Miresele anului 2006 (52)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tizabela spune:

Eheeee corpul nu stiu daca-l am,dar daca nu cumparam si din ala...cand am vazut-o(si am vazut foarte multe rochii de mireasa pana acum)pur si simpul mi-a cazut cu tronc cum nici o alta pana acum.Nu este nici pe departe ceea ce mi-am imaginat si nici culoarea pe care o doream,dar imi place exact asa cum este imi pare tare simpla si finuta(cum sunt lipsita de modestie la ora asta eu cred ca asta ma definste si ca persoana)am sa merg sa o probez si am sa va zic ce am decis!!!

fotoIZA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Doamne, nu am kmai intrat aici de vineri si deja s-au mai scris o gramada de pagini.
Bravo fetelor!
Am de recuperat, trebuie sa ma actualizez cu ce ati mai scris!
Pupici

Nana Motoc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tizabela spune:

Croc Croatia este superba noi mergem des fiind doar la 130 de km de ea si cred ca este un loc deosebit si pentru o luna de miere.Ca localitate iti recoman Portorose are o plaja superba(nu cu nisip ci cu pietre de mare) si apa este foarte limpede si cristalina!
In luna august preturile se cam dubleaza deci daca poti evita-o si mergi ori cu sejur all inclusive ori fa tu pe net rezervarea(ajungi mult mai ieftin chiar si la 4 stele au preturi rezonabile)
Daca mai vrei sa stii ceva intreba,te

fotoIZA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

quote:
Originally posted by Tizabela

Nu este nici pe departe ceea ce mi-am imaginat si nici culoarea pe care o doream,dar imi place exact asa cum este imi pare tare simpla si finuta(cum sunt lipsita de modestie la ora asta eu cred ca asta ma definste si ca persoana)am sa merg sa o probez si am sa va zic ce am decis!!!

Stai linistita...stiu cum e...sa ai in cap un model..si de fapt sa te indragostesti de un cu totul alt model..alta croiala..etc......oricum...rochita are un mic atu..caci deja ti-a facut putin cu okishoru'..de'....ti-a ramas gandu' la ea

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Super frumoasa rochita Tiza...si cu un buchetel rosu vei fi mortala!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Oana & Marius
Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Buna, fetelor!
referitor la coafura pe care o avea in poze Izabela, sa stiti ca eu m-am luat dupa exact aceeasi poza!
Uitati-va in semnatura la pozele mele!Chiar a iesit super si merge pus si voalul!
Va pup!
Bafta la pregatiri!

PS:Mi-e dor si mie de aceste pregatiri!Anul trecut pe vremea asta era agitatie mare si la noi!
:))
Pa!

http://photos.yahoo.com/alinafobl

Alyna Fobl

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ver@ spune:

Salutari la toata lumea!!!

Reusesc si eu sa dau un semn de viatza...

Bun venit noilor miresici.Mult succes cu pregatirile.

Noi am facut invitatziile (am pus poze) si deja le "distribuim".
Mai sunt de cumparat marturiile si cocardele.
Eu mai am sa-mi iau pantofi/sandale
Sotiorul nu si-a luat nimik!A... ba da:blugi,2 tricouri,ceva de incaltzat...ca de nunta nu ii arde sa umble prin magazine
Eeee...o sa incepem sa ne ocupam si de el,doar ca e cam ocupat cu serviciul.Este timp...

p.s. Giova imi pare rau sa aud de RECLAMA ILEGALA ca nu ii prieste lapticul.Noi acum suntem la faza la care Vladutz,cum iesim afara si da de un magazin,cere bomboane,guma de mestecat

Va pup pe toate,sunteti asa de "utile"

Vera si Vladutz( 2 ani si 4 luni)http://community.webshots.com/user/vgv_vera

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violici spune:

Am vazut un cd-mostra dat de cameramal,si el spunea ca e personalizat.
La el personalizat a insemnat prezentarea mirilor cu poze de cind erau ei mici-pitici inaintind in virsta, si a mai insemnat prezentarea nasilor, parintilor -separat .
Asta inseamna cd-personalizat?
Eu chestia cu nasi-parinti nu pot, din motive personale si ma gindeam la alte variante posibile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

quote:
Originally posted by elara

Buna, fetelor.

Krelia, chiar miroase a wk...asa de frumoooooooooooos

Dya, cat despre virgule, si la mine erau necesare virgule dupa numele mirilor si ale parintilor dar nu le-am pus, tot din rationamente estetice.
La noi era cazul insa in textul celor doua catrene care apar pe pagina din stanga, fiindca aveam o enumerare si o propozitie atributiva intercalata.

Si iaca si ceva sa va inveselesc ziua:

http://www.bozzetto.com/flash/fem_male.htm

Sper sa va placa. Vedeti ca e scris si in engl si in spaniola (parca). Oricum si fara explicatii e destul de usor de inteles...

Nunta noastra: 29 iulie 2006

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Tizabela, rochitza e aceea cu pietricele albe si rosii?
E frumoasa. Si chiar ca ar merge perfect cu un buchetzele rosu sau rosu cu alb...

Seneca

Mergi la inceput