Miresele anului 2006 (52)
Raspunsuri - Pagina 17
Tizabela spune:
quote:
Originally posted by elara
Tizabela, rochitza e aceea cu pietricele albe si rosii?
E frumoasa. Si chiar ca ar merge perfect cu un buchetzele rosu sau rosu cu alb...
Nunta noastra: 29 iulie 2006
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca
Da Elara aia este rochita si cred ca o sa trebuiasca sa am buchetul rosu cu alb caci altceva nu vad sa mearga.
Va multumesc mult tuturor pentru parere....chiar insemna mult un sfat din afara!
fotoIZA
Happiness_4_us spune:
Vreau sa vad si eu rochita. Eu nu mi-am cumparat deocamdata nimic. Tot zic ca mai avem tiomp destul pana pe 29 iulie. Cand citesc ce scrieti, intru in criza de timp.
Nana Motoc
Tizabela spune:
quote:
Originally posted by NanaMotoc
Vreau sa vad si eu rochita. Eu nu mi-am cumparat deocamdata nimic. Tot zic ca mai avem tiomp destul pana pe 29 iulie. Cand citesc ce scrieti, intru in criza de timp.
Nana Motoc
NANAIntra pe pozele mele la albumul Pt nunta si acolo o poti vedea!!!
fotoIZA
moko spune:
uraaaaaa!! saptamana viitore imi iau si eu rochia mea iubita!!! cei mai minuntati parinti din lume (adica ai mei) m-au sunat azi sa-mi spuna ca ne daruiesc rochia mea de mireasa si unul din costumele dragului meu!..rochia e vazuta si probata de muuuuuult, dar asteptam momentul oportun (adica vreo prima, ceva) sa o pot aduce acasa!! Uraaaaaa!!!
nimic nu esueaza in aceeasi masura precum succesul.(G.K. Chesterton)
poze
krelia spune:
elara, m-am mai uitat acum inca odata...mai cu atentie la linkul dat de tine..cu paralela intre F si M - e tare rau..am ras cu iubi ca prostii la monitor
Nana, hari ap...ca acu; trece timpu' si faci ca trenu-n gara.....macar sa le iei din timp cu rpegatirili, soro!
Io mai bifai pi lista makioza si coifoza .... da' as vrea o proba mai intai ca iashte bisnisurile lu' mama..e drept, cunosc gajicile...lucreaza frumos...la sprancene...la vopsit par...da' ios tiu in rest..proba taticule!!
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006
SunSmile spune:
Un sarut de seara pt toate! Si felicitari pt achizitii!
Si un "te iubesc" pt mimozele, privighetorile si santaloasele mele!
Noapte buna!
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE
andreea_trend spune:
Kreliutz poti sa stergi de la fata din listutza Biserica... ca fui azi si era fulllll ... asa imi trebuie daca le fac pe toate in ultimul timp
Ca sa nu mai zic ca am colindat azi tot bucurestiu si nu am gasit nimic ...
Nunta noastra
Poze
Nu te ascunde in spatele unei imagini false: oamenii te vor iubi mai mult daca esti sincer
anda141 spune:
Fetelor, o intrebare.Unde se gasesc in Bucuresti rochii de mireasa de inchiriat ??? Nu ptr. mine ca eu am facut nunta acum 6 ani. Pentru altcineva, dar exista asa ceva si stiti cam la ce preturi sunt???
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar
Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
SunSmile spune:
Pupi la miresici!
Andreiule nu mai boci, ca o sa gasesti tu una mai tare si mai mare si mai..cutare-cutare! Hai pup la fata!
Cumatra...cica:"in princiupiu vreau rau, numai sa vedem ce apare pt atunci". Oricum vrea si e incantat...asa ca....
Plici, Amanta, Iubita, Rallu, Dya...pup la fete!
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE
dyadya spune:
Buna dimineata, fetelor! Acum ca am scapat de marele stres, am putut sa ma ocup si de poze. Asa ca va invit in albumul meu sa-mi vedeti, in sfarsit, paharele si invitatiile! Astept comentarii!
Sun, stelisto, observi ce invitatii rapidiste mi-am facut? Spre incantarea totala a socrului mic, care mi-a zis ca nici daca le alegea el nu le nimerea mai bine!!!!
Diverse pentru nunta