Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (84)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Anya20, multumesc pentru raspuns!!! Cred ca ai mare dreptate ca el nu bause nimic de 12 ore!!!Eu zic sa-ti schimbi user name-ul si sa te ascunzi ca o sa clachezi pe curand!

BiuMil, eu am mai gasit separat caise, piersici (preferatele lui) de la Hipp. Eu folosesc si Hipp si Nestle, nu sunt fidela nici uneia. Acum in topul preferintelor se afla mar cu banana de la Nestle, combinatia asta se pare ca le place multora, si facuta in casa si cumparata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna dimineata fetelor, si la multi ani sarbatoritilor de azi: Andrew Justin, Matei Cristian, Adrian si Andrei Daniel!

Ramona, va asteptam miine la 11! Astept confirmarea. Poti sa ma suni si pe mobil (am reparat un telefon mai vechi de-al lui frate-miu sa am si io mobil, ca nu mai imi vine sa dau nshpe meleoane pe un telefon si sa il pierd apoi).
kid, multumesc de detaliile cu walker-ul; faza faina e ca se face tricicleta (ala de la chicco parca nu se face). Stiu de VTech, vreau sa cobesc sa-mi ia cineva din canada, numai ca pina vine in tara, miruna n-o sa mai aiba nevoie.
irina, multumim! Numai ca de cind cu mersul pe linga mobila, s-au inmultit si cazaturile. Eu cind am ales mocheta, primul criteriu a fost "testul obrazului": sa ma fi vazut in Brico cum imi puneam obrazul pe toate mochetele, ca sa fie OK pentru bebe cind se tiriie pe jos.
Dr Anya, mi se pare ca dintr-o relaxare, a devenit o corvoada. Zi-ne daca nu vrei sa mai raspunzi, ca te intelegem, doar n-o sa fii de servici si in timpul liber, si pe gratis. Pe de alta parte, multumesc pentru raspuns.
sofia, as veni duminica dupa ce ne vedem cu Ramona; iau numarul si te sun daca vom intirzia.
jadi bafta la cistografie!
Bianca, eu cumpar doar Nestle si Hipp, cum imi vin la mina de pe raft.

Miruna reactioneaza la schimbarea mesei serioase de la ora 4 in gustare: se trezeste pe la 7 dimineata rupta de foame (in loc sa-i dau la ora 4 legume cu carne si fructe la borcanel ii dau mar ras prin razatoare si iaurt). Nu prea imi convine trezitul asta, dar nu ma las.

Fetele carora le-am promis BabyE: sa stiti ca plicurile sint cumparate, dvd-urile facute, mai trebuie "doar" sa le combin si sa ma duc la posta.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Neata mai spre pranz!

E cam liniste pe-aici. Cred ca m-am trezit eu mai devreme ca de obicei si n-ati apucat sa scrieti. Ori e we si nu prea stati pe-acasa.
Ioana, Tonnia - daca pot sa v-ajut macar un pic, e bine. In fond eu am ales sa o fac si nu mi-ati cerut voi.Cand n-o sa mai pot, va anunt .

Alina
Anya mea(19 oct. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Buna dimineata!
Aveti grija la pacaleli!

Ia-m luat saltea, dar tot la noi in pat doarme mai bine. De ex. aseara a adormit singura pe la 9, s-a trezit la 3 si apoi la 7.30. Sper sa mearga spre normal!
Am mai pus poze in albumul de 7 luni. Aici e un exemplu:
cum mancam
cum ne starmbam cand ne spalam pe fata
cum tipam cand nu ne convine ceva

Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

La multi ani sarbatoritilor de azi

poze

Mergi la inceput

Dr. Anya, stiu ca tu te-ai oferit, dar cred ca s-a intimplat ceva de genul: tu ne-ai dat un deget, noi ti-am luat nu toata mina, ci te-am acaparat cu totul.

Anul trecut am vinat AC-uri si nu ne-am hotarit, mergem si anul acesta cu pushca pe umar. Daca stiti vre-un pont, vre-un dealer bun si mai eftin, nu ezitati sa-mi spuneti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinela79 spune:

'Neata, vad ca sunteti la datorie pe forum dovada ca v-ati trezit dis de dimineata, v-ati facut treaa si acum va relaxati.Eu nu ma mai satur de somn, de la 6 nu mai dorm, ma chinui in pat asa ca am renuntat sa-i tin companie lui Iaris.
La multi ani bebelicilor aniversati azi.
Nanadana, ca te vad prin preajma, mi-am amintit ca o buna bucata din viata mea am folosit un parfum pe care mi-l aducea cineva din france, "une touche de naf-naf".Oare mai exista?Si daca da cum as putea sa-l comand on-line.Am cautat pe gooogle, dar n-am gasit magazine decat nemtesti si-mi pierd capul in germana, nu stiu o iota.Era fainut si parca nu scump din ce imi amintesc, daca mi l-am permis si cand eram studenta, cred ca e acceptabil.Stii ceva de acest parfum?

Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

La multi pentru Andrew Justin, Matei, Adrian si Andrei !

Irina nu stiu ce a avut ca si Alecandru (frate-su) tot la 12 noaptea s-a culcat ..a tras un somn in carut pe la 19 si a am stat afara pana la 20 cand s-a trezit.

Marlena & mysweetest Alexandru *3 septembrie 2005*
uite atat de mari suntem

Mergi la inceput

marinela, si eu am folosit naf-naf la un moment dat. Era un magazin in bucuresti cu logo-ul parfumului, pe magheru parca, daca vad parfumul iti zic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

Salut!

Mai semnez si eu condica din cand in cand, desi nam fost harnica la citit. Am frunzarit eu ceva - adica 3 capitole in 5 min .

Cuscrasa va distrati la maxim. Imi pare rau ca nu ne-am mai sincronizat nici macar pe YM, dar eu sunt moarta de oboseala si la 23 ma culc - e o perioada mai naspa la serviciu. Astept insa un telefon cand te mai duci la Dan

Carnea
si noi o firbem separat, asa ne-a zis doctorita. Nu stiu cine a intrebat, parca Tonnia.

Bianca, noi papam piersici, caise sau pere de la Hipp pe care i le amestec cu mar+banana. Si le mai iau pe cele in combinatie cu mar: coacaze ( sau afine ?! - tot aia pt mine) , banana sau morcov. Le-am preferat celor de la Nestle pentru ca toate borcanelele de la Cora ale celor din urma aveau o data a fabricatiei cam trecuta

Nadina, mama de Serban (20 aug 2005)

Mergi la inceput