Miresele anului 2006 (52)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

Fetelor, m-am intors incununata de glorie!!! A iesit totul foarte bine, in ciuda unor inerente incurcaturi, dar per total sunt cea mai cea, plina de entuziasm, daruire samd!!! Copiii au fost super, am facut cu totii o impresie foarte buna ...gata...AM SCAPAT!!!
Sun, Krelia, sor-mea karamel, va multumesc pentru incurajari si pentru pumnii stransi-se pare ca toata lumea mi-a tinut pumnii azi si ....a ajutat!!!! Gata....acum pot sa gatesc si eu in weekend!!Preconizez o ciorbica de ... santal!!!

Diverse pentru nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Tigrutzule...eu is aia cu Creal si cu razboiul cu Crengutza.

La mine, daca nu intervenea mama, se lasa cu "varsare de sange". Tipam cat ma tinea gura si amenintam cu OPC-ul.
Am anulat comanda si ma razboiam cu ele sa-mi dea avansul inapoi. In final a cazut mama de acord cu ele sa zicem ca nu s-a intamplat si s-o luam de la cap: alta rochie, alta comanda, etc.

Mi-au facut exact aceeasi faza...mi-au dat alta rochie, incercand sa ma convinga ca de fapt aia am comandat. Nici nu se sinchisisera sa-mi faca rochita pe masura mea. Cica nu vorbisem de asa ceva.
La mine au facut prostia sa-mi arate bonul de comanda si pe el erau masurile mele.
Oricat s-au chinuit sa explice de ce au luat masuri unei fete care zic ele ca nu vroia ceva pe comanda...n-au reusit si au fost nevoite sa capituleze.
In plus, am gasit aruncate intr-un colt si pozele mele...adica ce printasem ca model (nu se obosisera sa scrie numele meu pe poza sau la ce comanda ar trebui sa le ataseze...asa ca habar n-aveau ca-s ale mele).
Primul voal brodat mi l-au dat sfasiat...noroc ca am vrut sa-l arat tatei acasa si am bagat din greseala degetul in gaura. Mi l-au schimbat.

Culmea...cand m-am dus sa-mi iau rochita (a doua), care fie vorba intre noi au facut-o in 2 saptamani si nu in 5 cate ma tinusera cu cealalta, era o fata la proba. Si patea si ea acelasi lucru: se vaita de zor ca nu asa ceva vroia ea si nu asa se intelesesera.

Offf...pacat ... mie mi s-au parut croitorese bune...dar ca oameni lasa de dorit.

17 iunie 2006
Diverse pentru nunta, Au inceput pregatirile

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinush2005 spune:

Raspunsuri pentru Piatra:
Bistrita - cica lista finala cu o saptamana inainte de nunta! atunci se stab ora xacta! Cu alte cuvinte ne-a flituit din nou, a nu-stiu-cata oara.
muzica - formatia de la Troian, adica 2 oameni cu clape mi-au cerut 17 mil. Asta o fi pretul zonei, nu stiu, dar si in Buc gaseam mai ieftin...zau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinush2005 spune:

Listutza mea de realizari
- In ciuda celor scrise pe aici, eu am facut rochia la Creal plecand de la un model de-al lor dar cu destul de multe modificari dupa ideile mele si a iesit PERFECTA in 2 sapt! La prima proba era absolut totul cum am vrut si am si luat-o acasa.
- Pantofiori albi achizitionati din Cocor
- Voal cu dantela pe margine tot de la Creal
- Diadema de pe Lipscani
- Rochie cununie luata (pantofi inca nu)
- Gasit foto/video/ornat sala/flori/lumanari/buchet mireasa
intr-un pachet la o firma de organizari din Piatra. Am ales culorile si modelele si e totul perfect.
- Invitatiile le facem noi si sunt in lucru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tizabela spune:

Buna fetele nu am mai scris de mult,dar sunt harnicuta si recuperez mereu tot ce este de citit!!!
Pentru nunta nu am mai facut nimic personal decat prin "delagatii nostri"(mami+tati) care au ascultat cateva formati si le-a placut VIP din Iasi sunt doua fete care cica fac super show...le cunoste cineva(sunt cam scumpute in jur de 700 de zmeuro,dar daca merita!)???
Eu astazi in drum spre univ ca in fiecare zi trec pe langa un magazin cu rochii de mireasa si am vazut in vitrina o rochita care mi-a placut mult,dar vreau sa mai aud si parerea altora asa ca am pus pozele in album...plsss imi dati si mie un sfat???
Dya ai vazut ca totul a fost ok si ca iti era frica degeaba....macar daca era pe baniiiiiiii
Va pe toate!!!

fotoIZA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

quote:
Originally posted by Tizabela

.........si am vazut in vitrina o rochita care mi-a placut mult,dar vreau sa mai aud si parerea altora asa ca am pus pozele in album...plsss imi dati si mie un sfat???

eleganta, simpla, fina...daca ai si-un corp pe masura (sper sa nu fac fro gafa - du-te si probeaza si intaorce-te cu impresii!!!
Mie imi place!

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karamel spune:

FELICITARI !!! dya - ca sa zic asa, eram precisa ca o sa fie bine

Alinush, scuze - recunosc, nu am studiat listuta si nu vazusem ca si tu ai nunta in Piatra

Ah, deci astia de la Bistrita au o mare problema - pai cum naiba confirmare atunci cand deja totul e tiparit, impartit si confirmat de invitati cu participarea (cel mai probabil) - si daca zic ca mai e cineva tocmai atunci ???

off - eu o sa mai insist dupa Paste

Auzi, cei doi cu 17 mil. or fi aceiasi??? pe unul il cheama cumva Laurentiu??? ar fi chiar culmea.....
oricum si mie mi s-au parut preturi destul de mari - recunosc ca nu stiu pe nimeni in bransa nici acolo, nici in Bucuresti.....dar parca as mai cauta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

quote:
Originally posted by Tizabela
am vazut in vitrina o rochita care mi-a placut mult,dar vreau sa mai aud si parerea altora asa ca am pus pozele in album...plsss imi dati si mie un sfat???

Subscriu la parerea Kreliei! Simpla, eleganta si stilata. Dar musai trebuie s-o probezi sa vezi cum te pune pe tine in evidenta!

Diverse pentru nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns croc spune:

Tizabela foarte frumoasa rochia, dar trebuie neaparat sa probezi si ma ales sa vezi clar materialul, ca in poze multe rochii arata bine si cand le vezi in realitate iti piere tot elanul.
Mi-a mai placut si coafura, cam tot asa vreau si eu. Dar la voal te-ai gandit cum il pui la genul asta de coafura?
Si mai vreau sa te intreb ceva, am vazut poze din croatia la tine in album. Spune-mi si mie cum ti s-a parut Croatia. Vrem sa mergem si noi in luna de miere[pofta. Cateva impresii....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigrutz spune:

Rallu, n-ar fi exclus sa fi fost chiar eu fata care se vaita de zor, numai ca eu am ridicat un pic tonul....chiar un pic mai mult....

Alinush, sa stii ca noi n-am vrut sa denigram firma Creal, daca ne-am facut rochitele acolo inseamna ca ne-au placut, numai ca nu poti sa iei omul de prost, sa incerci sa-l convingi ca el e ala tembel care nu mai stie ce-a zis sau ce-a comandat....si mie mi-au lasat impresia ca sunt niste fete de treaba, numai ca problema aici imi pare a fi Crenguta...parerea mea....

Mergi la inceput