Superpacientele visatoare si gravidute - Dr. Moisa
Raspunsuri - Pagina 2
Madana spune:
Lianooo in leg cu dc. ... am observat ca nu putea sa stea pe loc o secunda. Ca sa-ti exemplific, si cand mergea pe culoar aveam impresia ca face pasul strengarului, sti tu de la scoala, cand sari pe fiecare picior , ma amuza teribil. Si dupa ce mi-a facut HSG, astepta sa ma imbrac si facea piruete pe calcai (la propriu). Ce sa mai m-a amuzat teribil, mi-a placut de ea, e pe gustul meu.
Sa va spun fetelor ca am o colega care se tot vaita de vreo doua saptamani ca o doare burta si are usturimi la urinare. I-am zis sa se duca urgent la dr., abia am convins-o saptamana trecuta sa se duca si la un control ginecologic, la dr. Moisa. Si ce credeti? Avea o infectie urinara netratata care incepuse deja sa-i infecteze si organele genitale. A certat-o Moisa de nu s-a vazut, si i-a zis ca netratata o infectie urinara poate duce la sterilitate. Acum si-a luat tratamentul si e cumintica foc, a cam speriat-o
Moisa .
"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"
Liana30 spune:
Madanooooo tu stiii ca io nu's proasta
nu trebuia sa'mi exemplifici ca atunci cand ai zis parca o si vazui pe calcaie cum isi facea piruetele...
ma bucur ca esti multumita de ea...ca inca esti!!!
mai mult nu zic!!!
multa bafta!!!
sper din tot sufletul ca sa nu mai fie nevoie sa mergi la ea decat pentru a naste...sper din tot sufletul ca luna asta sa se prinda samburelul si sa ramana acolo...
"Nimic nu-i imposibil!"
bety spune:
Dragelor - am venit si eu in vizita, sa va si sa va spun ca-s cu ochii pe voi; eu am mai scris pe la FIV.
Cate-o pentru fiecare!
"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi
aileene spune:
'Neata buna , fetelor ...n-am mai intrat de-o vreme buna sa va vad , tare dor mi-a fost , dar asta e , cu asta defilam ! In noul meu "job" nu se poate altfel , am de-a face cu prichindeii... ... unu mai frumos decat celalalt , lucrez de-o luna intr-o cresa , am niste mogaldete de-mi vine sa le manc , nu altceva ! Dar in sufletelul meu , locul principal e ocupat de "mogaldeata" mea de fecior Alexandre , biensur...!
Amely draguta mea ,nu-ti mai fa genduri rele , totul va fi ok , imi pare nespus de rau ca treci prin asa momente , totusi grele si de nedumeriri multe , dar ai incredere , timpul le va rezolva pe toate , cu toate ca atunci cand vrem cel mai mult , el trece atat de greu , bata-l norocu , de timp ! Inteleg perfect supararea ta , ai o motivatie "strong" sigur , dara asa e cand suntem suparati , toti ne manifestam in acelasi fel , numai ca nu toti ne exprimam , iar tu daca o faci , e cu atat mai bine , cel putin nu "interiorizezi" totul , ca asta e f greu , cand nu poti sa spui ce simti si suferi in tacere ! Fetele sunt aici toate si te sustin , asa cum au facut-o intotdeauna , ca niste LADY intr-adevar ! Te pup si astept cu sufletul la gura , rezultate excelente din partea ta , da ? Si...fruntea sus ca-ntotdeauna !
Carmen-cita daca menogon-ul e acelasi cu menopur-ul , nici eu nu m-am impacat prea bine cu el , as zice chiar DELOC , iar acum dupa m-am pricopsit si cu 2 kg in + , de ārca n-am avut destui ..., dar nici o problema , le voi veni eu de hac ! Sper ca nu va mai dura mult si ca vei putea relua un somn buuuun si nopti cu vise frumoase !
Thea draguta , din cate inteleg , mai e putin si vei fii din nou pe...baricade !!!
Bety hai ca nu mai e mult , ultima suta de...metrii...cred ca durerea de sale nu se datoreaza trat. , ai grija sa nu fi facut vreo lumbago draguta de tine , apropo's in ce stadiu al trat esti ? HAIDE BETY ...HAIDE BETY , iti fac galerie si sa se sfarseasca cu bine , sigur vei pleca si tu la mamicute in curand !
Fetelor , nu mai inteleg nimic ! Dati-va si voi cu parerea , va rog ! Ultimul CM , a fost pe 03.03.06 , eu fiind cu un CM de 25-26 zile , astazi suntem in 02.04.06 si nici urma de rusi ! Ca niciodata , dupa ultimul meu esec (FIV-ICSI) , dupa cum stiti , mi-am luat gandul de la bb2 , chiar daca undeva in sufletelul meu , exista o flacara mica care inca palpaie si spera ca..."maybe baby" intr-o buna zi din nou...cu toate ca... cine stie?! Miracole exista...din fericire ! Dar pana a mi se intampla mie din nou , mai ales asa pe "shestache"...nu prea aveam eu sperante ! Cu toate ca de data asta a fost cu placere maxima , fara ganduri de...poate...poate!
Fara sa ma mai gandesc deci la nimic , pe 31.03. imi vine brusc in minte ca uratii trebuia s-apara , iau eu calendarul , socotesc si ceva mi-e tare neclar ! Imi dau seama ca sanii ma manca rau de tot , nu sunt tensionati deloc , ca de obicei inainte de invazia rosie si eram balonata si eram taaare obosita .Imi dau seama aducandu-mi aminte de zilele trecute de cateva simptome , la care n-am prea dat importanta : ma durea rau de tot , cu piscaturi timp de vreo 3-4 secunde , in zona unde am avut chistul pe dreapta , ceva normal de la laparo aveam dureri de genul asta , cu toate ca atunci cand aveam chistul dr. se mira ca nu ma durea si ca nu ma plangeam de nimic , iar acum nu-mi faceam griji deci ...ca atare , mi-am luat TB 37,2-37,1°C ...care vad ca persista de-a binelea ! Hai ca chiar c-ar fi prea de tot...ICSI n-a mers , iar sotul cu cei 2,8 mil/ml de , si pe deasupra...obositi din cale-afara ! Eu sper totusi si mai ales sper din suflet sa nu fie o minunata dereglare datorita ultimului meu trat. Bine-ar fi sa fie ce cred eu ! Voi vedea maine ce si cum , cred ca un test se impune , nu-i asa ? Promit , voi revei cu vestile sper bune !
Fetelor scuze daca v-am facut capul cat o banita , dar sunt tare nedumerita ! Va pup pe toate cu mult drag si va doresc un week-end pe masura asteptarilor voastre si s-auzim vesti bune de burtici si bebici !!! la toate fara exceptie !
"Atunci cand arati luna cu degetul , nu uita sa-l si retragi..."!
Aileene+Alexandre 6 ani 1/2 (22-sept'99)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/aileene68/my_photos
Madana spune:
Aileene tin pumnii sa fie cu ochisori. Cand ziceai ca faci testul? Maine?
ok, noi facem galerie pana atunci
"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"
Ioanatugs spune:
AILEENE TIN SI EU PUMNII SA FIE
Despre mine ce pot sa va spun ; astept in
continuare. Ar mai fi doua, trei zile si o sa stiu
daca E SAU NU E ? Nu stiu ce sa zic de semne.
Mi-e cam somn de vreo doua zile dar poate fi si
oboseala de la munca, adorm in 5 sec. Seara.
Ieri am simtit niste intepaturi in burta si sper
sa nu fie vre-un semn ca vin uratii. Pete sau
dureri de sani nu am, asa ca nu stiu ce sa zic.
Mi-e cam frica sa ma apropii de testul care
asteapta cuminte ziua de marti (28 a CM).
Temperatura bazala a fost de la inseminare
si pana azi inclusiv peste 37.0 , dar cred ca e si
de la utrogestan. Vom vedea !
PUPICI SI BEBICI LA TOATE FETELE !
Cu drag Ioana Tugs
Liana30 spune:
moamaaaaaaaaaaaa frantzuzoaicoooooo..hai..hai..
fa'ma si pe mine fericita!!!
vreau sa fiii!!!
vreau!!!
gata!!!
am zis!! am zis!!!
"Nimic nu-i imposibil!"
aileene spune:
Fetelor nu-i asa c-ar fi prea frumos ? Lianoooooo soro ce crezi , am innebunit ? Oricum mercic din suflet ptr galerie , iaca numa ce intraram in casa , am fost toata ziulica pe capul lui socrela mea , ce-am mai mancat , ca o sparta , dar si ce-a pregatit...n-am putut sa rezist......
Ioanatugs , Madana o si voua din suflet ptr sustinere , Madana sa ai mana buna si sa curga cu luna asta si cele care vor veni ...Fetelor s-auzim de bineee de la toateeeee ! o seara minunata !!! Eu ma simt excelent , incep sa am tensiuni in sani dar "pe de laturi" nu la sfarcuri cum am de obicei cand se prezinta invazia rosie , nu sunt sensibili deloc , in schimb taare umflati , grei si fierbiiiiiiinti !
PA...
"Atunci cand arati luna cu degetul , nu uita sa-l si retragi..."!
Aileene+Alexandre 6 ani 1/2 (22-sept'99)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/aileene68/my_photos