Superpacientele visatoare si gravidute - Dr. Moisa

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madana spune:

Gata, mi-am luat tratamentul (care m-a costat o carutza de bani). Are careva idee cat costa TPC-ul la Moisa la cabinet? Ca nu prea mai dispun de lichiditati, si vreau sa stiu daca e cazul sa incep cu cersitul.

"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

RAMI73multumesc ca-mi tii
pumnii si-mi faci galerie!

Abia maine voi sti daca vine sau nu
vine bebe. Dr. Moisa va spune, eu nu
am curajul nici sa fac testul maine
dimineata, asa sunt de stresata. Voi
face un test sange la ea la cabinet,
ca de un eco e prea devreme. Abia
maine e a 28 a zi a CM ului.

PUPICI LA TOATE FETELE SI BEBICI !!

Cu drag Ioana Tugs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danotino spune:

buna!
amely, nu dadusi nicio veste...
noi ne gandim la tine. hai, zi-ne vesti bune!

danotino

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Dragelor... eu nu stiu ce sa mai zic...sunt bulversata, ametita, confuza dr-ii astia parca nu ar fi terminat toti aceeasi scoala, ca fiecare dr. vine cu alta teorie... Dr. Badea mi-a spus ca am colul super ok. Ca nu am nici urma de cervicita, totul este curat si frumos, nu sunt decat doua mici "endometrioame" care cica nu sunt de natura sa ingrijoreze, ba chiar n-ar trebui sa ma impiedice cu nimic sa raman gravida. Mi-a zis ca daca totusi imi creeaza mici probleme, cum ar fi sangerari inainte de CM, putem sa le cauterizam, dar nu este obligatoriu. Mi-a facut colposcopie si PAP, pt. linistea mea. Rezultatul la PAP mi-l da in 10 zile. A spus ca NU AM NEVOIE DE NICI UN TRATAMENT pt. ca nu am nici cervicita, nici eroziune/rana pe col, nimic de genul asta. Iar eu tocmai ma pregateam sa incep un tratament naturist...acum nu mai stiu, sunt intr-o ceata totala. Cred ca am cheltuit zeci de milioane in ultimele 2 saptamani, pe analize si tratamente naturiste, mi-am facut "provizii" de nu mai am pe unde le tine prin casa...ca acum sa aflu ca nu am nevoie de ele??? eu una nu mai inteleg nimic, atunci durerile si sangerarile intermenstruale din ce cauza sunt? ea zicea ca pot fi dereglari hormonale, dar eu mi-am facut analizele hormonale si mi-au iesit bune.

Nu ramane deocamdata decat sa astept rezultatul la Papanicolau, sa fac tipajul viral si sa vedem ce drum apuc... Pt. ca ea spunea ca nu colul m-a impiedicat pana acum sa raman gravida, din ceea ce a vazut ea azi acolo... In mintea mea este acum un HAOS.

Hai, ca v-am innebunit si pe voi!
Pupicei si somn usor!

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

nu ne inebunisi deloc fatooooo..apaiiii io ma bucur mult ca esti bine..
poate a fost o eroare atunci..ce nu stiii????
ti'am mai spus,,,se mai intampla!!!!
ca e mare gradina domnului si portile se tot deschid,,,deschid,,,
hai fatoooo bucurate ca esti bineeee..
va iesi si PAP bineeee...si atunci ..sa stiii ca trebe sa dai de baut,,,ca io nu uit...am zis!!! am zis!!!

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelamaria spune:

Buna, fetele!
Am revenit si eu la viata reala, ca weekend-ul asta am fost in vacanta ...Acu, o iau de coada...
Ioana, sa vii cu vesti bune! Vrem sa mai completam in listuta noastra inca o fericita!
Amely,te cred ca esti bulversata!!! SI eu as fi in locul tau! Cred ca am mai spus: in ultimii 3 ani am schimbat vreo 4 medici si fiecare a avut alta parere despre rana mea pe col! Unii au zis ca e mica-mititica si ca s-o las in pace, iar altii ca ar trebui tratata! Asa ca... imi inchipui cam cum te simti tu dupa toate emotiile prin care ai trecut!...
In alta ordine de idei, eu azi am programare la Moisa pentru PAP si colposcopie si...cred ca am o problema...Aseara am ca ....na, asa mi-a venit ...Si abia pe urma m-am gandit eu ca poate nu trebuia!!! Ce ziceti? Are vreo legatura prestatul cu analizele mele de azi? Ma bate Moisa? Ca mi-e ca da cam tare si ma tem ...
Si inca ceva: cat costa oare PAP si colposcopia la cabinet? Ca sa stiu cat sa am la mine...Daca stiti, spuneti-mi si mie, va rog!
Pupici dulci moldovinesti !

Mergi la inceput

Amely cum sa ne inebunesti fata draga? dar noi pt. ce suntem aici? Cum zice si Liana poate a fost o eroare. Oricum cand o sa ai si rezultatele de la Papanicolau o sa sti mai bine

Ioanatugs tinem pumnii iubita.

Mergi la inceput

'neatza la Moisici!!!!

adelamaria bine ai revenit..si multa bafta la dc azi..nu stiu preturile..
Madanoooooo cum te prezinti????ai facut TPC??

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Liana la 17.00 TPC-ul, am prestat de dimineata

Mergi la inceput

aaaaaa ete ca baba a mai orbit si numa vede..numa aude...
atunci Madanoooo multa bafta!!!! si te rog io sa o intrebi!!! stii tu!!! de tratament nu influenteza cu nimic?????

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput