Miresele anului 2006 (52)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Cam asta zic despre culorile invitatiilor! In rest...frumoase toate! Sa fiti fericiti!

quote:
Originally posted by dyadya

Buna dimineata, fetelor! Acum ca am scapat de marele stres, am putut sa ma ocup si de poze. Asa ca va invit in albumul meu sa-mi vedeti, in sfarsit, paharele si invitatiile! Astept comentarii!
Sun, stelisto, observi ce invitatii rapidiste mi-am facut? Spre incantarea totala a socrului mic, care mi-a zis ca nici daca le alegea el nu le nimerea mai bine!!!!

Diverse pentru nunta

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plici plici spune:

neata fetele dragele

pupiciii maimutz turbulet!!!1 zapacila

Dya, felicitationes, esti cea mai tare :)

trendule, nu plange, ca sunt multeeeeee biserici in bucuresti, sigur gasesti, da? pup

pufdegugushtiuc

spor la trebi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilyjeuly spune:

'neata gagici!
ver@, foarte frumoase invitatiile, sunt ca sa zic asa dulci!
anda141, stiu ca cei de la salon Gabriela inchiriaza rochii de mireasa! sunt undeva pe str. ion campineanu!
dya, ne plac si paharele si invitatiile!

Emily

Inima cunoaste ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste

Poze

Mireasa de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Siii...cum asa este frumos....cand intri undeva...sa dai bineeetzeee...zic si eu...
Buna dimineatza la fete!!

Blondooo...ce textura mijto ai la fotoiu/canapea ...culorile de la invitatii nu-mi prea plac ..da' pt ca mi-i drag di tini rau...le accept si p'astea nah...oricum, dizainu' e mishtoc Sa le stapaniti sanatosi si la cat mai multabeutura in pahare!!!
trendusor, nu dispera si baga cautari la biserici..orienteaza-te initial la cele de pe lg hotel..sau din preajma...asa..la 2-3 statii d etramvai distanta ..in caz ca or veni unii cu tramvaiu'......tu oricum, nu dispera..pentru octombrie, imposibil sa nu gasesti ceva
Cuma', bagat la cap, kip in taci!
colega, si tie

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Cine imi spune si mie care era scoala aia de dansuri de care vorbeam acum catva timp ? stiu k era si un site...

AMR 1 luna + ... pana la nunta

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plici plici spune:

quote:
Originally posted by Raza de soare

Cine imi spune si mie care era scoala aia de dansuri de care vorbeam acum catva timp ? stiu k era si un site...

Foto

Buna dimineata si tie
nu stiu despre ce scoli vb acu catva timp, da uite aici niste linkuri:
www.letsdance.ro
www.scoala-dansuri.ro
www.dancetime.ro
www.cursuri-dansuri.ro
www.contessina.ro

sper sa-ti fie de folos :)

ps: multam krelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by plici plici

]Buna diminata si tie !!!

Scuze, nu sunt tocmai in apele mele... 'mneata ! si... multumesc !

Foto

Mergi la inceput

Sunt isterica...rad k proasta singura in birou! Wow...o sa fie mishto maine! Aberez, nu ma bagati in zeama!
Si trezirea si voi...ok?????
Cumi, Cuscri...zuzete nebune io va iubesc si diseara viu sa-mi dati...iubireeeeee!

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Si io te iubi, Cumi si o iubi si pe cuscra-ta ...de fapt..sunt asa de bine dispusa azi.....sunt in stare sa trec si peste stirea pe care am auzit-o d edimineata la radio...cum ca...cica...in locul patinoarului floreasca se vrea ridicat un hotel de 5 etaje...din care aprobate deja pe primarie sunt numai 2...si stupoare..unul din investitori este omar haysan....hai ca suntem inconjurati numai de oameni de valoare...este? ...nu sunt io urmasa lu' surya bonali...da'..zau asa...ce-or avea maica cu patinoaru' ala......

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Da' vestea cealalta "misto' ai auzit-o?
Maine avem arbitru la centru pe spaniolul din derby-ul Barca-Real. Sper sa nu vada penalty-uri inventate si alte cele, deshi....
Am emotiiiiiii!

7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven

Mergi la inceput