Bebelusi de mai-iunie 2005 (78)
Raspunsuri - Pagina 2
elisor spune:
Tdi merci mult
ca te-ai gandit la mine, dar trebuia sa lasi mesajul ala sperietoare, acum stiind ca am "umblat" la el ma gandesc doar sa am noroc sa scap, eu tot sunt socata ca se poate muri din asta.
Eli
Tdi spune:
Monu - pentru refacerea florei intestinale se iau fermenti lactici (noi am folosit Enterum, nu stiu in RO ce se gaseste); iti recomand sa iei fiole si nu pudra pentru ca sunt mult mai practice, cantitatea e mica si n-au nici un gust...alea de la pliculetz trebuiesc dizolvate in cantitate mai mare de apa si consumate imediat, risti sa nu bea tot.
exista foarte multi virusi care dau probleme intestinale, sunt activi mai ales primavara, unii se manifesta ca si o gripa la inceput si cred ca te-ai molipsit si tu ...despre antibiotic nu stiu ce sa-ti zic, la boala in sine n-are nici un efect dar foarte probabil v-a scapat de le vreo complicatie ORL.
Teddy si bebe Alyssa (05.05.05)
Tdi spune:
Eli, stai linistita ca e cale luuuunga pana la datu' coltzului
...hai ca fac si io haz de necaz...doctoru' te-a speriat ca era de datoria lui s-o faca dar nu trebuie sa te ingrijorezi excesiv! fii atenta la evolutie, verifica sa nu faci febra si daca e musai te duci sa ti-l scoata...e nasol dar salvator, cum se zice. sper din tot sufletul sa nu ajungi la cutzit!
ps. vreau sa-l vad si io pe ala care are un cosh si nu se atinge de el!![]()
Tdi spune:
In sfarsit am adormit pitikutza
dupa mai bine de o ora de circ si miorlaituri...se pare ca urechile sunt ok dar ii ies niste dintzi si de aia ne torturam in halul asta
. merg sa ma odihnesc si eu putin, sper sa reusesc!
Florentina - cum se simte Maya?...sper ca sunteti bine!
Simona Filipas - voi? unde ati disparut? 
patriciaRO spune:
Elisor, sanatate multa. Stai mai linistita.. Ca nu a murit nimeni din asta! Un medic danez ti-ar fi zic ca nu e nimic, sa stai linistita!
Beatrice, mami de
Alex pifos
Mercedes spune:
elisor- incearca sa te calmezi
In legatura cu ce te am rugat am gasit raspunsul -mersi oricum si sper sa ne vedem.
Mickyyy spune:
Hop si noi!
Am intrat fuguta sa ne laudam 2-3 minutele....dupa luni de chiulangita cronica, am reusit sa punem si noi 2-3 poze in album la Daria
! Sa ne mai vedeti si sa va mai aduceti aminte si de noi
!
Mickyyy si cele 2 fete cucuiete:
Malina Ioana (31.03.2004)
Daria Maria (22.06.2005)
Album Malina & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">Povestea nasterii
babygirl spune:

eu nu mai potde oboseala! face ce vrea cu mine. azi nu a mancat, nu a dormit. i-am facut mancare, nici n-a vrut sa guste. se dadea obosita in scaunel. am dus-o in pat sa doarma, am obosit doar privind-o. mai, io nu stiu cum poate sa se suceasca atata. ok,nu dormi,hai afara. o pun in carut, da sa doarma, dar apare un caine, mai apare un copil,uite si o pasare. n-a dormit deloc. revin in casa dupa o ora. era deja miorlaita. se freca la ochi,sugea degetul la greu.doarme clar! pe naiba.ma culc langa ea si o luam de la inceput: cocotat pe perete, dat cu capul in perete, tras de par,nas, urechi,bagat degete in nas, ture in cap si-n vf.picioarelor, urlat, miorlait,certat. ok,nu dormi,atunci de ce miorlai?hai sa mananci. fac mancarea, pun de toate in ea sa fie pe gustul ei, o asez in scaun si...crezi ca mananca. nu, iar frecat la ochi,iar refuz,iar strambaturi. etc..etc..etc...si uite asa o tinem de 3 zile,iar seara cedez si ii dau banana. cum vede banana si iaurtul cum tipa,gesticuleaza,arata cu degetul.mananca, si o ia de la capat cu alergatul, tipatul,certatul,trasul,impinsul. eu nu pricep cum poate.ma uit la ea si obosec!
i-am bagat mancarea de la pranz in frigi in speranta ca o va manca la cina.asa am facut si ieri,dar tot la banana am ajuns. mi-am facut mamaliguta cu branza si iaurt.se uita in gura mea de parca se topea daca nu ii dadeam.ok,ii fac si ei, o pun in scaun si da-i...pai nuuuu...nu mai vroia..
obosita ma asez la calculator. cuuuum???nu,mama,n-ai voie.tipa,trage de mine, se catara pe mine.ok, hai sa ne jucam la tine in camera. ne punem pe covor si incep sa ii explic,sa ii arat,etc. pai nu, eu vreau telefonul tau,nu jucariile. si se joaca cu el cate o jumatate de ora.intre timp,se tot inchide si se arunca pe spate de nervi daca in sec.urmatoare nu i-l deschid la loc.
vreau sa o schimb. la scosul pampersului e ok, dar cand il vede pe cel nou e deja in partea cealalta a patului si se prinde de grilajul patulului ei de nu mai pot s-o urnesc. si uite asa mi-a facut de vreo 4 ori pipi in patul mare
mai sun o prietena cu copil mic sa facem o vizita.asta ii place,dar nu pot sa fac vizite zilnic..acolo se oboseste,ajungem acasa dar tot
nu doarme.
o pun in premergator cu sosete si ghetute.in 10min face ce face si se descalta,scoate sosetele si urla ca ii e frig.isi urca picioarele si se ridica,ajuge cu nasul in jucaria de pe rotomibil si se loveste.
seara, sunt epuizata,dar trebuie sa imbaiez copilul.spal cadita (degeaba) , dezbrac copilul cu greu pt ca trebuie sa alerg prin tot patul dupa ea, si o asez in cadita. aici alta distractie. crezi ca sta? ce ratuste,ce brosucte, ea vrea in picioare, si io stau stresata sa n-alunece copilul sa-si rupa ceva. abia o spal,iar la clatitul parului e o alta nebunie pt ca abia bag inapoi in cadita ca sa o inclis,sa o clatesc fara sa-i bag apa-n gura.o nebunie!
la culcare nu mai adoarme singura dupa lapte.nuuuu,mami tre' sa stea langa ea pana adoarme bustean.eventual sa-si tina si respiratia ca sa adoarma ema in liniste deplina.ok,pare ca doarme, o ridic usor si cu greu, ma aplec mult si o las f usor in patul ei.tzeapaaaaaaaaa!!!! haha ! nu dormeam...si nu mai continui ca ati inteles cu siguranta.
adina&copilul red bull
corni spune:
Am fost si noi afara,foarte frumos dar locul ales de noi cu bancutza,soare,adapost a fost astazi invadat de musculite,mi-a adormit copilul in bratze si eu a trebuit sa o feresc de musculize . A venit caldura ,avantaje dar si dezavantaje,uitasem de ganganii sacaitoare.
Clar trebuie sa-mi iau carutz sport ca deja imi rupe bratzele,nu e ea foarte grea dar nici usoara si este si ptr. ea incomod sa doarma in bratze,la intoarcere hai sa cumpar si ceva si e greu ce mai.
Astazi m-au sunat de la munca ca in sfarsit mi-au virat in cont salariul bonus,dau o berica
si asa a venit caldura si merge nu
si imi faceam deja planuri ptr. cumpararea carutzului, si vorbeam cu mama si imi zice ca nu este nevoie sa-l cumpar eu ca ea si cu sora-mea aveau de gand sa-mi faca o surpriza sa-mi cumpere un carutz anticipat ptr. Mot,asa ca m-am scos.Am o mama si o sora sa-mi traiasaca nici nu deschid bine gura ,cand e vorba de Timi ,ca ele deja sar in ajutor,asa am facut si cu geaca ma plangeam ca nu am geaca ptr.Timi si nu am timp sa merg sa-i cumpar si mi s-au infiintzat amandoua a doua zi cu cate o geaca![]()
Babygirl,m-a amuzat tare mesajul tau,am zambit tot timpul cat l-am citit dar imi dau seama ca te stoarce de puteri.Si la noi dupa ce schimb un pampers sunt obosita fleasca.Astazi am vazut cand se scremea de un caca si am desbracat-o repede si pe olitza, ce a stat a plecat cu tot cu caca,am murdarit tot in jur noroc ca mi-am cumparat o mushama de bucatarie si o asez sub olitza. Cred ca o sa-mi fie tare greu pana o obisnuiesc.RABDARE imi trebuie.
Elisor,bafta cu tratamentul.
Beatrice ,nu mai uita usa deschisa la mashina de spalat ca mai tarziu parca vad ca il gasesti inauntru![]()

Alexia Ioana