Bebelusi de mai-iunie 2005 (78)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

La multi ani lui Dragos si Cristian!

Elisor-bravo pentru Bianca! Este mare lucru. Maya nu prea progreseaza. Si ei ii place mult sa stea in picioare, mai ales daca are ceva interesant de facut (de ex. sa deschida si sa inchida dulapuri), dar nici vorba sa faca pasi, nici macar tinuta. Sta teapana in picioare si daca vrea sa ajunga dintr-un loc in altul isi ridica picioarele in sus sa o car eu. Alteori incearca dar i se indoaie, nu reuseste. Cred ca o sa ramana ultima. Sunt tare suparata.

Sanatate multa si ai grija de tine.

babygirl-imi dau seama ce obositor trebuie sa fie pentru tine. Din pacate nu am ce sfat sa-ti dau ca la noi este invers, unde o pun acolo sta .

Beatrice-sunt asa de dragute pozele cu Alex bagat in masina de spalat. Cred ca te distrezi tare bine cu el. Pare un copil extrem de cuminte.

monu-sanatate!

Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corni spune:

Lapte,macar doua mese complete pe zi dimineatza si seara.

Elisor,asa-i mastodontul ala de carucior zace in balcon nici nu mai am curaj sa-l cobor singura pe scari.Si in portbagaj nu-l pot lasa ca tati pleaca cu masina dis de dimineatza si se intoarce seara tarziu, asa ca tot varianta unui carutz sport ramane.Eu nu mai vroiam sa cumpar carutz sport ma gandeam ca daca ma mut la casa o sa-mi fie mai usor cu mastodontul insa mai dureaza 3-4 luni asa ca n-am incotro.
Pentru tine o berica fara alcool.

OlgaTarziu multzumesc pentru PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Elisor, cum te mai simti? du-te la urgente daca ai febra in continuare, nu te neglija!

noapte buna la toti!

Teddy si bebe Alyssa (05.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamar spune:

Corni, daca vrei am eu o chestie din aia pt mincat noua (am luat un pachet de 2, si Adina a "gustat" dintr-una, desi nu e incintata, ei ii plac bucati). So daca vrei ti-o aduc cu cea mai mare placere cind venim in Ro (pe 10 aprilie) dar nu stiu cum ajunge la Constanta, noi o sa fim la Buc...

Sanatate multaaaa tuturor bebeilor si mamicilor (si taticilor, of course )!

Noi mai sintem pe aici, plecam duminica viitoare pe 9 aprilie.
Am citit despre Ema, babygirl, si mi-a adus aminte de Adina, care s-a transformat intr-o mica terorista. Singurul "sfat" pe care pot sa ti-l dau e un truc - ca sa vezi daca e chiar adormita ridica-i o minuta si las-o sa cada. Daca nu reactioneaza, doarme . Rabdare si fruntea sus! ah, si felicitari pentru pasi, sinteti tari!

Elisor, felicitari pt plimbareata ta! Imi imaginez ca te simti foarte usurata, uff prin ce stress ai trecut...

Si in aceeasi ordine de idei, OlgaM, vezi ca fiecare isi da drumul cind e gata, sint sigura ca o sa urmeze si Maya, exact cind o sa vrea ea

Ah, vorbeati de alaptat, si noi mergem inainte, seara la culcare, noaptea prin somn, nitelus si dimineata...si mai vine si ziua la mine si ma trage de bluza. Oricum, eu nu ma grabesc cu intarcatul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisik 4ever spune:

in sfarsit poze!!!!!!!!!

iata casuta unde stam acum si apartul unde am stat in prima luna jumate in care am sosit aici

You're unique. Just like anyone else.
... si bursuca 08.05.05

Mergi la inceput

Tamar-nu tsiu de ce ramasesem eu cu impresia ca pleci pe 2 aprilie. S-au schimbat planurile sau am inteles eu gresit?

Ioana- tot vreau de mult sa iti zic ca si Maya este foarte des iritata jos si noi folosim numai marca Pampers. Eu o dau tot timpul cu crema cu oxid de zinc si trece pe moment dupa care apare iar. Eu nu cred ca este de la pampersi ci mai degraba cred ca depinde de cat de acida este urina si cat timp au stat neschimbate.

Pisik-am vazut pozele. Pare frumos acolo, desi daca vii de la Paris aici ti se pare probabil oribil. Casa este a voastra sau inchiriati?

Newmami-pe unde mai esti ca nu ai mai scris de mult timp. Tot vreau sa te sun dar efectiv nu am timp. Maya nu sta deloc fara mine, iar mai nou somnul si-l face afara, deci nu mai am pauza deloc .

V-am auzit pe mai multe spunand ca mai puneti copiii la Tv. Pe Maya nu pare sa o intereseze TV-ul in mod deosebit. Se uita asa, in treacat, dar fara prea mare interes. Poate nu-i place programul de aici .

Poze Maya

Mergi la inceput

Care imi explica si mie cum se numara mesajele noastre? Eu am scris cel putin 2 mesaje azi si imi apare ca am scris 88 de mesaje la ambele.

Ma duc la culcare. Week-end placut! Mie imi pleaca sotul sambata si vine duminica, asa ca pentru mine nu va fi prea placut.

Poze Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Pisik4ever, m-ai omorit! Vreau si eu la tine! Si sotu' a zis ca si el! Ca nu degeaba sintem mindri cetateni acum... Ne primesti!?! E superrrr! Si ai si lac! Si mitza! Si copaci! Si piscina! Si jacuzzi! Si mai ai si soare... aia nu au auzit de iarna, nu!?! Pai eu nu ma mai joc! Nu am retinut unde anume stati acum...

Adina, am scris un mesaj la prinz in care iti povesteam foarte frumos prin ce am trecut si eu cu Agata mea, i-am dat Send si s-a dus... dar nu stiu unde, ca aici nu e. Nu ma mai simt in stare sa-l reiau, asa ca sintetizez: te inteleg! Dupa uraganul Agata, Tudora, care e pe departe de a fi unul dintre bebelusii care stau linistiti cind ii schimbi sau care nu trag chiar de toate alea, mi se pare atit de cuminte!!!

Cornelia, deAgata si Tudora
www.nelia.photosite.com si www.AgatasiTudora.photosite.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Buna dimineatza...
La multi ani Lucas, Nardi Gabriel !

Omustatza, Isabella se uita la televizor doar cind aude muzica si danseaza, in rest nu sint eu prea interesata s-o las.
Tamar nici eu nu ma grabesc cu intzarcatul, e atit de scumpa cind sta in genunchi si suge, ca nu ma indur, inca...
Va doresc o zi buna la toate

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre

Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Buna dimineata,
Afara e absolut superb iar noi bolim Alexia mai binisor, iar eu din ce in ce mai racita. Sper sa nu o dau cadou fetei!
Pupici la raciti

si Alexia Ioana

Mergi la inceput