Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (84)
Raspunsuri - Pagina 10
jadi spune:
Buna seara fetelor!
Deci
ca iar scrieti de parca va premiaza cineva la scris.
Eu sunt bine, multumesc pe aceasta cale ca v-ati gadit la mine, am citit in diagonala si am vazut ca intrebati de mine!
Am terminat cu mutatul dar miercuri si joi am primit mobila de bucatarie plus canapeaua si fotoliile si relativa ordine pe care o aveam in casa s-a transformat in haos. Am oale in saci si toate ingredientele necesare unei gospodine mediocre in pungi. Aseara am reusit sa sterg cateva sertare si sa mai asez din saci dar parca nu vor sa se termine si ma gandesc cu groaza ca nu vor incapea in mobila noua care nu este mai mica decat cea veche in schimb am desfiintat camara si ca atare am un surplus de oale ( pe care il am dintotdeauna, mama imi trimite lunar cate o oala si asta din decembrie 1997 asa ca va dati seama cate oale am).
In plus canapeaua e din piele de putza de crocodil artificial si miroase oribil, zici ca am dat cu petrol prin casa... asta e daca nu am avut bani de una naturala eventual de o blana de urs intinsa pe perete
.
Net nu am si nici telefon, singura sansa sa ma mai uit pe aici e de la servici si asta e tare complicat asa ca sa nu va panicati daca nu ma vedeti, eu exist, traiesc si sincer muncesc de imi sar capacele. In plus ma munceste si firma Ralucai, noroc ca si-au angajat contabil ca altfel o iau razna.
Mi-am luat belete la depeche mode si abia astept concertul din iunie (mama cat de mult mai este pana atunci).
Vlad e bine, i-am dus o urocultura miercuri si azi mi-au zis ca e gata, ceea ce inseamna ca e sterila asa ca vinerea urmatoare mergem la cistografie, am inima cat un purice dar vom trece si peste asta.
Alea Alea
Deni &
Vlad 28 sept 2005
maddy77 spune:
Buna fetelor,
Multumim de incurajari
.
Fata e bine,am fost cu ea la dr aseara si mi-a zis s-o urmaresc timp de 3 luni si daca apar ceva modificari vedem atunci.I-a trecut si roseata de la frunte,de parca nici n-a cazut
.Eu n-am avut somn,m-am tot gandit cum a cazut fata,asa ca mama nebuna,am pus-o din nou azi in scaun si am urmarit-o....n-a vrut sa cada ca mine de fata
,ma gandesc ca a alunecat in fata ca doar nu a sarit...
Cu sotul am rezolvat-o repede,mai rau a fost cu soacra cand a aflat,ii venea sigur sa ma bata
, a zis ca daca era cu ea si cadea,sigur n-o mai primeam pe la mine...
Cu mancatul stam mai binisor.Azi am incercat piureul de legume,doar morcov,si i-a placut tare mult
.Maine as putea sa-i mai adaug alta leguma saiu sa mai atau pe morcov o vreme???La masa de la 6 nu prea a vrut lapte asa ca am luat laptele si am amestecat cu cereale si i-am dat cu lingurita,sa vedeti ce manca fata mea
.S-o fi plictisit de biberon???
Tonnia,felicitari pentru urocultura negativa!!
Mary,felicitari pentru ma-ma!!!
Miflore
,am retinut.
Codruta,eu ii dau pe fata cu crema de la klorane pentru bebe si ii merge bine.
maddy77 spune:
Jadi,bafta la cistografie!!M-am hotarat si eu s-o fac,asa ca ne-a programat pe 5.Eu am facut o urocultura sub tratament si a iesit negativa,dar cred ca mai trebuie sa mai fac una si nu prea am cand ca abia maine termin cu antibioticul
.Ce bine ca ti-ai luat bilete la concert si noi vrem sa mergem!!
Carmi spune:
Tonnia, si Fabiano avea acum doua saptamani exact aceeasi greutate si aceeasi lungine ca Dinu al tau. Eu am intrebat-o pe dr. daca nu are cam putin si ea mi-a aratat un grafic cu 3 curbe (care se afla si in carnetul lui Fabiano, nu stiu cum e la voi) cu greutate mica, medie si mare si mi-a explicat ca daca isi pastreaza cresterea in greutate pe aceeasi curba (in cazul lui, mica) e ok., ideea e sa nu treaca de la un ´stadiu´ la altul. Of, sper ca ai inteles ce vreau sa zic.
Gata ! Fabiano nu mai are nika-nika la okishor, e curat ca lacramioara. Sa traiasca serul fiziologic si fetele care mi-au zis de el !!!
Carmi
Foto bebe Fabiano cel zambaretz (20.10.05)
locca spune:
Ura, Tonnia, bine ca e carnivor. 140 ml e mult.
Mifloricico sar'na de spionat
. Sper sa reusesc s-o scap de celelalte angajamente astfel incat sa devina bona full a lui Matei.
Sofia, eu as veni duminica. Daca nu ajung fix la 1 te sun. Iau nr. din adresa comuna. E bine asa?
Kid, cica ne-am pus si termopane saptamana asta in camera copilului, asa ca vorba Oanei soon soon devenim vecine. Eu l-am plimbat sambata trecuta in parcul Regina Maria si am observat ca-s copii mai mari, care deja merg sau au tentative, se dau pe tobogan ...
Nu mai stiu ce vroiam sa spun. Ma duc ca urla de foame.
Ruxandra, mama de www.hps.ro/matei" target="_blank"> Matei (13 sep. 2005)
godzila spune:
Am fost in parc cu rolele Bianca dar am plecat repede de vant. (am si luat o cazatura-m-am intins pe asfalt cat sunt de mare
)
Jadi bafta la cistografie.
Cum e walker-ul ala ai vre-o poza Kid?
Sofia cred ca apar si eu Duminica. Intrarea din Herastrau de la Charles de Gaulle- unde e asta? poti sa fi un pic mai explicita please?
Vera &
Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE
godzila spune:
La multi ani sarbatoritilor de astazi: Ioana Alexandra, Florin Alexandru, Bianca Ioana si Razvan!
Vera &
Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE
roxi23 spune:
Sunt noua pe aici si nici nu am timp sa citesc toate posarile, cu toate ca as vrea, dar o sa le citesc in timp...promit!
Sunt convinsa ca s-a mai discutat pe aici, dar vin si eu cu o intrebare: ce menu aveati sau aveti la 5 luni si 3 saptamani?
\Sper sa nu ma trimiteti in...
pupici
"PENTRU CA DUMNEZEU NU POATE FI TOT TIMPUL ALATURI DE NOI, A CREAT ...MAMA"
http://community.Webshots.com/user/roxi_vasi
BiuMil spune:
Roxi, noi avem 5 luni si 11 zile si mancam doar piure de mar + morcov. Azi am inceput cu un pic de para...iar de maine sper cu supa (daca imi iese
)
apropo de mancarici...ce fructe simple mai sunt la borcanas...ca eu in afara de unul cu pere (ultimul si singurul) nu am mai gasit decat combinate....si le dati de la mai multe firme, sau sunteti fidele unui singur producator, ca sa zic asa...
vera, intrarea Ch de Gaulle, adica dinspre nasture...nu cea de la Arc.
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005