Superpacientele visatoare si gravidute - Dr. Moisa
Raspunsuri - Pagina 4
slavmih spune:
Buna, am revenit dupa o perioada indelungata in care nu am avut timp deloc sa intru pe net.
Am facut analizele toxoplasmoza, ureaplasma, mycoplasma, CMV, listeria, anticorpi antifosfolipidici,clamydia,secretie. Ieri am aflat rezultatele. Sunt foarte suparata ca analizele de la ureaplasma si mycoplasma sunt proaste.
Nu stiu ce sa fac?
Va pup!
Liana30 spune:
Madanooooo ce sa zic!!! nu mai zic nika!!! imi pare tare rau..sper din tot sufletul sa scapi cat mai repede..
rami capu sus fatoo ..si maine e o zi..hai da mana la olteanca si tot inainteeee
teo va avea cea mai bengoasa mamica
moldoveancoo io ...
frantzuzoaicoooo pumnii sunt stransii!!! stransii!!!haiiiii da'ne vesteaaa...
betycoooooo sunt cu ochii pe tine maine e marti nu?????tin pumnii!!!
Oanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa pe cuvant ca ma supar!!!!!!pai macar un fis..fis...sau pis..pis...
INDY nici macar un cotz de ochi nu mai arunci si pi la noi??ce face Mirciulica?????
Cata nici tu?????Biencutza s'a facut si mai mumoasa????
mamiFlori ne'ai parasit de tot fatooooooo??????
veroniciiii pe tine te fatooo..tu stai acolo cumintica..ca avem noi timp sa vorbim..
Carmencitoooooo cu C MAREEEEE..pi la noi nu mai viiii?????
si celelalte Moisici????????unde ati disparut muica???????
hai la prezenta ca acu vine diriga si e vai de vostru
"Nimic nu-i imposibil!"
rami 73 spune:
Slavmih, bine ai revenit, chiar ma gandeam la tine ! Nu fi ingrijorata cu ureaplasma si mycoplasma, se rezolva f. simplu cu tratament.
Amely, Liana, Teo thanks pentru sustinere. Oricum, sunt atat de obisnuita cu nereusita asta lunara, incat practic nici nu ma mai afecteaza, deja m-am obisnuit cu ea... Voi fi mirata cand voi reusi, probabil ( daca se va intampla lucrul asta in acest secol... )
Teo, nu mi-ai zis cum e cu tinctura aia OVAR pe care o iei tu...
Madana, colpita e o inflamatie a colului, dar se trateaza bine merci, stai linistita ! Bine ca ai descoperit-o, asta e acum ! Anunta-ne cum ti-a iesit TPC-ul.
Ioanatugs, tin pumnii, bafta !
Ingeras, tu ce mai zici ? Nu mai stim nimic de tine...
rami
Amely spune:
Madana, colpita nu e ceva grav scumpa, se trateaza, probabil ca iti va da niste ovule/spalaturi, daca nu ti-a si dat deja. Probabil din cauza asta nici nu ramaneai insarcinata, dupa ce rezolvi, sa vezi cum vine bebe. Pup si stai linistita...
Olteanco io fata!
Carmencita, Oana ce-i cu voi? ce rezultate au dat stimularile? si va astept cu vesti (pe cat posibil, bune!)
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
Liana30 spune:
asa asa uite ca pe ingerash dragalas il uitai..
slavmih tratament mama si scapi...multa bafta!!!
Amely si io
"Nimic nu-i imposibil!"
thea_m spune:
Rami scuze ca nu ti-am raspuns. Acea tinctura mi-a fost prescrisa de dr. homeopat, nu stiu ce contine pentru ca am luat-o de la cabinet ( Centrul National de Acupunctura si Homeopatie) si sticluta nu avea decat eticheta cu denumirea.
Madana se rezolva cu colpita, dar ma mira ca, desi ti-a descoperit aceasta colpita, maine faceti TPC. Nu este influentat de ea? Daca exista o inflamatie a colului nu este normal ca acei gigei sa nu mai intre asa usor si, deci, TPC-ul sa nu fie concludent? Spun si eu pentru ca, in cazul meu, cred ca TPC-ul negativ s-a datorat unei glere necorespunzatoare, prea acide, date de o leziune pe col. Dupa ce am tratat rana, am ramas insarcinata natural, dar am avut avort menstrual. TPC-ul nu l-am mai refacut, nu stiu daca a ramas negativ sau s-a pozitivat intre timp. Ce tratament faceti?
Slavmih se pare ca nu ai prea multe optiuni, trebuie sa tratezi ureaplasma si mycoplasma.
Chiar asa, Ingeras ce mai faci?
mamicile si viitoarele mamici
Teodora
Poze
Aniversare 2006
Amely spune:
Teo parca mi-ai citit gandul... si mie mi se pare aiurea sa te cheme pt. TPC inainte de a trata colpita, sau ce o fi acolo...ca sigur da aciditate si influenteaza testul. Dar este doar o opinie, poate Moisica stie mai bine
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
Madana spune:
Fetelor sunteti extraordinare, m-am mai linisiti dupa ce am citit postarile voastre. Dupa cum imi spusese Moisa "o infectie foarte urata" deja intrasem in panica.
Reteta e cam asa (sper sa inteleg ce scrie):
1 - fasigyn cate 4 tablete fiecare (eu si sotu) - doza unica;
2 - mocurivom complex ?? (nu prea inteleg) intravaginal - 1 pe seara dupa irigatie cu Tantum Rosa;
3 - meclon unguent (pentru sot) de 2 ori pe zi
Tratamentul e de 12 zile. Mi-a zis ca fasigyn-ul putem sa-l luam in seara asta. Banuiesc ca daca nu se putea face TPC-ul in conditiile astea mi-ar fi spus, nu?
"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"
Liana30 spune:
sau nu!!!!!! cine stie!!!!
ca mare e gradina domnului...si portie se deschid larg..largggg
"Nimic nu-i imposibil!"
rami 73 spune:
Teo, la ce medic homeopat ai fost ? Poate-i fac si eu o vizita... Tie ce diagnostic ti-a pus cand ti-a prescris aceasta tinctura ? Era doar pentru stimularea ovulatiei sau si pentru chisturi etc. ?
Amely cum a fost la doctor ?
rami