face jocurile lui, isi pune jucariile una langa alta, le studiaza si le baga in gura si chestia tine vre-o ora, timp in care pot face aboslut ce vreau in casa ca n-are treaba cu mine... Apoi daca e obosit, laptic si nani...

Se mareste pe zi ce trece si se simte!

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dadym spune:

Galatiul la apel!
Si la noi a plouat, asa ca am facut putin program administrativ, mancare, curatenie iar acum vad ca a iesit soarele, astept sa se trezeasca puturosii mei, poate mergem la o plimbarica.
Elisor, a durut putin cei drept, problema la mine era ca alaptam si nu putea sa-mi dea pastile. Ia zi cum se prezinta bubita? se strange? ar trebui sa inceapa sa-si faca efectul antibioticele. Of, numai sa nu te jeneze, sa te ia cu dureri de cap, cu ameteli, ca atunci e mai greu de suportat. Pupici
Corni, pacat, mi-ar fi placut sa fim colege.Simpatica Timeia, draga de ea, parca o vad cum se rusineaza.
Andutzu, simpatici barbateii tai, mi-au facut si mie pofta de somn. Si eu cand eram mica plangeam cand vedeam pe cineva strain, nu stiu daca aveam preferinte barbati sau femei, cert este ca ai mei nu se puteau duce nici in vizite, urlam de nu se putea. Robert vad ca a mostenit ceva dar parca s-a mai domesticit de la un timp incoace. Ce am observat la el este ca atunci cand vine sora mea, aranjata sa plece la o petrecere o analizeaza din cap pana in picioare si o priveste smechereste...in place ce vede, in schimb cand a venit mama cu un fular pe cap, ca avea parul in toate directiile s-a uitat foarte urat la ea, ne-a bufnit rasul pe toti iar mama s-a dus si s-a aranjat, vopsit, tuns...ei ce spuneti, cand a vazut-o aranjata ia zambit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dadym spune:

Vai Corni, scuze, din viteza am scris gresit numele fetei.
Beatrice, al meu le scoate din masina, cica ma ajuta. O sa ne pupe nurorile ce baietei harnici avem

La multi ani Lucas si Nardi Gabriel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

Va in vidiez pentru vremea frumoasa. La noi, dupa 3 zile de primavara, azi este urat si numai 8 grade.

Elisor-Doamne fereste, nici nu ma gandesc ca este competitie si crede-ma, ma bucur sincer pentru fiecare progres al copiilor vostri, mai ales pentru Bianca pentru ca stiu prin ce emotii ai trecut cu ea. Eu o compar pe Maya nu cu ai vostri copii ci cu normalul, cu ce ar trebui sa faca si nu face. Spune-mi, tu crezi ca au ajutat-o pe Bia cu ceva exercitiile pe care le-a facut?

Referitor la mesaje, exact la ce spui tu ma refeream. Eu mi-am dat seama ca ala este numarul total, cum zicea Androix, dar mi se parea normal sa creasca cu fiecare mesaj adaugat. Cel putin asa imi spune mie matematica facuta in scoala.. Oricum, nu pot sa zic ca asta ma streseaza pe mine la ora asta, era o observatie mai mult ca fapt divers.

Corni-mai dar ce mamica frumoasa esti! Pai are cu cine sa semene Timeea. Si este smecher caruciorul. Asa vroiam si noi sa ne luam initial, din asta cu 3 roti. Aici il folosesc multi pentru jogging, ca sa faca doua lucruri odata. Pana la urma ne-am luat unul sport, dar obisnuit.

Andutzy-dragut Dragos, sa-ti traiasca!

In alta ordine de idei, ma enerva ca Maya nu raspunde cand o strig pe nume. Si mi-am dat seama de ce. Ea are pe un perete in camera ei niste litere cu numele ei. Eu i-am tot aratat ca acolo sunt literele si ca scrie Maya, iar ieri cand a intrebat-o tati unde este Maya, ea s-a uitat direct acolo pe perete. Sa vedem cum o dezvat de chestia asta.

Va las ca plange. O zi frumoasa in continuare va doresc, de fapt o seara frumoasa.

Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Ola fetelor,
Lucas, La multi ani!!!! sa cresti mare in buzunare
noi tocmai ne-am intors din parc pentru ca alexia era obosita si nu a vrut sa adoarma in carut. vrea numai pe pernutza ei. afara e superb! am mers pe jos de manutza si cu hamurile. chiuia de fericire. iar azi a batut recordul de stat in carut fara sa maraie 1/2ora!!!! e ceva.
fetelor, faceti voi baieti cuminti si harnici ca vad ca a mea e mai rea decat "baietii"! nu se joaca singura, arunca din patut toate jucariile, inclusiv pernele, tipa, loveste, musca. o maimutzica salbatica, dar dulce foc. azi dimineata a fost vorbareata si ne povestea de zor pe limba ei si se incrunta si se mira! cine stie ce zicea ea acolo dar noi nu intelegem inca ce zice!
eu ma simt naspa, am luat medicamente dar sunt asa si asa.
Elisor ai grija de tine. Sper din tot sufletul sa nu ajungi la bisturiu.
Gabi, cum e cu bona? ce faceti? sanatate multa. si tuturor racitilor sa va faceti bine repede.
cred ca luna asta ratam momentul prielnic pentru ca sunt racita cobza. si era fix zilele astea
pupici

si Alexia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Salutare! Vai ce liniste pe aici.
La care am contribuit si noi... Pai cred si eu ca a fost prea frumos ca sa stam afara. Asa ca am luat-o la talpica pe jos pana in parc, ca in vremurile bune, cu ocol kilometric ca sa trec si pe la niste magazine de bebelusi. N-am achizitionat eu mare lucru, dar mi-am mai clatit ochii. Abia astep sa merg de Paste acasa, ca la cat m-am vaicarit precis o sa pice de la mama lucruri dragute pentru Mogaldea. Iar la inceputul lui mai sunt hotarata sa merg la cumparaciuni sa-i refac garderoba. Pana una-n alta va las sa admirati garderoba de primavara-vara aici si o fata ghidusa.
Iar cand am venit de-afara rapuse de oboseala dupa 4 ore de plimbare am bagat 2 ore de somn pana pe la 8. Asa ca iar s-a dus jumate de week-end fara sa-l simt. Sa vezi ce naspa era daca as mai fi avut de ros cartile.
Acum va las ca urmeaza baita si din pacate nici o sansa de somn curand ca maimuta e proaspata si misuna pe jos. O seara buna va doresc!

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Pisik4ever, unde sint pozele cu casuta de vis? Si piscina? Si jacuzzi? Ca m vrut sa le mai vad inca o data si ia-le de unde nu-s...

Cornelia, deAgata si Tudora
www.nelia.photosite.com si www.AgatasiTudora.photosite.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Buna seara, fetele! Am fost plecati mai toata ziua, am ajuns destul de tirziu acasa, ma dor picioarele si sint obosita, se cunoaste ca stau de atita timp in casa. Am ajuns si la Cora la cumparaturi. I-am luat lui Andrei mai multe body-uri, cu mineca, fara mineca, si doua costumase haioase. Ne pregatim de vara

M-ati intrebat ce am facut cu bona. Am fost ieri la intilnirea fixata la agentie, dar inca nu am vazut nici o candidata. Am avut o discutie destul de lunga si amanuntita cu o tipa de acolo, psiholog conform cartii de vizita si am completat mai multe chestionare. A rezultat un profil cam cum vrem noi sa fie persoana, ce vrem sa faca. Si o serie de criterii de selectie, in ordinea importantei lor pentru noi. De la cele eliminatorii pina la cele importante, dar nu neaparat eliminatorii, sau neobligatorii dar care constituie un punct in favoarea persoanei. Saptamana viitoare cei de la agentie vor chema la interviul cu noi citeva persoane din baza lor de date al caror profil corespunde cit mai mult cu ce vrem noi.
Daca ne convine cineva, persoana cu pricina isi va face analize, cazier, va fi vizitata la domiciliul ei de un asistent social de la agentie. Finalul va fi compunerea unei fise a postului si inceperea lucrului pentru bona respectiva.

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni

Mergi la inceput