Superpacientele visatoare si gravidute - Dr. Moisa

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

hai frantzuzoaicooo
hai
haiiiiiiiiiii ca io vreau sa fiiiiiii

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Buna dimineata!
Sper intr-o saptamana frumoasa si pe tine te asteptam , Aileene sa ne dai acele vesti bune!
Apoi, maine, Ioana sa fie de bun augur starea ta de somnolenta.
Cine mai este in asteptare? Rami acele pete s-au transformat in CM?
Madana ma bucur ca HSG a iesit bine, poate-poate ne faci o surpriza luna aceasta.
Amely sa rezolvi cat mai repede cu beleaua de leziune!
Bety si pentru tine si te citesc si eu pe unde te duci.
Liana te tii de chefuri, ai? Imi place pofta ta de viata, iar bb al tau va avea o mamica taaare voioasa.
Liliana ai repetat analiza de ureaplasma?
Oana nu mai spui nimic fata frumoasa?
Carmencita, Mihaela si toate moisicile, va doresc numai zile frumoase!

Teodora

Poze

Aniversare 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Aileene din tot sufletul si-ti tin pumnii sa ne anunti ca ai II. Doamne, ce bine ar fi! Hai, iubita!

Teo... astazi merg la dr, pt. "second opinion", incerc sa ma incurajez si imi spun mereu ca nu poate fi rau. Ma rog la D-zeu si stiu ca nu ma va lasa.

In rest...va pup pe toate si poate reusesc sa intru diseara sa va spun ce am facut

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rami 73 spune:

Teo, da, petele s-au transformat in CM... Deja sunt ziua 3. Ciclul trecut a avut 26 zile, tare ciudat... Tu in ce zi esti ? Poate ne mai vedem.

Amely, iti tin pumnii azi ! Sa ne anunti ce ai facut.

Aileene, BON CHANCE la test !!!

Liana, Madana, Oana, Carmen.cita si toate fetele

rami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Rami, iti multumesc. Offf... imi pare rau, cu rusii astia, eu inca speram ca poate esti...dar lasa scumpa, ca luna aprilie va fi mult mai productiva, ai sa vezi! concentreaza-te pe ceea ce vine, ca eu cred ca iepurasul ne va aduce surprize placute!

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Rami speram si eu ca acele pete vor anunta un test pozitiv. Lasa, mergem mai departe...Eu sunt in ziua 6 CM, dar este un ciclu artificial, cu AC. Deci voi numara abia dupa Paste, cand sper sa ma reapuc de inseminari.
Amely bafta azi la dr.
Tabitha la tine cum e cu petele?

Teodora

Poze

Aniversare 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

thea_m: de unde stii de pete? Ai o premonitie? De fapt nu sunt pete, ci scurgeri. De sambata au devenit maronii, roz inchis si astept sa se transforme in CM pe bune, ca sa stiu care e ziua 1 si sa fac o eco, sa vad daca mai este chistul pe acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bety spune:

- gagicute - vad ca sunteti active!
Va pe toate-toate, iar lui Aileeene ii fac galerie!
mai vrea careva galerie?

"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi

Mergi la inceput

Bety astept maine rezultatul " productiei", sper sa fie unul foarte bun!
Tabitha uneori chiar am premonitii, dar acum te-am citit pe la alte subiecte .

Teodora

Poze

Aniversare 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madana spune:

Fetelor, abia am venit de la dr. Moisa si sunt . Am un folicol de 19 mm pe partea dreapta, endometru de 7.5 mm triliniar, in Z11. Toate bune si frumoase pana acum doar ca .. mi-a facut si un un examen citobacterian si am o infectie destul de grava .

Nu pot sa cred, am fost la atatia dr. in ultimul an si niciunul nu mi-a facut un examen bacteriologic. Pe reteta scrie Colpita, nu am mai auzit de asa ceva.

Imi vine sa , trebuie sa facem un tratament si eu si barbat'miu, de 12 zile si apoi refacem analiza.

Oricum maine facem TPC.

"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"

Mergi la inceput