Bebelusi de mai-iunie 2005 (78)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Salutare!

Ce cresc puii si nu ne mai lasa timp si pentru altceva in afara de ei:))
Pisik, tare dulce e bursuca, sa pui mai multe poze
Nelia sanatate multa si putere si mai multa, oricum tot respectul pentru cum te descurci!
Babygirl, ingeraul, papadia cu cohiorii aia albastri face asa?
Cornelia, felicitari pentru pasi!
Elisor, sanatate multa! Fatucile noastre sunt ca doua picaturi la ce stiu a faca
Mickky, ce a crescut Malina! Daria e o dulcica iar tu arati exceptional!

Noi am fost azi la plimbare trei ore,a facut si un pic nanic in carut iar in rest vorbeste singura si e cu ochii harta in jur.
Ieri si azi pana la ora asta a mancat bine insa vad ca nu mai doarme dupa amiaza si pe la sase incepe figuratia.

Pupam

Laura februarie 2006
Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Adina, pupici si rabdare. Alta varianta nu avem.
Eu ma simt parca mai rau, in schimb Alexia este bine.

si Alexia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corni spune:

OlgaTarziu,am o rugaminte la tine,spune-mi te rog de unde ai cumparat saculetzul ptr. fructe ca am pus pe cineva din Canada sa-mi cumpere si mi-a zis ca pe unde a intrebat nici nu auzise de asa ceva, le-a aratat si poza si au ridicat din umer.MULTZUMESC FRUMOS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Mi-am luat temepratura acum. Am...35.3!!! si am luat-o de 2 ori. ce misto! incep sa ma inghet?

si Alexia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

ce pustietate pe forum...se vede ca a venit primavara si ati scapat toate din casa!
Gabitza - am ras de numa' la "viatza langa barbat"...ne cam incadram si noi, mai putin la spalatul vaselor unde sotzu' e maniac, de fapt ma feresc sa-l las pentru ca extermina o sticla de detergent pe tura ...cazutul hainelor cand deschizi dulapu' e misto...doar ca dezordonata familiei is eu .
Babygirl - copilului atomic, imi inchipui prin ce treci ca avem si noi asa ceva acasa...seara ma mai racoresc ca i-o pasez lu' tati ca sa-si consume stresul de la servici dar de multe ori nu vrea sa stea cu el, trag aer in piept si-mi spun ca e o faza trecatoare, trebuie sa-si consume si ea energia cumva si sa-si dezvolte orizonturile
...cata rabdare trebuie sa avem noi femeile ca uite de aia ne-a facut D-zeu mame pe noi si nu pe barbati!

Teddy si bebe Alyssa (05.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

da..rabdare...stiu..multumesc.

azi a cazut la 18;45! cred ca pana dimineata nu se mai trezeste.pai cred si eu.n-a dormit deloc azi. la 18:00 deja plangea de somn.
azi a facut si pasi singurica. asta asa, ca sa imi mai treaca.:) mi-am pus o jucarie sub barbie ca sa am mainile libere,am pus-o in picioare sprijinita cu spatele de pat si ea a venit fara sa gandeasca.la al 2-lea pas i se citea deja pe fata o combinatie de teama si entuziasm. am repetat asta de cateva ori.papadia lu'mama!
m-am hotarat,n-o mai scot dimineata afara ca nu-mi doarme.bag somn cu ea sa ma asigur ca doarme bine,ca de nu,uite ce se intampla. obositoare zi! sa o fi vazut cum facea inainte sa adoarma.era terminata si ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Babygirl ce te mai chinuie, intradevar cand sunt obositi nu le mai intri in voie cu nici un chip, n-am solutii ca daca as avea n-ar plange nici Bianca (unde sunt lunile cand imparteam in stg si-n dreapta ca ce fata cuminte am, nu e rea nici acum, dar e mult mai obositoare), dar micul ingeras e atat de scump incat greu imi imaginez ca te mai poti si supara pe ea. Mult calm, ca daca simt ceea mai mica irascibilitate la noi ii enerveaza si mai abitir.

Tdi va faceti cu dintuci? Da-ne reteta!

Fran ma gandeam la ce spuneai cu apendicita, sa stii ca de glumit nu e, pe mine m-a operat in liceu de urgenta, m-am trezit intr-o dimineata cu niste dureri groaznice in burta, fara nici un alt simptom, deja era cu puroi, am fost la un pas de peritonita. Nu vreau sa te speriu, dar n-ar strica sa-ti faci si analize la sange sa vezi daca e apendicita sau nu, nu sunt foarte sigura, dar parca leucocitele sunt marite, nu mai stiu, dar nu amana consultul.

Tdi, Beatrice, Monu, Cloreta, Corni multumesc pentru incurajari.

Azi am colindat depozitele dupa gresie, dar a trebuit sa ne intoarcem acasa ca nu ma simteam prea bine. Pe la 18 am pus-o de-o febra, nu mare, asa un 37.6 destul cat sa ma supere psihic, apoi un frigut, exact simptomele cu care tre' sa ma duc la spital dupa spusele dr. Sper ca maine sa fiu mai bine, vad ca obrazul nu mai ma tine asa tare, semn bun zic eu. Colac peste pupaza mi-a dat Bianca o mana peste obraz de am crezut ca lesin, asa-mi trebuie daca stau in raza ei de gesticulare.

Acum ma laud si eu. Sunt atat de incantata de Bianca, ar vrea numai in picioare, imi intinde manutele si-mi zice "ade" (haide) si a inceput sa faca pasi, sustinuta normal, pentru mine e o imensa bucurie tinand cont ca acum 1 luna jumate eram disperata ca era atat de sedentara. Mai nou se bataie pe fund si se arunca pe burta, dupa care urmeaza intorsul pe spate si apoi daca o pun inapoi in fundic isi intinde picioarele ca vrea sus. Lenesa lu' mami! A inceput sa-i placa viata la verticala.
Am si eu o intrebare: e putin oare daca imi papa laptic doar la masa de dimineata 210 ml, vad ca de cateva seri refuza categoric biberonul, asa as trece pe lapte integral, dar pedi ne-a spus un NU categoric. Ai vostri cat lapte mai beau?

Eli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

eli,a mea nu bea mai mult de 180ml

Mergi la inceput

Corni felicitari pentru banuti! Altceva decat bere nu dai? Ca sunt pe antibiotic, cer cu toate ca nu am nici un merit
Pai caruciorul ala pe 3 roti e un adevarat mastondont (si eu am la fel) cu el ies doar cand e si tati cu noi, cand sunt singura ma servesc din portbagajul masinii cu caruciorul sport care e usor si-l pot manevra cu o mana. Nu poti lasa "animalul" in portbagaj ca sa nu-l mai cari pe scari?

Eli

Mergi la inceput

Babygirl dar stii cumva cam cat ar trebui sa bea la varsta asta, mie mi se pare totusi putin, tinand cont ca nici nu prea asimileaza Ca

Eli

Mergi la inceput