Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (84)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Bianca

Vera & Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Carmi, mare strengar ai!!! Ma bucur ca okisorul e spre vindecare!
Mihairi, multumim pentru felicitari!
Codruta, sa doarma bine Petra pe noua salteluta!!! Si eu zic ca e mai bine sa-ncalzim ce avem in frigi prin scufundare in apa calda!
Kid, week-end placut! Noi pana acum ne-am potrivit la ce ne-au spus pediatrele dar acum se pare ca nu mai merg in tandem; pe a mea am intrebat-o de 2 ori (pt, ca stiam c-ai mai zis tu o data) ce fel de carne sa-i dau fetii, si chiar am zis: de animal matur? si ea ca nu, de pui sa fie; Ar fi tare treaba cu piscinica!
IOana, mercic pentru felicitari!
azi n-am zis LA MULTI ANI SARBATORITILOR!!! Asa ca:!!! Sa cresteti mari si sanatosi!!!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxi23 spune:

Eu ii dau supica de vreo 2 sapt. si cereale si pure de morcov si suc de morcov si mar
dar nu toate odata, adica intr-o zi ceva alta zi, altceva...cate putin... nu sarim peste laptic...azi am facut ficatei prajiti la pranz, si am fiert un sfert de ficatel si i-am dat si lui o lingurita...nu i-a prea placut ...o sa mai asteptam un pic cu ficatelul si carnita...

"PENTRU CA DUMNEZEU NU POATE FI TOT TIMPUL ALATURI DE NOI, A CREAT ...MAMA"
http://community.Webshots.com/user/roxi_vasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Simo, felicitari pentru viitorul cel vorbaret!
Multumim, Ruxandra!
Marinela, felicitari pentru Iaris vorbaret! Si multumim si noi pentru felicitari!
Vero, ma bucur ca esti mai bine!
Ooo, s-a dezlegat misterul cu impachetatu'! Cred ca vor ajunge cu bine asa infasurate!!!
Cristina_m, sanatate si s-apara ! C-acus vine Pastele!
Bianca, ai catel! Cum il cheama? Eu am avut si mi-a murit acum 3 ani... multumesc frumos pentru informatiile cu Dna Vania! adica ce miscari face? spune-mi explicit ca sa stiu dac-o s-o chem vreodata! hai ca nu ma sperii! si cat costa?

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Am reusit sa culc la 11.45 . Sunt rupta de somn...

Noapte linistita!

Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Salut fetelor ?
Un dans?

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Mai sunt si eu pe aici. Am culcat copilul si as face si eu un dans, doar ca mi-e teama ca adorm si va calc pe bataturi.

Asa ca noapte buna!

Alina
Anya mea(19 oct. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ch spune:

wow....ce de a-ti scris
de obosita ce sunt nici nu mai vad literele de pe tastatura
as face si eu dans dar ma cam dor picioareli

Poze cu Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Nici eu nu mai stau ca imi pica ochii in gura de somn

La multi ani sarbatoritilor de azi sa cresteti mari si frumosi (ca la mine este inca viner)

noapte buna

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Neata!

Locca, Diana, simona, kid

Carmi, eu nu prea inteleg cum e cu procentele alea de crestere. Nu e bine nici sa treaca intr-o curba mai buna? Adica cea medie? Ma bucur pentru ochi!

Iar nu a mancat nimic dupa baie, ultima masa fusese la 17.30. Tot ce castigasem cu legumele se ducea cu pierderea unei mese. Asa ca l-am trezit pe la 22 si i-am dat cu chiu cu vai 100 ml, m-am bucurat de ei. Apoi s-a trezit de doua ori pentru suzeta.

Jadi, iti tin pumnii la cistografie, sa nu planga si sa iasa bine!!!

Mergi la inceput