Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (84)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

merci pentru raspunsurile cu borcanasele!o sa mai caut...farmaciile nu sunt cea mai bune sursa de aprovizionare

cum ramane pana la urma? Ruxandra, Ioana, mergeti maine in Herastrau la 11? pana pe la ce ora stati? va sunam cand ajungem ca sa ne spuneti pe unde sunteti?
Sofia, Vera ramane 1?

nu mai vine nimeni?

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Pai mergem pe mina Sofiei, la ora 1 la intrarea din Herastrau din Charles de Gaulle! Cine nu ajunge la timp, o suna pe sofia sa dea explicatii in ce zona a parcului au ajuns.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Neatza
Bianca, ramasese 1 sau dupa 1 pt cine ajunge mai tarziu. La 11 are loc intalnire de pipaieli la Ioana intre Miruna si Maria.
Eu sunt aproape sigura ca nu o sa ajung la 1 fix, poate la 1 sa reusesc sa plec de acasa (copilul mananca pe la 12 si un pic).
O sa-mi iau numerele voastre de telefon si va sun cand ajungem acolo.

Aseara si fimiu s-a dat in stamba, dupa ce adormise regulamentar la 8.30 am plecat la noi la apt. sa vad si eu ce s-a mai petrecut pe-acolo, ne-am luat la vorba cu niste prieteni care ne sunt vecini de vreo 2 luni si pe la 11 ne-a sunat mama disperata ca s-a trezit si plange si nu tace si nu stie ce sa-i mai faca. Am ajuns in 10 minute acasa, nu ma intrebati cum am condus ca barbatu bause bere, si a mai durat vreo ora pana s-a linistit cat de cat, a reusit sa adoarma la mine in brate dar scancea in somn. Nu stiu ce a avut. Dupa aceea a fost cuminte si nu s-a mai trezit decat o data pana dimineata.

Ruxandra, mama de www.hps.ro/matei" target="_blank"> Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo74 spune:

Vin si eu maine la 1 in Herastrau! Asa sa ingrosam randurile, sa se sperie oamenii si sa se goleasca parcul. ca e o inghesuiala de nedescris, dar ii dovedim noi.

Mergi la inceput

asa e simo, duminica trecuta am aruncat noi un ochi din mers si era lumeeeee puhoi... ah, si vedeti pe unde parcati, ca politistii imparteau amenzi in stanga si in dreapta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Buna dimineatza fete frumoase!
Anya, multumesc mult mult!!! Asa m-am gandit si eu, ca am cam lungit-o si nu i-am dat fetii carne pana acum la 6 luni si o saptamana; acum carnita e gata fiarta, asteapta s-o pun in blender! Trebuie sa-i dau fetii mancare, ce sa mai! Si cu fierul eu pana acum nu i-am dat deloc; o sa-i dau de-acum incolo! Multumesc tare mult!
Felicitari Miha pentru steluta!
Diana,

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Nici eu nu ajung la 1, ci mai spre 2 asha.

Nu stiu cit ma mai suportati sa-mi laud copilul, dar in fiecare zi face cite ceva nou; azi a descoperit usha, si se agata de ea, o dadea incoace si incolo, bineinteles era sa si-o trinteasca peste degete.

Va anunt ca am cumparat 2 scaune pliante din selgros, deci nu va mai amenint cu statul pe jos.

Mergi la inceput

Ioana, daca nu ai luat deja, vezi ca e o treaba de "foam" speciala pt usa, ca sa nu se mai inchida. arata ca o potcoava...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

Buna tuturor, va salutam si noi asa de weekend si va uram o simbata si duminica cit mai placute.Felicitam sarbatoritii de azi, La multi ani!
Noi suntem in continuare foarte bine si fara nici o problema. Ca noutate de vreo citeva zile Alberto a inceput sa spuna, prin noianul de silabe rostite, foarte clar si des "tata", va inchipuiti cred ca sotul e super incintat (dar nu numai el)!
Salutari si toate bune,
Dana Lucia si Alberto

Mergi la inceput

Dana Lucia, felicitari pentru succesele lui Alberto!
Bianca, am cumparat special Capitalul sa citesc ce-a zis sotul tau. Bravo lui.

Insist cu intrebarea despre galbenusul de ou in mincare pastrat la congelator: stiti daca e OK sau nu?

Mergi la inceput